Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ma bag sa fac alt capitol sa nu mai depasim cele 20 de pagini. Time out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

a sunat sotul pe cineva de la administratia finantelor si legea spune asa: copilul nascut pana in ziua 15 a lunii primeste alocatie pe luna respectiva. cei nascuti dupa aceasta data nu primesc. ce lege de rahat!! imi scuzati nervii, dar ca la noi la nimeni!

Ania e nascuta pe 14. E programata sa f**k the system.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitolul nou este AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Sabinel o sa primesti alocatia aceea peste 2 ani, adica ea primeste una in plus ca sa se realizeze alea 24 de luni, stai fara grija, toti primesc 24 de luni, unii o primesc in luna in care s-au nascut ceilalti dupa 2 ani, mai au o luna in plus...Chestia e ca banii o sa ii vezi peste 2 ani, dar asta e ... ce sa faci...

Maria mea are o alta preocupare...ce salteluta (sta si pe aia dar nu mai mult de 5-10 minute. Ii place la nebunie bradul, mai precis luminitele din el. Sta in carucior si se uita la luminite pana adoarme. Asta da gaselnita, ma bucur acum ca am facut bradul pe 12 dec, desi mi-e cam teama ca se scutura pana la Anul Nou, dar asta e, il desfac mai repede. E frumos tare de tot, o sa pun poze mai pe seara. Ca sa fiu in ton cu cumparaturile voastre, e comandat tot de pe Net totul in ziua de azi e de pe Net. Ba chiar mi-a atras atentia sotul aseara ca exista o casa de comenzi online si iti aduc acasa cumparaturile, preturile fiind alea de hypermarket. Bag un oki acum sa vad si poate scap si de cumparaturile astea, ca nu imi vine sa ma calc pe picioare saptamana asta la Carrefour.

asa deci este cu alocatia...acum am inteles
sa ne spui si noua daca comanzi la casa de comenzi online ,,,edhd este site-ul,nu?

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

a sunat sotul pe cineva de la administratia finantelor si legea spune asa: copilul nascut pana in ziua 15 a lunii primeste alocatie pe luna respectiva. cei nascuti dupa aceasta data nu primesc. ce lege de rahat!! imi scuzati nervii, dar ca la noi la nimeni!

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

La noi aici se aplica alta lege...al meu e nascut pe 1 septembrie si prima alocatie care a primit-o a fost pe luna octombrie.Dar cum am mai zis va primi o luna in plus dupa ce face 2 ani

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Andy i-am luat deja un scaun Miniblu grupa 0/1 0-18kg

poze

Sa-l foloseasca sanatos

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Multumim

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Scaunul de masina il punem tot cu spatele la directia de mers. Eu folosesc o oglinda cand sunt la volan ca s-o vad pe pitica; e o jucarie pt bb cu oglinda mare (e de pus in patut la bb) dintr-un plastic asa nu e din sticla asa ca daqca avem un accident nu face cioburi.O leg de tetiera si reglez oglinda din habitaclu in asa fel incat s-o vad pe ea; iar pt trafic folosesc oglinzile laterale.

CD7, n-ai putea sa gasesti alt dr care sa n-aiba legatura cu ceilalti? Cred ca-i important sa vezi despre ce-i vorba.

BabyBoy, daca ai stii cat te inteleg! Asa e si la noi. Anna se trezeste la 6 si mai doarme abia dupa amiaza 16-18. La 18 ii fac baie si se culca pe la 21; se trezeste noaptea din trei in trei ore sa suga. Nu face figuri noaptea; doar suge si se culca. Dar ziua nu doarme; doar motaie asa cat o tin in brate, daca o las jos parca o pun pe ghimpi. Dupa amiaza cred ca doarme pt ca o scot afara ca altfel...Ca si tine, nici eu nu pot sa fac nimic. Norocul meu e ca o mai ia bona afara pe Anna cand o scoate pe Alice si asa mai fac si eu mancare, curatenie, etc ca de odihna nici nu poate fi vorba. Iti urez sa ai rabdare multa si sa-ti bagi in cap ca toate astea se vor termina intr-o zi. Pe la 4,5, 6 luni o sa stea in fund si se va lua cu joaca si atunci poti sa mai respiri si tu. Sa stii ca se poate si mai rau: Alice n-a dormit niciodata ziua pana la 4 luni si m-a rupt; erau zile cand nu mancam nimic. Pe la 6 luni am pus-o in premergator si am scapat ca-i placea asa mult ca nici nu ma baga in seama.O sa treaca ,ai sa vezi; doar ca ti se pare ca dureaza o vesnicie. Pana la urma, ce-s cateva luni intr-o viata alaturi de puiul tau!?

Puimic, bine ai venit! Sa-ti traiasca micuta! Pt constipatie se da Debridat sau ceai de musetel. Eu le dadeam apa. Daca alaptezi, da-i cu lingurita cam 20-30 ml; daca bea formula ,pune-i 30 ml de apa in plus. La noi mergea mereu; insa rezultatul apare a doua zi.

300, esti o norocoasa daca poti sa mananci atatea si nu stati noaptea sa va plimbsati prin casa. Eu am mancat ieri o ciocolata si putin pate si aseara m-a urlat de-am zis ca nu mai mananc ciocolata in viata mea.Si de fel stau bine cu digestia; nimic din ce mananc nu-mi face rau.

Nerantula, eu zic sa nu-ti faci griji; ei nu cresc la fel mereu. Graficele sunt orientative; copilul din grafic nu exista, e doar statistica. Culcer spune ca e important sa puna oricat ; sa nu scada. Nu se iau masuri speciale decat daca bb scade in greutate sau ia putin si nu pare satisfacut dupa masa, nu doarme, etc. Daca el pare multumit, doarme bine eu zic sa-l lasi in pace. O sa-si revina. Poate are o perioada in care creste in lungime. Anna a pus in primele doua saptamani cate 30 grame si dr de familie mi-a spus sa nu-i mai dau san. Culcer mi-a spus ca daca n-a scazut, sa alaptez in continuare si a avut dreptate. Acum pune cam 300 gr /saptamana si n-a servit biberon in viata ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Anca, Andy.p no problem!!
Mamicilor voi nu asezati copiii in scaunul de masina cu spatele la directia de mers? Eu asa il pun pe bancheta din spate, in mijloc si nu pot merge singura doar eu cu el..
Si mai am o problema..imi cade parul intr-un hal!!!Noroc ca am parul des, intrebarea mea este..cat dureaza???

poze

Eu merg cu bebe in fatza, cu spatele in directia de mers, iar airbagul l am anulat cat sta ea acolo.
Cat despre par...patul meu este un par...dar eu am aceasta pb dinainte de a naste sau a ramane gravida...am prea mult si nu am ce face cu el...si mai dau si la gunoi

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput