Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Nerantula spune:
Nausica, am vazut o mutrita minunata de Ania, e asa scumpica cum e ea atenta la tot ce se intampla in jur! 
Aly, pup obrajori dulci foc de Sebisor, ce serios e el acolo! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
300 spune:
La multi ani! Ilinca Anastasia de tigresa, Luca de maria2004, Andrei de Iriss_04 si Alexandru de bilitza2007
| Citat: |
| citat din mesajul lui maryb felicic, astepti porcul ? pai mananci carne de porc daca alaptezi ? inseamna ca lui bebe Vladut ii prieste orice mananci tu ? mie mi-a zis dr fara carne de porc si multe alte restricii. am voie sa mananc doar lactate, carne de pui si de vitel, peste (dar nu orice fel de peste, de ex. am mancat macrou si bebe a refuzat lapticul, ba il si vomita), supe, compoturi, gemuri si dulciuri doar facute in casa si cam atat. (fara prajeli, rantasuri, carne de porc, citrice, varza, brocoli, fasole, mazare, rosii, castraveti, muraturi, sucuri, condimente, etc)....dar cum eu sunt pofticioasa, nu am reusit sa tin strict acest regim. am mai scapat si la cateva felii de pizza sau un pahar de suc. asta este...mai am o luna si gata cu restrictiile. maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabrielpoze cu mami si bebe |
Mary, ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin, dar de unde atatea restrictii lamancare? Eu de ex. mananc absolut orice, iar de ieri m-am scapat in conopida cu maioneza, ciorbitza de fasole si varza murata si carnati prajiti "de casa" plus fasole facuta in stil "icre" cu ceapa si lamaie (ca fiersesem oricum cam multa). Si Anda mananca de n-are treaba!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
CD27 spune:
babytza, andy ce salteluta de joaca ati luat voi? vreau si eu o idee, un link
, merci
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_giulianna_ spune:
Maryb, Bitza, Roxanico, Nerantula multumim de complimente!
Va
am pe toate!
Sustin si eu ideea cu clipul. 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
simodina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simodina
Nerantula si fi-mea face la fel. Max 1 ora juma' sta treaza. Si am observat ca de vreo 2 saptamani e chiar dificil ca adoarme mai greu fiind foarte interesata si distrasa de tot ceea ce este in jur si daca nu-s pe faza si ii trece perioada devine foarte irascibila, e foarte obosita si greu de multumit. Si de cand cu vremea asta ploioasa chiar ca doarme aproape tot timpul. LE Si noi aveam sub 6 kg la 3 luni 5.8 cam asa si Mara s-a nascut cu 3.9. Noua dr ne-a zis ca e ft bine atata timp cat papa doar san, iar in luna a 4a nu remarc nicio schimbare in nr de kg luate in sensul ca imi va creste iar cu 800 g ( are deja 550g luate) asa cum a crescut in luna 2 si 3 desi peste tot scrie iar dr ma avertizase sa nu ma impacientez daca va greste mai greu. Si asta in conditiile in care e un intreg circ cu suptul, urla la san de 3 saptamani incepand cu masa a3a din zi si bona ma priveste cu repros asa, i se pare ca nu am lapte si d-aia urla copilul. Dar inca ma tin tare, desi am momente de disperare, i-am bagat formula completare o 2-3 zile la o masa dar suge a lene si destul de putin ( 70 ml max ). Asa ca sper sa ma tina nervii si sa continui cu alaptatul exclusiv desi mi se intampla cateodata sa ma lase si sa ma stresez de tre' sa iau o pauza sa ne linistim amandoua ca nu mai functioneaza let down-ul. |
babytza spune:
http://www.c h i c b e b e.ro/products/378-centre_de_joaca/4566-tiny_love_gymini_centru_de_joaca_loveste_si_canta.mbs
Noi pe asta o avem. Scoate pauzele si intra pe site sa o vezi 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
bitza2008 spune:
babytza, super idee! Daca ar fi gata de Craciun ar fi perfect..vezi cum poti si tu!
Eu am trimis deja mail...abia astept sa vad clipul.
Eu imi storc creierii cu cadourile de Craciun..lui Lucas in afara de scaunul de masina si hainute vreau sa-i iau PRIMA CARTE DIN VIATA LUI! Cu sotul e mai greu ca trebuie sa gasesc 3 cadouri...de Craciun, de ziua lui(26 dec)si Sf Vasile(1 ian).....vai buzunarul meu!![]()
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Nerantula spune:
Simodina, eu sincer nu stiu de ce Gruia ia asa putin in greutate, eu am lapte destul, nu se 'ridica' niciodata flamand de la masa, mananca destul de des (are minim 6 mese pe zi), durata unei mese este intre 5 si 20 min, cred ca nu mananca destul la o masa, se satura repede ... adica sunt aproape sigura ca nu prea are mese peste 100ml si nu stiu cum sa-l fac sa pape mai mult la o masa .. cand nu mai vrea, impinge sanul cu limbuta si intoarce capul de cate ori incerc sa i-l dau din nou. Nici nu vreau sa fac presiuni. Sau poate laptele meu nu e suficient de gras, Culcer mi-a recomandat sa mananc mai multe grasimi animale (asta pentru pielea lui uscatica), iar doctorita mea m-a cam luat la intrebari despre ce/cat mananc. Dar mananc! Ca nu se dezlipeste un gram de mine, dimpotriva! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Babytza, super initiativa! 
Eu voi trimite poza dupa ce ridic coletul de la Mothercare ![]()
... once upon a time ...
andy.p spune:
Ne-am intors si noi de la plimbari..e super afara 10 grade![]()
babytza imi vine sa te
de o mie de ori..super ideee
Eu n-am inca poza ideala![]()
bitza ce scaun de masina ii iei??
Spor la cumparaturi si la cheltuit banii![]()
CD acela e site-ul dat de babytza..noi asa avem.
giuliannace-mi place cum vorbeste cu porcusorul,i-a tras si un pumn ,doi![]()
Nausica,Ania e o scumpa,iar tie iti sta bine tunsa scurt..eu n-as putea in veci,as arata oribil![]()
Iriss nu stiu ce sa zic...eu cred ca seara e obosita si nu pote adormi sau nu vrea![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mario Gabriel