Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel fetele care ati luat alocati copiilor, ati luat si pt luna in care ati nascut? a venit alocatia fetei si sunt doar 4 milioane, asta in conditiile in care trebuia sa fie 6: sept, oct si nov. poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
Eu am luat in noiembrie alocatia pt oct. A fost sotul sa in trebe de ce nu am primit si pe septembrie si a zis ca vom primi alocatia pana face copilul 2 ani si o luna...deci in luna in care e nascut copilul nu se da.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
babytza spune:
Aly deci gata....
Coool 

Giulianna e superb piciul !!!
Ce vorbeste el cu porcusorul....![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
iriss_04 spune:
buna gagici,
in primul rand andrei va multumeste la toate pt urari si va raspunde cu un G eeeee: anca81,claudinna,ANDY.P,Nocom,maryb,nikolici,EvaF,Boo,gaia.nevia,babytza,CD27
toate
ANDY.P-si piticul meu e fff agitat seara,,,oare nan-ul sa fie de vina???
eu am fost dimineata la analize ca v-am zis ca ma simt un pic cam prost,,,sper sa iasa bine,,,am vrut sa fac si un ekg ca am avut tensiunea mare la nastere dar ce credeti ca am avut loc de babe,,,,
in rest noi suntem bine va poftim la un
,,,de lapte binenteles
pup ca iar plange azi avem zi de iubire doar e ziua mea nu?![]()
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
babytza spune:
Clau 
1puimic mesajele tale sunt moderate si apar mult mai tarziu decat le postezi tu. Scrie repede 10 mesaje si vei scapa de moderare. Apoi vei aparea in timp real si cine va avea raspuns la intrebarile tale iti va raspunde. Sa iti traiasca puiul mic 
Fetele vin si eu cu o propunere , daca sunteti interesate. Vreau sa ma ocup de clipul cu primul craciun al puilor nostrii. Asa ca am rugamintea sa va uitati prin poze si sa imi trimiteti poza preferata cu puiul vostru. Doar una , ca sa fie loc pentru toti !
adresa mea de mess este roxanatache@yahoo.com. Cu rugamintea sa scrieti un mesaj scurt de introducere ca sa va dau accept. Astept poze 
Sa imi spuneti daca sunteti de acord si cand sa fie gata . In ziua de craciun sau dupa ? Astept sugestii. ![]()
Soricelul meu iubit
poze
poze David
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui sabinel fetele care ati luat alocati copiilor, ati luat si pt luna in care ati nascut? a venit alocatia fetei si sunt doar 4 milioane, asta in conditiile in care trebuia sa fie 6: sept, oct si nov. poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
si sotului meu i-au spus ca pt luna in care nasti nu se da alocatie
de ce n-as putea sa-ti spun,,,vorba lui badae traim in romania si asta ne ocupa tot timpul,,,chiar mA gandeam zilele trecute oare cine o lua banii astia
frumusica amalia''bimbirica'' mic si frumos
andu
dyanira spune:
Apropo de alocatie noua nu ne-a venit nimic si au trecut 3 luni ....

Ma interesa dca stiti ce acte trebuie pt CIC in noile conditii cu 85%???
Si inca o intrebare daca intra mama in CIC dupa o perioada poate sa schimbe cu tata????
Citesc din urma si mai revin.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui babytza Clau ![]() 1puimic mesajele tale sunt moderate si apar mult mai tarziu decat le postezi tu. Scrie repede 10 mesaje si vei scapa de moderare. Apoi vei aparea in timp real si cine va avea raspuns la intrebarile tale iti va raspunde. Sa iti traiasca puiul mic ![]() Fetele vin si eu cu o propunere , daca sunteti interesate. Vreau sa ma ocup de clipul cu primul craciun al puilor nostrii. Asa ca am rugamintea sa va uitati prin poze si sa imi trimiteti poza preferata cu puiul vostru. Doar una , ca sa fie loc pentru toti ! ![]() Sa imi spuneti daca sunteti de acord si cand sa fie gata . In ziua de craciun sau dupa ? Astept sugestii. Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
babytza superrrrrrrr ideea

in ziua de craciun ar fi frumos sa fie gata
''bimbirica'' mic si frumos
andu
Nerantula spune:
Am revenit ... afara am stat numai jumatate de ora, ca era aproape ger, puiul se albastrise putin in jurul guritei.
Acum inca doarme in 'camera frigorifica' (o camera de lucru la care am lasat geamul deschis)
Simodina, m-am linistit, atunci sa zic ca e bine daca doarme, ca cica in somn lucreaza hormonul de crestere.
Cred ca am inceput puseul de 3 luni, avem minim 6 mese pe zi, mai mult snack-uri, in stilul lui, 5 - 10 minute la o masa, si am inceput sa ne trezim iar noaptea. Nu ma plang, mai bine sa se trezeasca sa pape, decat sa ma plang ca nu ia in greutate.
Giulianna, am vazut poze noi si filmuletul cu porcusorul, vorba ta, am epuizat complimentele,
ochisorii aia dulci si migdalati!
Despre plimbareala in parc in week-end, nici o sansa, sotul meu e versiunea foarte activa a husbandului, tot timpul avem ceva de rezolvat/cumparat/facut/gatit si toate se ingramadesc in week-end
. Iar acum, cu luna cadourilor, chiar ca avem de targuit ..
Poate dupa sarbatori ne intalnim tot noi cu picii, mai prind si eu curaj sa merg cu el in masina singura ... poate ajungem chiar la o intalneala cu fetele miercurea!
da, sotul e din piatra, mergem de vreo 2 ori pe an acolo
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui 1puimic nu am avut timp sa citesc din urma dar... giulianna, m-am uitat la filmuletele tale, foarte frumoase. cat avea bebicul cand a fost facut filmuletul cu porcusorul? |
Bine ai venit!
Mai scrie cateva mesaje sa te vedem in timp real.
Saptamamana trecuta am facut filmuletul, acum are aproape 4 luni (e nascut pe 17) deci avea 3 luni si 3 saptamani.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
babytza spune:
Iris stiu ca atunci ar fi frumos sa fie gata, dar sunt mamici care vor face bradul in ajun si care vor dori poza cu bebe si cu bradul si poate va mai dura o zi ca sa imi trimita poza si sa fie gata ![]()
Soricelul meu iubit
poze
poze David