Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 16

nushulica spune:
imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras
"Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...."
seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari
gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa
Mamica de bobocel David-Mihai

mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras ![]() ![]() "Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...." seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari ![]() ![]() ![]() gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa ![]() Mamica de bobocel David-Mihai |
cred ca ii ajungea mai repede in africa de sud

acum conturile noastre trec implicit pe africa de sud...ptr ca ro nu mai e in lista temporar!
Nushu

Jasmine spune:
citat din mesajul lui nushulica imi permit sa copii o parte dintr-un mesaj scris de o colega de la scutecele legat de o comanda pe lr.ro...vedeti sa nu va stricati de ras ![]() ![]() "Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi...." seriosi oamenii , nimic de zis, doar doar or ajunge pragul ala de nush cate mil de e pe luna vanzari ![]() ![]() ![]() gata ma duc la culcare langa pui ca deja ii simt lipsa ![]() Mamica de bobocel David-Mihai |
Buuun!Sper s-o tina tot asa!Si in conditiile astea zic ei ca au vandut de 40000 euro numai in noiembrie?Vrajealaaaaaa!

danadc spune:
Nush de ce dar am un feeling ca in vara comandam de pe .fr...ca cu criza si la ei si la noi nimeni n-o sa-si faca targetul...

Jasmine spune:
da' vad ca nimeni nu mai zice nimic !
ati mai intrat pe LR.fr?eu am evitat in ultima vreme ca sa nu ma mai enervez.

claujro spune:
Noi am fost asta-seara la Opera: "SCrisori pt Mos Craciun" cu si pentru copii.
Maine mai stam in Bucuresti, facem cozonaci si apoi plecam pana pe 4 ianuarie.
Voi ce program aveti?

danadc spune:
Ce liniste....!
De unde mai shoppinguiti?
Am primit pt pitica hainutze luate din Auchan de la In Extenso (made in China). Sunt ok. Nu e atat de catifelat bbcul ca la .fr , dar merge.
Intreba cineva pe aici cand inca se mai comanda pe .fr de pantaloni flausati. Eu am luat de la Tex Carefour pantaloni din fleece ok la 200.000.
In rest dupa .fr....

lizzy spune:
citat din mesajul lui nushulica salutareee! ![]() n-am mai intrat pe forum de 2 saptamani...au fost cele mai grele darr...am scapat de colici! ![]() ![]() ![]() am reusit si eu acum sa trimit jasminei pt listutza nr client si adresa de mail ![]() ![]() Mamica de bobocel David-Mihai |
eeehhhh, alta viata, nu?

ma bucur ca ati scapat de colici, odihna si refacere rapida mami!

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

lizzy spune:
citat din mesajul lui claujro Cat absenteism de la subiect! ![]() |
asa-i, cam lipsim de la apel. io una in w-end nu prestez ca sunt sechestrata de feciorii mei

hai fetele, ce mai faceti? ce mai spuneti? mai trageti cu ochiul pe .fr?

Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari