Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 15

iriss27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Jasmine
era scris si in mailurile cu oferte care veneau de la LR. |
Poti sa simulezi ca pui o intrebare la Aide si o sa iti apara si nr de client (bineinteles, trebuie sa fi conectata). Eu asa am facut, pt ca nu primeam nici newsletter de la ei.
Va rog frumos, cine a comandat cu trimitere in Germania, imi spuneti si mie, va rog, daca coletul vine la posta sau casa?
Multumesc anticipat.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

diotima spune:
azi am trecut pe la OP 55 de pe grivitei si mi-au ramas ochii pe un aviz de la lr.fr, pe numele stanescu si nu mai stiu cum..., care locuieste pe turda. daca e vreuna din voi, dati fuga...
Yannis

corap spune:
salutare!
am si io LA VANZARE pantofii cu rufe CAMPER no 40. sunt ff frumosi, dar io i-am comandat de 2 ori ca am avut o comanda care mi-a venit cu ffffff mare intarziere si mi-a fost frica sa nu raman fara
ii gasiti aici, exact culoarea din imagine
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1
pupici
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri

corap spune:
pai, daca esti din bucuresti, poti sa-i vezi si sa-i probezi. acum depinde de picior. pretu' e 220 de lei ( cu reducere de craciun )
poti sa-mi scrii pe pm daca te hotarasti
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri

nushulica spune:
salutareee!
n-am mai intrat pe forum de 2 saptamani...au fost cele mai grele darr...am scapat de colici! am alt copil de 1saptamana nu mai plange deloc decat maraie cate un pic cand e tare obosit....acum imi mai trebuie mie vreo luna de somn bun sa-mi revin si pe urma revin in forta
am reusit si eu acum sa trimit jasminei pt listutza nr client si adresa de mailtuturor!
Mamica de bobocel David-Mihai

nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Salut! Jas poate asta ii va convinge! ![]() Va pup! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
e superba papusica ta!!!

Mamica de bobocel David-Mihai