Redoutistele fidele La Redoute France (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vaaaai! Cine e minunea mica? E superba! Si astea-s haine LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

E pitica mea! Da sunt de pa lr...din penultima comanda directa in fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui madau

Am comandat si eu de cateva ori de pe contul mamei, as vrea sa trimit datele insa nu mai stiu care e nr de client...factura nu mai am, il pot gasi prin alta parte? Aveti idee?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

era scris si in mailurile cu oferte care veneau de la LR.

Poti sa simulezi ca pui o intrebare la Aide si o sa iti apara si nr de client (bineinteles, trebuie sa fi conectata). Eu asa am facut, pt ca nu primeam nici newsletter de la ei.

Va rog frumos, cine a comandat cu trimitere in Germania, imi spuneti si mie, va rog, daca coletul vine la posta sau casa?

Multumesc anticipat.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

azi am trecut pe la OP 55 de pe grivitei si mi-au ramas ochii pe un aviz de la lr.fr, pe numele stanescu si nu mai stiu cum..., care locuieste pe turda. daca e vreuna din voi, dati fuga...

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

salutare!
am si io LA VANZARE pantofii cu rufe CAMPER no 40. sunt ff frumosi, dar io i-am comandat de 2 ori ca am avut o comanda care mi-a venit cu ffffff mare intarziere si mi-a fost frica sa nu raman fara
ii gasiti aici, exact culoarea din imagine
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-camper.aspx?productid=324126053&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1

pupici

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

corap balerinii merg la 39 sau la 40? si ce pret au?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai, daca esti din bucuresti, poti sa-i vezi si sa-i probezi. acum depinde de picior. pretu' e 220 de lei ( cu reducere de craciun )
poti sa-mi scrii pe pm daca te hotarasti

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Cat absenteism de la subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutareee!

n-am mai intrat pe forum de 2 saptamani...au fost cele mai grele darr...am scapat de colici! am alt copil de 1saptamana nu mai plange deloc decat maraie cate un pic cand e tare obosit....acum imi mai trebuie mie vreo luna de somn bun sa-mi revin si pe urma revin in forta

am reusit si eu acum sa trimit jasminei pt listutza nr client si adresa de mail

tuturor!

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Jas poate asta ii va convinge!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

e superba papusica ta!!! maine i-o arat lui david sa vad ce zice

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput