Redoutistele fidele La Redoute France (156)
Raspunsuri - Pagina 17

claujro spune:
Eu nu ma mai uit pana in ianuarie. Nu mai are rost. Dar voi fi pe baricade la solduri, mai ales ca-mi pleaca familionul in tabara la schi si raman singura acasa, linistita, sa dau comenzi. Eu comand la prietena mea din Spania care merge in Franta sa le ia de la Relais Colis si apoi vedem noi ce solutie gasim sa le transportam in ro, dar macar sa le stiu comandate, ajunse si receptionate ...

Jasmine spune:
Lista a ajuns la 280.
Am desfacut aseara ultimul colet primit de la LR.Casuta piticilor e frumoasa dar complicataaaa,cu multe piese mici care trebuie asamblate.Am gasit sa cumpar separat un set de pitici + Alba ca Zapada.

madau spune:
Si eu pe baricade...in we n-am avut timp nici sa respir, sambata am fost la niste prieteni si am taiat un , am ajuns acasa foarte tarziu, iar ieri am bolit toata ziua
. Azi sunt mai bine, imi curge nasul ca dracu' dar macar m-am putut ridica din pat
De sarbatori vom fi acasa, poate dupa Craciun sa ajungem 2 zile pe la munte, apoi Rev in facem la Medgidia cu nasii.
Pe Lr Fr nu m-am mai uitat ca ma enervez rau, astept soldurile sin ian, oi gasi eu pe cineva care sa ajute cu comenzile.
Pupam cu dragMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

ane2200 spune:
Buna fetelor. Si eu sunt pe aici, intre doua alergaturi la piata, magazin si altele. De Craciun vom fi acasa, iar de revelion plecam la bunici.
Pe lr.fr nu m-am mai uitat, ca si asa ma oftic cand tot primesc oferte de la ei cu diverse promotii. Sper ca la reduceri sa gasesc si eu pe cineva prin care sa comand, poate prin Ungaria.
Va pup si va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un An nou mai bun ca asta. Si, sa speram ca macar in vara vom comanda din nou de pe .fr.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

madic spune:
Buna, ma gandeam daca n-ar fi bine sa transmitem deja scrisoarea, chiar daca n-am ajuns la cifra rotunda de 300... Poate sa mai dureze ceva timp pana se strang si restul de clienti, iar cu cat trece mai mult, cu atat ma gandesc ca reactia ne poate fi mai putin favorabila.
Asa, vad ca suntem hotarate si ca, intr-un timp relativ scurt de la deschiderea francizei, ne-am mobilizat sa le facem cunoscuta situatia din Ro.
Voi cum credeti?

claujro spune:
Ar trebui trimise impreuna petitia si baza de date + mailul dar mi-e teama ca nu le va mai da nimeni atentie acum de sarbatori, sefii pot fi plecati prin vacante...mailul se va pierde printre altele. Nu e mai potrivita luna ianuarie?

lizzy spune:
si eu zic sa o lasam pentru ianuarie.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

unique spune:
Intre timp sa va povestesc ca am comandat de pe boohoo impreuna cu 7 prietene. Comanda era de 230 lire, cu cod de reducere 20%. Dupa 5 zile a sosit un pachet cu o parte din produse. Toata lumea a fost incantata de produsele primite, dar problema era ce facem cu restul comenzii. Am crezut ca patim precum claujro, dar iata ca azi a sosit si pachetul numarul 2 cu restul produselor. Asa ca ne-au castigat de clienti.Eu sunt incantata de ceea ce am primit, arata mult mai bine decat in pozele de pe site.

claujro spune:
Ma bucur ca ati primit produsele. Eu sunt inca tepuita cu 60 lire, 58 roni posta si fara produse cadou de Craciun. La mailuri nu mi-a raspuns nimeni. Pe 5.01 fac refuz la plata daca nu ma ramburseaza...desi am de furca cu ING-ul pt ca ei mi-au cerut copie dupa factura si boohoo nu a pus factura in colet.
Eu una nu mai am curaj...macar daca raspundeau la mailuri dar asa cu ignore din partea lor cum rezolv?
Oricum, ma bucur pt voi!