LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Cat despre noi.... nimic cu adevarat grav... doar mici chestii zilnice care te scarbesc profund de oamenii din jur...
Doar un exemplu, aseara am avut un accident super stupid si am stat pana la 12 noaptea la politie.
Era vreo opt seara, ploaie, vizibiliate foarte mica... noi ne intorceam de la supermarket si in fata noastra intra din scurt o alta masina.
Practic ne taie fata, fara semnal, fara nimic. Sotul meu il claxoneaza si individul pune frana brusca la misto, cam cum se practica in Bucuresti. Si nu numai atat ramane pe loc in mijlocul stazii.... noi franam, dar era tot un lac pe jos... vreo 7-8 metri si ne oprim fix in bara individului. El n-are nimic la masina noi bara sparta...
La politie bineinteles birocratie.... stam o gramada de timp...

Politistul: e vina noastra ca l-am lovit din spate. Nu conta ca tipul a recunoscut ca ne-a taiat fata fara semnal...ca de ce nu am pastrat o distanta regulamentara....nici el nu stie care e aia... in fine rezultatul e: masina lovita, vreo 4 ore pierdute la politie, nervi... amenda...

Dar cel mai tare si cel mai tare m-au enervat replicile politistului: * ce conteaza ca n-a avut semnal, poate omul facea economie la bec.
* de ce-ati mai venit pana aici, vreti sa va invat eu cum sa rezolvati lucrurile....
* daca nu va convine ce zic eu, dati-ma in judecata ca tot e degeaba
si cireasa de pe tort.
* daca nu va convin legile din tara asta, plecati in alta

Ceea ce sper din tot sufletul sa facem ca nu mai rezistam mult.

Si asta e doar un exemplu...acum ca m-am descarcat sorry ca v-am batut capul cu problemele mele. Sper sa aveti un week-end linistit

Mergi la inceput

Si ca sa schimb tonul, mai am niste felicitari pentru nazdravanii lui Lala - am vazut blogul tau si promit ca o sa intru mai des ca imi place tare mult cum scrii si cum gandesti

si pentru copilasii dulci ai Cameliei. Imi pare rau ca ati trecut prin experienta nasoala cu spitalul. Sper sa pape mai bine Stefania si sa fii si tu mai linistita

Fetelor mi-e tare dor sa ne mai vedem in parc... si mi-e dor si de vreme frumoasa

Mergi la inceput

Uff si am mai vazut si o dansatoare mica si scumpica

Ellis, nu mai fi suparata, ca trec micile necazuri, important e ca ai o comoara de fetita.

Mergi la inceput

si daca tot n-am mai scris demult sa recuperez, nu?

LA MULTI ANI tuturor bulgarasilor!!! Sa cresteti mari si sa luminati viata parintilor vostri !!!!

Mergi la inceput

BB, printesa ta e taaaaare scumpica. Imi pare rau ca nu am mai prins poze cu ea demult.
Esti sigura ca nu e mai mare si ne pacalesti pe noi ? Ca prea stie sa faca si sa spuna multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank san, iasmi nu e singura dintre fetite care stie sa "spuna multe" ....avem fetite care deja leaga 2 cuvinte!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Eii glumeam si eu. Mie intotdeauna mi s-a parut Iasminica tare precoce.
Si frumoasa ca mama ei
Ce papa bun mai faceti?

Mergi la inceput

azi am facut supica din gaina de casa cu galuste si piure de cartofi cu fripturica si cu salata asortata. pe maine am gandeam la o iahnie de fasole cu costita si cu muraturi iar pt iasmi maine paste de cus-cus cu sos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

ank san, aveti un album de poze tare frumos. e cumva tati fotograf???

_

Mergi la inceput

voi mai folositi caruciorul??? mai sta bb in el??? noi nu l-am mai folosit de mai bine de 2 luni.....nu vrea nici cum sa stea!!

_

Mergi la inceput