LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI ALEX , bb de ANCA A!!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Ank, mutumesc de aprecieri. Imi pare rau de patanie, chiar ar merita dat in judecata politistul respectiv, asta se cheama abuz de putere, ce face el...
Te cred ca te-a necajit tare! Si eu stiu ca oricum este si interzis a frana brusc fara motiv, dar e greu de dovedit...
adinag spune:
LA MULTI ANI Vlad Gabriel, Alex si Alexandra Maria
Alina, tot vroiam sa te intreb: de ce ati fost la pediatra si cum a fost?
bb_yasmi spune:
ADINA, pai calesc putin ceapa si costita, apoi pun putina boia, bulion, foi de dafin si pun peste fasolea fiarta. sau daca vrei o poti face cu costita separata (sau cu altceva, nu neaparat costita).
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
mihuta spune:
BB harnicuta ca intotdeauna ! Si noi am facut o pasiune pentru cus-cus, mai putin Sophia, fireste....
Azi fac pesto.
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
mihuta, 

ieri i-am dat iasminei peste cu mamaliguta si dupa masa a papat ou cu mamaliguta.....![]()
![]()
ieri a fost "ziua mamaligutei"....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_
mihuta spune:
Si Sophia a papat bine peste zilele trecute, file de pangasius la aburi cu legume.
Azi fac paste cu pesto, ca am cumparat busuioc proaspat.
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
ramonica am vazut pozele (uitasem sa scriu), bb este grasunel si frumos. chiar nu mi se pare ca tu esti chiar asa de slaba.
va pup fete dragi!!!!
_
ellis spune:
ANKA - ce scarba mi-e de criptocomunistii astia scarbosi si burtosi care au facut o amarata de scoala pe bani si relatii si fac misto de oameni; eu am replicile la mine pt intalnirile de genul asta cu tablagii de doi bani; scuze, de limbaj, dar chiar asa simt pt ei, caci cei cu scoala, cultura si minte nu se comporta asa...nu am nimic cu politistii in general(ca sora-mea e politist), dar nu suport comportamentul asta la functionari(insemnand functionari publici, personal medical, politie, posta...) care cica ar trebui sa fie in slujba noastra, chipurile...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR