LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 11
ellis spune:
BB - Alessia sta in carut, pai altfel eu chiar nu am cum sa ies cu ea...ea nu merge frumos de manuta ca are tot felul de preocupari sa adune diverse, sa pipaie garduri...iar mie imi trebuie sa mreg repede sa ajung la magazine si...in parc; eu sper sa mai accepte carutul...iar pe zapada...sania
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Si noi folosim carutul. Pai am incercat de vreo 2 ori sa merg cu el de mana si cu o mana sa imping carutul, dar Matei o ia in directie opusa. Cred ca as face vreo 2 ore pana in parc si inapoi daca nu am merge cu carutul. Eu sper sa-l mai folosim cateva luni bune
.
Vreau sa va spun ca de cate ori doarme cu taica-sau la pranz, copilul asta al meu doarme si 2 ore jumatate. Eu nu am norocul asta cand il culc la pranz. Oare ce i-o face tati asta al lui de doarme atat? ![]()
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
bb_yasmi spune:
ce bine!!! si eu speram sa-l folosesc pana la vara. bine macar ca nu am mai dat banii pe altul nou mai sport.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Adina, eu pun in iahnie ceapa, rosii, busuioc si usturoi.
La pediatra am fost ca Maria a trecut dintr-o raceala in alta si am vrut sa fiu sigura ca nu e si altceva. Dar pare bine, si aproape i-a trecut. Cred ca s-a plictisit saraca la cat de des o aspir...
Legat de cumparaturi, Maria nu mai spune nimic, ia cu ambele maini si incarca singura carutul. :)) Chiar ne amuzam, ca ultima data a pus vreo 7 pachete de servetele umede. Niciodata nu-s de-ajuns.
Mihuta, incet-incet poate o sa mananace si fetitele nostre. Pacat ca-si schimba preferintele, ca pana imi dau seama ce vrea deja shimba macazul.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
roxx spune:
Hello!
Wow, cate am pierdut! Dar scriu acum niciodata nu-i prea tarziu![]()
Bine ai venit pe lume,Cecilia, fetita draga. Sa fii sanatoasa si sa ai o viata senina! 
La multi ani tuturor prichindeilor sarbatoriti zilele astea!
Ank, felicitari! Refacere rapida!
Adina, f frumosi copiii tai!
Ellis, ce frumos danseaza mica ta! Ieri dimineata ne-au dat trezirea vecinii de sus cu muzica tare si Luca s-a ridicat in fundulet si a inceput sa danseze 
Ramonica, simpatic Vladut! iar tu nu-mi pari slabatura, esti bine. Si de mine zic astia de prin jur ca am slabit prea tare, dar le spun ca s-au obisnuit ei cu mine mai grasuna ![]()
Fug...s-a trezit bubu.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
anka.san spune:
Multumim mult Lavi, esti tare draguta.
Da, tati e graphic designer si fotograf
. Dar in ultimul timp nu prea ne-a mai facut poze, ca fost foarte ocupat....Botezuri, petreceri de firme... Poate de ziua lui Andrei ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank san, aveti un album de poze tare frumos. e cumva tati fotograf??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
anka.san spune:
Da, il folosim cu mare succes. Dar Andrei nu merge singur inca, doar sprijinindu-se de diverse obiecte.
| citat din mesajul lui bb_yasmi voi mai folositi caruciorul??? mai sta bb in el??? noi nu l-am mai folosit de mai bine de 2 luni.....nu vrea nici cum sa stea!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
mariussimiuc spune:
Helau! 
Vai de capul meu ca mult ati mai vorbit...![]()
Ma'c sa vad ce-ati pus la cale...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anka.san spune:
Adina crede-ma ca l-as da cu drag in judecata daca ar folosi la ceva. Dar, in tara asta, e total inutil...Asa sunt cam toti si legile sunt astfel facute sa le dea intotdeauna dreptate.
Cat despre dovezi.... e chiar imposibil...mai ales sa demonstrezi ca politistul a facut un abuz.
Eu zic ca esti tare norocoasa ca traiesti intr-o altfel de societate.
| citat din mesajul lui adinag Ank, mutumesc de aprecieri. Imi pare rau de patanie, chiar ar merita dat in judecata politistul respectiv, asta se cheama abuz de putere, ce face el... Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
anka.san spune:
Multumesc de sustinere Ellis, esti tare dragutza.
| citat din mesajul lui ellis ANKA - ce scarba mi-e de criptocomunistii astia scarbosi si burtosi care au facut o amarata de scoala pe bani si relatii si fac misto de oameni; eu am replicile la mine pt intalnirile de genul asta cu tablagii de doi bani; scuze, de limbaj, dar chiar asa simt pt ei, caci cei cu scoala, cultura si minte nu se comporta asa...nu am nimic cu politistii in general(ca sora-mea e politist), dar nu suport comportamentul asta la functionari(insemnand functionari publici, personal medical, politie, posta...) care cica ar trebui sa fie in slujba noastra, chipurile... Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |