LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/197-matei-cristian-alexandru.html" target="_blank">NEATZA! |
Helau-helau!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihuta Eu sunt singura inconstienta care nu a fost la gine dupa ce a nascut ? |
Nu.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Amy26 ``nu vezi mey,cuscra ca pofteste baiatu`..sa-i dam asa putin ca prea se uita cu jind `` |
Dar un coniac nu i-a dat?Ca tot merge la cafea?Sau o tigara?

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Am si eu cateva poze de ieri :) , incepand de aici: http://picasaweb.google.at/adinasv/Dezember08?authkey=aEBJ03hIkeM#5279215915390924466 |
Niste copii frumosi! Jasmina e superba!

Si tu ai de adunat servetele in fiecare zi?
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Am pus poze noi cu "fetita" mea http://good-times.webshots.com/photo/2089852530102115265dzkAnl |
E atat de frumos si delicat,chiar parca e o fetita.

Si pe la voi trece taifunul?
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, si la noi in bloc au venit pensiile dar nu si indemnizatiile. cica la inceputul saptamanii viitoare le aduce. eu am renuntat sa mi se mai aduca indemnizatia pe card din cauza faptului ca mi-a intrat de cateva ori cam tarziu. |
Zilele trecute o prietena de-a mea s-a dus la posta sa intrebe de indemnizatie.si acritura de acolo ii zice:"nu sunt bani de pensii si tu vrei indemnizatie?"

ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Zilele trecute o prietena de-a mea s-a dus la posta sa intrebe de indemnizatie.si acritura de acolo ii zice:"nu sunt bani de pensii si tu vrei indemnizatie?" ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
aoleu, alta, iar ma spumui toata! am si eu clientele mele, afurisenii de-astea tot pe la posta, si cand incep sa le zic eu, ma si mir cum imi ies mie din gura de-astea...dar merita...indiferent de frustrarile lor, nu au dreptul sa se comporte asa; si eu am problemele mele, la serviciu lucram cu o gramada de nebuni, dar nu ma comportam asa...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| citat din mesajul lui roxx Ellis, ce frumos danseaza mica ta! Ieri dimineata ne-au dat trezirea vecinii de sus cu muzica tare si Luca s-a ridicat in fundulet si a inceput sa danseze ![]() _ Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007) |
bine ca el nu a fost deranjat
Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Helau-helau! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
merci-merci

Ellis,
de
UN ANISOR
adinag spune:
Si eu pun usturoi in fasole, ca-s mare fan usturoi :-))
(am inceput mesajul acum vreo 4 ore, cred, intre timp am fost plecati
)
nici nu mai stiu ce vroiam sa zic... Maine suntem si noi la pediatra, controlul de 1 an...