LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Miha, da, in cel mai bun caz am de stran numai o data pe zi doar niste servetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

'Neata!!
Multumim tuturor pt urarile de LA MULTI ANI!!

Avem aici poze cu mini-petrecerea si mai sunt si cateva poze mai recente .
Aaa, si la sfarsit am pus si o poza promisa de la inceputul saptamanii, cea in care puteti arunca cu rosii pt felul scheletic in care am ajuns.

ramona, LA MULTI ANISORI PENTRU PUIUL TAU GRASUNEL!!! SA FIE SANATOS SI NOROCOS!

se vede ca ati petrecut bine... ce smecheras eeeeeeeee...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Am pus poze noi cu "fetita" mea :

http://good-times.webshots.com/photo/2089852530102115265dzkAnl

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

taaare dulce fetita ta...si pe la noi e taifun...zilnic...si nici ca-mi pasa...el e fericit...asa ca si eu sunt...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

asaaaaaaa...si acum sa va zic de noi....

am avut un weekend plin, ne-am serbat ziua amandoi...Eric si cu mine...

am avut musafiri prieteni dragi cu bebeii lor iar astazi familia...

am primit multe daruri, ne-am bucurat foarte tare ca a venit lumea sa ne vada...era foarte incantat de atata lume...chiuia si zambea si n-avea stare...a fsot tare dulce...si a dormit foarte bine, bineinteles... doar era rupt...

o sa punem si poze, dar maine...

pusici si noapte buna!

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mihuta
Eladeea

sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!

Vladut, sa cresti mare,sanatos si destept,cu succes la fete ( si afaceri )

Ramonica,este putin mai slabuta in realitate, dar eu zic ca este visul majoritatii femeilor..Ramona,am mai slabit si eu vreo 10 kg de cand nu ne-am vazut, dar inca sunt cu (destule) kg in plus; daca mai vrei iti mai dau eu, vad ca le consumi repedeee...Cu licenta ce ai mai facut,ai reinceput serviciul? mai mergeti des la R. Valcea?
Ai grija cu biberonul cu laptic lasat la autoservire, nu stiu dupa cat timp il bea (sa nu "expire"), dar stiu ca poate provoca si carii de biberon..

Sorina,multa-multa sanatate! te rugam sa mai intri pe la noi,daca te putem ajuta cu ceva, te rog sa ne spui;ma rog pentru tine!
Off,Anka,imi pare rau-probabil ca avea ceva relatii tipul ala care v-a sicanat! ati platit si amenda (mai ales acum,de sarbatori),puncte penalizare; sper sa nu ii fi retinut si carnetul sotului tau. Bine ca nu ati patit voi ceva fizic.
Am avut si eu o problema cu politistii de la circulatia rutiera (iesiti la vanatoare in locuri cu risc mare de a calca usor pe bec..), dar au fost super-draguti la vorba- bine,nici eu nu am protestat,desi nu mi s-a parut chiar corect (ca nu sunt genul ) si am acceptat amenda fara sa protestez (dupa am aflat ca se putea,de la colegii care stiu de locul cu pricina..nu are rost sa dezvolt, carnet suspendat o luna, 1 mil amenda..4 puncte penalizare...dar noi sa fim sanatosi..)

Adina,Lala, aveti copilasi superbi !
Miha,cam scumpa la vedere in ultimul timp..ce faci bun de Craciun, dar de Revelion?
Alina,sananate; mai sunt si perioade din astea, mai ales cand intra mai mult in contact cu alti straini; asa isi formeaza si imunitatea fata de o "familie" mai mare de virusi ...

Ce le luati copiilor de Craciun?
Eu i-am luat Fifi parfumata,o pereche de cercelusi, o rochie rosie+ pulovaras rosu pt. seara de Craciun+ cu bluzita+ dres asortat (imbracamintea in parteneriat cu bunica, ca stie ca imi plac anumite lucruri si nu prea se baga ca nu le nimereste nici la marime; plus ca au costat mai multicel si le-am impartit =ca initial voia rochie rosie dupa care eu am dezvoltat ...), bunica un bebelus de jucarie care plange daca nu ii dai papa (sper sa nu se sperie Stefi,ca face cam urat ),si inca mici maruntisuri..Vreau sa le impachetez bine-bine, sa aiba ce desface la ele..Vad ca este f. curioasa cand desfacem pachete, cred ca o sa ne distram bine

Stefania nu se trezeste bine din somn, ca da semnalul de alarma (in tmp ce se urca pe mine,daca dorm cu ea): aaaaptiiiii, paaapiiii (adica: lapte-papa).
Cand ne vede ca mancam si vrea si ea, zice: "papa-papa" si isi duce degetelele la gurita deschisa sugestiv
...Asta, ca sa vedeti cat de mult s-a schimbat din postura de mofturoasa la mancare ...

Va pupam si va dorim toate cele bune, o saptamana usoara!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Alex
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani,Alex!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

aaa,Cristina,daca tot te-am "prins":
pretiosului tau print, sa aiba parte numai de bucurii!!!
am vazut pozele, sunt superbi toti copilasii (in frunte cu sarbatoritul, binenteles)..
Mi se pare ca a ramas la fel de intangibil , serios, delicat si ... princiar!Cred ca stati intr-o casa la curte sau una stil vechi, spayiul pare f. generos (se cerea la multimea de jucarii proprietate Raducu ; are vreo jucarie favorita??)

Sa ii spui lui Raducu ca ne-a crescut si noua parul destul de multicel intr-o luna,desi am avut chelie lucioasa lipsita complet de par (serios,i-a crescut foarte repede,desi anterior a trecut f.f. greu de la chelia de nou-nascut la cateva smocuri de par pe ici-colo ).Acum a trecut de la suvite blonde la par negru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

aaa,Cristina,daca tot te-am "prins":
pretiosului tau print, sa aiba parte numai de bucurii!!!
am vazut pozele, sunt superbi toti copilasii (in frunte cu sarbatoritul, binenteles)..
Mi se pare ca a ramas la fel de intangibil , serios, delicat si ... princiar!Cred ca stati intr-o casa la curte sau una stil vechi, spayiul pare f. generos (se cerea la multimea de jucarii proprietate Raducu ; are vreo jucarie favorita??)

Sa ii spui lui Raducu ca ne-a crescut si noua parul destul de multicel intr-o luna,desi am avut chelie lucioasa lipsita complet de par (serios,i-a crescut foarte repede,desi anterior a trecut f.f. greu de la chelia de nou-nascut la cateva smocuri de par pe ici-colo ).Acum a trecut de la suvite blonde la par negru

multumim
stau intr-un apartament dintr-un bloc vechi si intr-adevar e mult spatiu....si, de cand am vazut "tornada" lalei ma gandesc sa o prind din urma (banuiesc ca si la tine e la fel ).

A zis Raducu ca vrea sa va vada!

Are mai multe jucarii preferate....de exemplu de ziua lui a primit insula Sodor de la Thomas si zilnic se joaca cu ea...ii plac paharelele pe care le are de cand era mic , pianul, premergatoru; Simba, chiar nu stiu ca am senzatia ca se joaca la fel de mult cu toate...aaa si mai are o girafa in care pui cuburi...tot asa de mult timp...si evident ii plac masinutele dar sa fie cat mai mici...
deci te-am lamurit bustean!

Mergi la inceput

aaa...si asteptam sa o vedem se Stefi cu "plete"...si cu noile achizitii (rochite, dres....etc)

Mergi la inceput