LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 14
Vasari spune:
Cami, am ras cand am citit cat de explicita e Stefania cand e vorba de mancare.
Noi nu suntem prea raciti, adica nu a avut deloc febra. Cred ca de cand s-a nascut nu a avut. Doar mucisorii sunt problematici. Nu mai stiu daca am zis, te-am sunat acum vreo saptamana-doua sa vad ce faci, dar cred ca erai ocupata. Ai reusit sa ajungi la doctor pentru tine? Cum te mai simti??
Cristina, ma sperii !
Cum vrei sa o ajungi pe Lala, Radu are jucarii cat pentru un spatiu de joaca si abia a trecut un an. :)) Mai sunt multi ani de copilarie si de jocuri specifice fiecarei varste. 
Data viitoare nu cred ca o sa mai avem loc atatia copii, nu?
Adina, si eu mai incep mesaje dimineata si seara inca sunt netrimise, asa ca le opresc pentru mine. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
seara buna.
am aparut si eu.
azi mi-am practicat meseria preferata: cea de musafir....![]()
![]()
![]()
anca ai mai vb cu ank???? eu nu am ajuns pe la ea, cel mai sigur maine ii da drumul, daca totul e in regula.doamne ajuta!!!
fetelor mie nu imi place papusa fifi deloc......si nici nu mi se pare ca isi merit
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Cami, am ras cand am citit cat de explicita e Stefania cand e vorba de mancare. Noi nu suntem prea raciti, adica nu a avut deloc febra. Cred ca de cand s-a nascut nu a avut. Doar mucisorii sunt problematici. Nu mai stiu daca am zis, te-am sunat acum vreo saptamana-doua sa vad ce faci, dar cred ca erai ocupata. Ai reusit sa ajungi la doctor pentru tine? Cum te mai simti??Cristina, ma sperii ! ![]() Data viitoare nu cred ca o sa mai avem loc atatia copii, nu?Adina, si eu mai incep mesaje dimineata si seara inca sunt netrimise, asa ca le opresc pentru mine. :)) Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Alina, mai am si alte camere care vor trebui "tapetate" cu jucarii
Cristina si Radu 3.12.2007
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui adinag RamO, mie in primul rand mi se pare ca arati fff obosita in poza aia, eu zic ca anume ai pus una mai nereusita http://good-times.webshots.com/photo/2414867050103351382sYuGFt Esti slaba, dar arati bine, crezi ca te-ai simti mai bine daca ai avea 20kg in plus? Iti zic eu ca nu! ![]() Vladut este un scump, iti seamana, si e asa grasunel! Imi place cum se ascunde de tort... Dar a propos de sigurantele astea: cum se deschid? Ca am luat si eu, un pic altfel, si dupa o zi a reusit sa le deschida nebunelul meu. |
Multam frumos de complimente!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adinag Anca, am vazut si pozele Mariei de iari, ai o fetita asa de frumoasa, trebuie neaparat sa-i faci niste fratiori/surioare! Nu ziceai tu ca ai vrea 3?Amy, merci de intrebare, nu stiu inca, cred ca ceva mai bine. Lui Floris i-a iesit (cred) unul din dinti, si deci e ceva mai multumit azi Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Pai bine zici mai Adina mama ,cum la noi e mare criza si se anunta asa vreo 2 ani ma gandeam ca acum e momentul si vb aia tot stau cu 85% din salariu care nu e de colea....asa ca fetelor sunt o noua aspiranta
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Amy26 am uitat sa va povestesc ultima ``idee geniala`` a socrelei ![]() ieri,a venit in vizita la noi..sa mai stea si ea cu Iustin ca asa dor i se face de el ;a servit-o mama cu o cafea si pret de cateva minute a lasat-o singura cu puiul in bucatarie....la intoarcere a avut parte de o mare surpriza...socrela incerca sa-i dea cafea lui Iusty ...``nu vezi mey,cuscra ca pofteste baiatu`..sa-i dam asa putin ca prea se uita cu jind ``maica mea a incremenit auzind vorbele astea deci va spun cu mana pe inima ca socrela e dusa rau ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Doamne ce baba nebuna...ai dat-o afara nu?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adinag Amy,chiar e dusa... n-ai ce-i face, n-o mai schimbi! ![]() Am si eu cateva poze de ieri :) , incepand de aici: http://picasaweb.google.at/adinasv/Dezember08?authkey=aEBJ03hIkeM#5279215915390924466 Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
sunt frumosi foc si se joaca f frumos amandoi nu?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Vasari spune:
Lavi, la noi papusa Fifi este un succes. Desi incepusem sa ma gandesc daca nu erau mai bune niste masinute daca ma iau dupa temperamentul Mariei.
As zice ca relatia lor avanseaza zilnic, acum chiar scoate cate o exclamatie fericita cand o descopera pe undeva, o pupa si mi-o da si mie apoi sa o pup, apoi vine sa ma pupe si pe mine. E draguta foc... O mai ia in brate si o tine la orizontala si ii mai da pupici, cred ca ne imita pe noi. Poate pentru ca e parfumata, poate datorita marimii, nu stiu. Oricum, fiecare copil e altfel si la fel si preferintele.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina,iasmi asa face cu toate jucariile ei......le da pusi, le alinta si le pune la nani!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

;a servit-o mama cu o cafea si pret de cateva minute a lasat-o singura cu puiul in bucatarie....la intoarcere a avut parte de o mare surpriza...socrela incerca sa-i dea cafea lui Iusty
...``nu vezi mey,cuscra ca pofteste baiatu`..sa-i dam asa putin ca prea se uita cu jind ``
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)