LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 8
Roxxy80 spune:
Vroiam sa va spun ca luna asta nu am ramas. Mi-a venit ieri beleaua
. Intr-un fel parca sunt putin mai linistita pt ca nu dusesem o viata prea sanatoasa luna asta (am baut niste Martini la ziua lui Matei, am baut cate o cafea zilnic, fructe nu prea mancasem). Presimt ca de data asta nu voi mai ramane intr-o luna gravida, cum am ramas la Matei pt ca nu prea mai avem timp de stiti voi ce (ca inainte
).
Fetelor, sunt socata de cat de ce evolutie rapida inregistreaza puiul asta al meu in fiecare zi. Deja stie sa faca o gramada de chestii singurel, fara sa i le fi explicat cineva in prealabil. La capitolul vorbire nu stam ca fetele. Vorbeste non-stop, dar nu inteleg nimic din ce spune
. In afara de papa, apa, mama si tata, nimic nu inteleg
.
Am uitat sa va spun ca mai nou e fascinat de
mele. Imi ridica bluza si le pipaie, trage de ele de simt ca mor de durere, rade cu gura pana la urechi. daca el saracutul nu a avut parte, le descopera si el acum la un an
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
adinag spune:
Buna,
RamO, mie in primul rand mi se pare ca arati fff obosita in poza aia, eu zic ca anume ai pus una mai nereusita
Ia uitati aici ce frumusica este mamica noastra:
http://good-times.webshots.com/photo/2414867050103351382sYuGFt
Esti slaba, dar arati bine, crezi ca te-ai simti mai bine daca ai avea 20kg in plus? Iti zic eu ca nu! 
Vladut este un scump, iti seamana, si e asa grasunel! Imi place cum se ascunde de tort...
Dar a propos de sigurantele astea: cum se deschid? Ca am luat si eu, un pic altfel, si dupa o zi a reusit sa le deschida nebunelul meu.
Roxxy, lasa ca va fi luna viitoare! Si adica daca vine o fetita nu e bine? 
ellis spune:
ROXXY - tu iei alocatia pe card? ca am vazut ca la noi in bloc postarita le-a adus deja de joi, dar si eu iau pe card asa ca mai astept...luna trecuta a intrat parca pe 23
despre evolutia bebeilor, mie imi zicea fina mamei sa ii explic Alessiei una alta inca de la 5 luni pt ca ei inregistreaza si te trezesti mai tarziu ca stiu anumite lucruri fara ca tu sa fi insistat sa le arati...si eu am observat asta.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Roxxy80 spune:
Eu nu iau alocatia pe card. La mine e prima data cand intarzie. Dar au anuntat si la tv ca au fost intarzieri si ca vor sosi la inceputul saptamanii viitoare. De abia o astept. ma enerveaza ca soseste in acceasi cu salariul lui barbate-meu. Era bine sa fie la o distanta mai mare.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ROXXY - tu iei alocatia pe card? ca am vazut ca la noi in bloc postarita le-a adus deja de joi, dar si eu iau pe card asa ca mai astept...luna trecuta a intrat parca pe 23 ![]() despre evolutia bebeilor, mie imi zicea fina mamei sa ii explic Alessiei una alta inca de la 5 luni pt ca ei inregistreaza si te trezesti mai tarziu ca stiu anumite lucruri fara ca tu sa fi insistat sa le arati...si eu am observat asta. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ellis spune:
mie postarita mi+a zis ca a adus, si intr-adevar s-au adus ca am auzit babele din bloc ca isi asteptau pensiile![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
anka.san spune:
Salutare fete dragi!
Mai sunteti pe aici sau stati la caldurica in fata bradului, ascultand colinde si cu o cana de vin fiert in mana
?
Sa stiti ca ne-a fost dor de voi, dar noi suntem ca de obicei super prinsi cu "altceva" vorba lui Cami si nu prea mai apuc sa intru. Am patit si chestii bune si mai putin bune....
... in fine....ma bucur foarte tare sa va regasesc si incerc sa ma pun la curent cu noutatile.
anka.san spune:
In primul si in primul rand vreau sa o felicit pe Ank pentru ca a adus in gasca o bubulina frumusica foc
Abia astept sa vad si pozele de la spital, nu doar din burtica.
Sa va fie casa luminata de zambetul Ceciliei si de nazdravaniile fratiorului mai mare !!!
anka.san spune:
Aaa Adina ce mult ma bucur ca esti pe aici ![]()
Am vrut sa-i zic ca imi plac mult mult mult de tot copilasii tai, sunt super scumpi si se pare ca si nazdravani. Au asa o luminita jucausa in ochi...asa o pofta de viata... cred ca-ti salta inima de bucurie cand ii vezi jucandu-se impreuna.
Stiu ca trebuie sa fie foarte greu singura cu ei, eu sunt singura mai toata ziua cu Andrei si mi-e greu... dar tu... insa MERITA....
bb_yasmi spune:
ceeaoo
roxxy , asa e, sunt tare receptivi copii in ziua de azi. iasminica mea repeta aproape tot ce aude, bine nu ii iese tot, dar vorbeste atat de bine pt un copil de 1 an si aproape 2 luni. ma uimeste zilnic cu ce vorbeste. ieri imi spunea ca alpe (adik sarpe
) face sssssshhhh.
ellis, si la noi in bloc au venit pensiile dar nu si indemnizatiile. cica la inceputul saptamanii viitoare le aduce. eu am renuntat sa mi se mai aduca indemnizatia pe card din cauza faptului ca mi-a intrat de cateva ori cam tarziu.
aaaaa ieri a fost fii'mea cu bunicasa la magazin si a zis maicamia ca nici nu aintrat bine si a inceput sa strige: aia.....bobo...da-i.....aia...papa....mniam maniam....aiaaaaa...papu (papusa)....si asa a tinut-o pana a iesit...![]()
![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007