LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox am vazut la Real cort cu bile si antemergator ptr cine mai intereseaza cu 70 ron.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ellis, multa sanatate puiului!
Roxana, ma termini cand zici de curatenie! Harnicuta ca intotdeauna. Eu nici nu stiu daca reusesc sa o incep! Bine ca suntem plecati de sarbatori, am o "scuza". Maria imi sta numai in picioare cand e vorba de asa ceva.
Cort imi zisese Cristina ca a vazut in Auchan... 2 corturi si un tunel 60 ron, sper sa nu gresesc.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCUTA , ALINA ..multumesc frumos!
ALINA..trebuia sa ne apucam de curatenie, in special de batut covoare..ai vazut ca eu am covoarele pufoase rau si iti dai seama ce era la fund..ca fi'miu mananca prin toata casa si ce se strange in covoarele astea mi-e rau..mi-am cumparat un aspirator am dat anul trecut pe el 10 mil cu spalare, cu tot felul de nebunii si nu e bun de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ramonica am vazut pozele (uitasem sa scriu), bb este grasunel si frumos. chiar nu mi se pare ca tu esti chiar asa de slaba.

ma bucur sa aud si pareri contra... ideii ca as fi "cea mai slaba/anorexica din Ro" cum s-au "vorbit" cateva cunostinte apropiate. Deja ma vedeam scheletica

Mie mi s-a sugerat sa merg sa fac ceva analize,ca cica nu e normal sa mananc ca sparta,numai lucruri interzise si la ore interzise,si in loc sa ma ingras,eu slabesc.
Si ca si tine,am intrat la idei.
Nu mai stiu daca am apucat sa-l urez pe grasutul tau,ca am cam lipsit zilele astea...La multi ani,sa fie sanatos!

Eu am fost deja, ramane sa gasesc timp sa iau rezultatul. Sunt convinsa ca nu-i nimic serios si ca totul e din vina oboselii acumulate. Si abia astept sa le dau peste nas "binevoitorilor" (pe care nu o sa-i mai numesc prieteni) care sugerau: "doamne Ramona, noi nu te vedem cu ochi buni in ce fel de slaba ai ajuns; sigur nu ne ascunzi nimic?!". Imi venea sa le scrasnesc printre dinti vreo 2, dar m-am lasat pagubasa .
Vlad iti multumeste pt urarile de sanatate; la fel si Danei, Andreei... si am uitat cui tre' sa mai multumim, ca ne-a urat atat de multa lume... dar nu mai gasesc biletelul cu multumiri .

Daaa, inca mai e grasun, dar doar la falcute si la pulpe. Ca daca incerc sa-l iau de mijloc de nitica grasime, nu gasesc decat piele. Sunt bucuroasa ca nu s-a mai ingrasat, ci a ramas de la 13 kg de pe la 9-10 luni. Si are deja inaltimea unui copil de ~2 ani (88-89 cm) pt ca pe toate etichetele de la haine pe care le cumpar gasesc scris "87 cm/2 ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaooo

ellis multa sanatate alessiei!!!
si noi am avut o noapte de kk....scuzati.... iasmi vad ca incepe sa vrea sa doarma cu noi in pat......si face scandal.....dar nu ma las,,.....chiar dc nu dorm noptile tot nu vreau sa o invat asa. se trezeste (uneori) pe la 3 plangand, daca o pun in pat cu noi se linistete imediat. si aseara nu am luat-0, am lasat-o sa tipe si tipaaaaaa de numai. si uite asa am stat langa patutul ei de pe la 3 pana pe la 5.30 cand am reusit in sfarsit sa o adorm la ea in patut. oare gresesc???? adina,tu care ai sfaturi asa de bune, ce ma sfatuiesti sa fac????
offfff e asa greu.....obisnuita fiind sa o culc la 20-21 si pana dimi la 8-9 sa dormim linistiti. tati a intarziat azi la job ca era obosit de aseara.
nu se intampla chiar in fiecare seara, dar de vreo sapt, doua tot mai des.
CE SA FAC???? CUM SA PROCEDEZ????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:

Alina la care din editiile Baby Expo? Cel din primavara? Din toamna, sau cel de acu', din nov?
Eu parca te-am vazut la cel din primavara... Am avut impresia ca te vad la editia din nov., dar nu eram sigura ca esti tu

Parca toamna. Eram mai multe mamici, ne-am salutat, dar nu am apucat sa stam de vorba.

Aaaaa, imi amintesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:

Alina la care din editiile Baby Expo? Cel din primavara? Din toamna, sau cel de acu', din nov?
Eu parca te-am vazut la cel din primavara... Am avut impresia ca te vad la editia din nov., dar nu eram sigura ca esti tu

Parca toamna. Eram mai multe mamici, ne-am salutat, dar nu am apucat sa stam de vorba.

Aaaaa, imi amintesc!

era in septembrie!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia asa patesc si eu cu Maria ,o iau in patul nostru
adoarme si o pun iar in patut asa ca dimineata se trezeste tot acolo

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Matei reuseste sa le deschida, daca iti vine sa crezi. Asa l-am gasit mancand din gunoi acum o luna. Eu stateam linistita in sufragerie ca e totul protejat in bucatarie si de unde....

Si eu l-am gasit la cosul unde tinem painea uscata: daca nu se mananca a doua zi, nu o aruncam la gunoi ci o strangem pt femeia de serviciu care o da la gaini/curcani/rate).
O sa-i fac paine prajita ca vad ca e innebunit dupa ea (sau poate o fi doar tentatia lucrurului interzis )

Mergi la inceput

Anca chiar sunt curioasa sa aud vesti despre Ank si Ceci! Cand se face acel "mai tarziu" cand ai zis ca o suni?

Mergi la inceput