LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxxy80 spune:
Super 

.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
``Moas Claciune, Anul asta tot, pe bune, Ca am fost baiat cuminte, Am la tine-o lugaminte : Noaptea aia de-ai sa vii, Nu-mi aduce giucalii, N-am nevoie de patine Sau vle-un tlenulet pe sine, Nu vleau pusca, niti pistol, Oli vle-un ulsulet nasol, Sa n-aud de tlotineta, Niti volba de tliticleta, Sau vleo balca cu motol, Vleau si io un flatiol, Ca fiind singul meleu Habal n-ai cat mi-e de gleu, N-am cu tine ma giuca, Povesti sau discuta Chestiuni ca intle flati, Sau gagici, ca-ntle balbati, Ca volbind io cu mamica Si taticu' si bunica, Am concluzionat, sa stii, Ca doal tu ma po#355;i selvi : Stii tu balza aia chioala Latatita-odinioala La adlesa de mai sus Cand pe mine m-a adus ?! Fala bascalie-ti spun, Iti plomit c-am sa fiu bun Inc-un an, poate chial doi, La' ca ne-ntelegem noi !... Ia-o tu, mai pe depalte Si esplica-i, ca ea poate, Vino cu o stanga noua, Da-i cadou o pana, doua Sa mai fac-un gest, de mila, Nu c-as poseda vleo pila, Doal asa, un mic ocol, Sa-mi aduc-un flatiol, Cat mai lepede, ulgent, Stiu cat esti de competent, Iala de va fate gat Ca timp n-ale pentlu-atat, Tletem deti, la planul doi, Da' lamane intle noi : Daluiestele-o vacanta, Asta-n ultima instanta, Ca la fel, si-ai mei palinti, Sunt de-o vleme-asa cuminti, Timp nu au, de-i noapte, zi, Sa mai faca nebunii !`` ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
RGE spune:
NEATZA si de la noi!
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI BEBICILOR

!
..sa va povestesc cum a decurs prima noapte de "ceiut"...prima masa, ora 11..i-am dat ceai neandulcit..a baut vreo 50 ml, mi-a impins biberonul si s-a culcat...ora 1 noaptea..i-am bagat biberonul in gura, a simtit ca e tot ceai si mi-a dat peste mana..s-a bagat la somn..incepand cu ora 2 au inceput gemete si maraieli...am incercat sa-i mai dau putin ceai si a inceput sa urle..asa ca i-am pus putin lapte peste ceai..a luat cateva guri si s-a culcat...dse la 4 la 5 s-a jucat si pana la 8 nu a mai cerut mancare..la 8 i-am dat un bibe de laptic cald pe care l-a tras pe nas..problema este insa alta..toata noaptea a gemut si a marait de foame..deci tot nu am dormit dar poate usor usor in cateva nopti iese bine....
VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA!!.....eu m-am apucat de curatenie ..mai am putin..sper sa reusesc sa termin zilele astea.
Poate imi dati si mie o idee ce sa-i iau lui fi'miu de Craciun ca e tare "ciufut"..noi prea plac jucariile

RGE spune:
ELLIS..multa sanatate celui mic, sa se faca bine!
ROXXY si eu l-am prins pe fi'miu mancand din gunoi...si nu orice..era cu o bucata de friptura de porc in gura..cred ca i-a placut "leguma" preferata a romanilor![]()

AMY..super "colind"
..l=am copiat sie u si l-am trimis mai departe![]()
ellis spune:
CAMY- si eu vroiam sa o iau pe fifi, chiar nu mai stiu ce sa ii iau, probabi si carticele, ca ii plac;
eu i-am luat o masinuta din cauciuc...
AMY![]()
RGE -merci
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Amy26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis buna dimineata! noi AM AVUT O NOAPTE INGROZITOARE, Alessia se simtea de ieri un pic ragusita, iar dupa lapticul de sseara a inceput sa se inece, nu tusea, doar se ineca si sarea din somn; mucii au inceput de dimineata, nu mai e cazul sa spun ca nu mananca bine...se ineaca si da sa vomite ; i-am dat deja panadol, cred ca ii dau si nurofen ca e antiinflamator, ii dau ceai de tei cu lamaie si miere, am incercat si coryzalia, nici nu mai stiu...eu sunt nedormita, ea la fel si nici nu vrea sa doarma...mai sunt pe aici...Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Multa sanatate Alessiei!imi pare raucunoastem situatia....noi am petrecut cel mai urat week-end de pana acum,febra nu a mai facut insa nu a papat mai nimik,a dormit fff.putin (atat ziua cat si noaptea) si a stat mai tot timpul la mine-n brate....cum il lasam jos incepea sa planga ....colac peste pupaza,s-a mai ales si cu o ciuperca pe limbutza

se fac deja 4 zile de cand ii dau antibiotic(am ezitat sa-i dau dar starea lui se inrautatise si m-am speriat)...
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
RGE spune:
..apropo de problema cu CARUTUL si la noi e la fel il leg cu forta ca altfel nu mai vrea sa stea in el..dar chiar nu am cum sa fac si cumparaturi, sa car si sacose si pe el in brate si carutul...s-a trezit barbatul din el ca vrea sa mearga pe jos, singur dar de abia face doi pasi ca e imbracat gros...
LAVINIA..IASMI mereu a fost mai precoce..in general eu una am observat ca fetele se grabesc mai mult...facand comparatie cu MARIA de exemplu a Alinei(Vasari)..este cu mult inaintea lui Ionut..chestiile pe care le face acum el, ea le facea acu' cateva luni...cat despre vorbit inafara de "aciacia", "off" cand il cert..."tatiatitici"(tati e la servici), "caca"...nu mai zice nimic...MAMA nu vrea sa spuna sub nici o forma
ancadragoman spune:
Roxule te-ai descurcat f bine ptr prima noapte ,cred ca il dai pe brazda mai repede decat crezi tu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Roxxy80 spune:
Saracuta de tine, cred ca esti rupta de oboseala. Eu zic sa rezisti ca va renunta la laptele de noapte. S-ar putea sa dureze vreo saptamana doua, dar e spre binele lui. Trebuie si stomacelul lui sa aiba o pauza, nu e bine sa lucreze permanent.
Uite o jucarie cu care Matei s ejoaca destul de mult (cam 10-15 minute pe zi): casuta de joaca GOWE (am luat-o de pe site-ul; quelle.com.ro). Ce mai mult ii place sa vada cum cad bilele pe serpentina aia. Bine el mai baga si alte jucarii prin spatiul destinat bilelor
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE NEATZA si de la noi! LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR SI BEBICILOR ![]() ![]() !..sa va povestesc cum a decurs prima noapte de "ceiut"...prima masa, ora 11..i-am dat ceai neandulcit..a baut vreo 50 ml, mi-a impins biberonul si s-a culcat...ora 1 noaptea..i-am bagat biberonul in gura, a simtit ca e tot ceai si mi-a dat peste mana..s-a bagat la somn..incepand cu ora 2 au inceput gemete si maraieli...am incercat sa-i mai dau putin ceai si a inceput sa urle..asa ca i-am pus putin lapte peste ceai..a luat cateva guri si s-a culcat...dse la 4 la 5 s-a jucat si pana la 8 nu a mai cerut mancare..la 8 i-am dat un bibe de laptic cald pe care l-a tras pe nas..problema este insa alta..toata noaptea a gemut si a marait de foame..deci tot nu am dormit dar poate usor usor in cateva nopti iese bine.... VA DORESC O SAPTAMANA FRUMOASA!!.....eu m-am apucat de curatenie ..mai am putin..sper sa reusesc sa termin zilele astea. Poate imi dati si mie o idee ce sa-i iau lui fi'miu de Craciun ca e tare "ciufut"..noi prea plac jucariile ![]() ![]() ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Amy26
Multa sanatate Alessiei!imi pare raucunoastem situatia....noi am petrecut cel mai urat week-end de pana acum,febra nu a mai facut insa nu a papat mai nimik,a dormit fff.putin (atat ziua cat si noaptea) si a stat mai tot timpul la mine-n brate....cum il lasam jos incepea sa planga ....colac peste pupaza,s-a mai ales si cu o ciuperca pe limbutza ![]() se fac deja 4 zile de cand ii dau antibiotic(am ezitat sa-i dau dar starea lui se inrautatise si m-am speriat)... AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
ciupercuta e tot de la starea de rau, si eu patesc asa...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
RGE spune:
ANCA..esti tu draguta mama
![]()
ROX..mersi mult ma uit acum sa vad si eu jucaria..chiar nu stiu ce sa-i iau ca are o tona de jucarii dar nu-l atrage nimic..el isi face altfel de joaca..ma gandeam eventual la un cort din ala mic cu jucarii..la BB YASMI parca am vazut