LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (145)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
anca asa am facut la inceput, dupa care a inceput sa se obisnuiasca asa. nu vreau sa se invete sa doarma cu noi in pat. acuma a ajuns in faza in care isi da seama ca a fost pusa inapoi in patutul ei si iarasi incepeee.......sa planga/urle!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
ramo, am sunat-o eu pe ank acu vreo juma de ora dar nu putea sa vb ca alapta. a ramas ca vb mai tarziu.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Lavinia asa patesc si eu cu Maria ,o iau in patul nostru adoarme si o pun iar in patut asa ca dimineata se trezeste tot acolo anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Si eu tot varianta asta as incerca-o.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
Lala_D spune:
ups, nu citisem raspunsul tau BB
Eu cred ca sunt maselele de vina. Poate 2 ml de Nurofen inainte de culcare ar putea sa o ajute.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
Roxxy80 spune:
BB, noi am patit la fel cand ne-au iesit dintii. Numai ca eu nu sunt asa rezistenta ca tine si l-am luat mereu cu noi in pat timp de 2 luni. Dupa ce i-au iesit cei 8 dinti a inceput sa doarma iar la el in patut, fara nici un efort din partea mea. Matei a dormit cu noi si intre o luna si 4 luni. Seara il puneam in patut iar peste noapte il luam cu noi.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ancadragoman spune:
Am vb cu Anca si astepta sa ii faca vaccinul la fata si plecau acasa .Ele sunt bine,Cecilia normal ca suge de rupe insa a nascut-o cu o oarecare anemie pentru care i-a dat tratament .asta e tot ce am scos de la ea ca plangea Cecilica .
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Am vb cu Anca si astepta sa ii faca vaccinul la fata si plecau acasa .Ele sunt bine,Cecilia normal ca suge de rupe insa a nascut-o cu o oarecare anemie pentru care i-a dat tratament .asta e tot ce am scos de la ea ca plangea Cecilica . anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Ce frumos
Vin fetele acasa

Eu ii spusesem lui Ank ca la al doilea copil alaptatul e mult mai simplut ca stie organismul ce trebuie sa faca
Si uite ca si fata stie ce trebuie sa faca . Super.
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
bb_yasmi spune:
roxxy eu nu sunt de acord sa doarma copilul in pat cu parintii. plus ca nici nu te odihnesti cum trebuie.
o sa vedem. merg cu iasmi la vaccin si o sa se uite dr la maselute.
_
Roxxy80 spune:
Noi nu am avut niciodata probleme cu odihna cand a dormit cu noi. Nici eu nu vreau sa-si faca obiceiul de a dormi cu noi, dar cand urla il luam ca sa ma pot odihni (eu sunt rea de somn noaptea). Eu sunt fericita ca nu s-a obisnuit la noi in pat. Sotul meu mai are seri cand ma implora sa-l luam cu noi si eu refuz
.
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy eu nu sunt de acord sa doarma copilul in pat cu parintii. plus ca nici nu te odihnesti cum trebuie. o sa vedem. merg cu iasmi la vaccin si o sa se uite dr la maselute. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)