Puiuti de randunici 2008!! (162)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi ...pai sti tu cum e la "muzeu" mai vezi o ilustrata, un suvenir ....ei, n-am luat mare branza, dar s-au adunat (si 1 mil a fost o masina de tocat carne electrica, no name evident, dar merge....are si storcator de citrice, rasnita de nuci etc...sa vedem cat tine ...dar am mai luate si alte chestii no name si sunt super si acum)....si rectific, 260 ron , nu 300 ...... ma bucur ca te-a inveselit cadoul meu
am vazut bradutul lui matei , si matei frumusel si dintos
noi o sa luam ca si anul trecut un bradut in ghiveci, insa un pic mai mare anul asta; pe cel de anul trecut l-am plantat la curtea noastra si e asa frumusel acum .... asa ca o sa-i ducem o pereche dupa anul nou....tuchi, sa stii ca randunoiu meu a dat comanda de un gratar maaaaaare de curte, asa ca o sa te invit la umbra bradutilor si la gratarul cel mare
bubu oricum ai fost o ambitioasa si ai dat ceva jos ...cu sarbatorile astea, mai greut sa mai rezisti mult...esti si tu un sufletel
send, fug sa spal o tooooooooona de vase ....ca mimo nu a vrut sa-mi zica interfonul ei

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

clau sa va fie de bine papica si rebecuta sa fie o cumintica in noaptea asta ca sa fie totul "ca la carte"
cuscraaaaa esti bine?
bomi cam rarut pe ramurica, draga randunica ...si cum eu te-am "prescurtat", ma declar "nasa" ta , asa ca tre' sa te urmaresc, sa ma grija de tine
gata, ca-mi ramane vasaraia nespalata

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Clau, hai ma, lauda-l si nu ma baga in seama!
O avea si al meu parti bune, numa' ca de ceva vreme sunt asa de dezamagita si de suparata pe el, ca i le vad numa' pe alea rele!

Voi cum taiati unghiutele la copii? stiti vreun truc?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Singurul truc e cand are cine sa ma ajute, in timp ce unul ii serveste bibele cu laptic, altul taie unghiile.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Na seara!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

'na seara! Is rupta de oboseala, dar am zis ca macar citesc ce-ati mai facut si dupa aia ma bag direct la somn, daca e si Daria de acord. Totusi am hotarat sa intru sa va salut Vazut poze cu Matei de Valentina, ce mult s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut! Si papusica Lianei, si smecheroasa Mihutzei si pe Muffy adormit in sfarsit, si pe Surubel - sa nu mai aiba nimic la urechiuse.

noi am avut o zi foarte plina, dar macar is satisfacuta (asta e mai greu de realizat): ne-a trezit Vladic la 6, pe la 10 am mers la bazin, ne-am balacit, dupa aia am adormit pruncii si i-am lasat cu sora'mea si am mers la cumparaturi, dupa aia cu pruncii in parc. Acum abia ma tin pe picioare, dar is cu psihicul odihnit.

Pup pe toate si noapte buna!

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Na seara!

Pozele mele
Povestea nasterii

vad ca salutam la fel.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Vad ca suntetyi randunici harnice si va pregatiti de Craciun, cumaparaturi si cadouri!!

Eu sunt gata la capitolul curatenie, inca nu imi vine sa cred ca am reusit, dar e adevarat.
Pentru prima data de anii de zile, termin si eu inainte cu mult de Craciun o curatenie din aia adevarata, randunoiul meu a si zugravit bucataria, de fapt mai mult el a muncit, eu am fost cu geamurile, mobila si baia + am pus cateva masini la spalat, am spalat tot, si ce trebuia si ce nu.

La cumparaturi ne-am programat pe 21, e prima zi disponibila pentru amandoi, noi mergem la Tg-mures la cumparaturi, cred ca va fi sfarsitul lumii in acea data, niciodata nu mi-am facut cumaprarturile in ultimul moment, si eu zic ca 21 e cam ultim.

Hai ca tac, ca va plictisesc.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cristina, normal, doar suntem ardelence!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, am uitat sa zic ca pe 19.12 am Christmas party cu firma, tot la Tg-ms, atata.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mda, vad ca sunt singurica pe crenguutza , va pupez si noapte buna dragelor !!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput