Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
V-am promis ceva si ma tin de cuvant:
http://good-times.webshots.com/photo/2047567190103382524mhhUtS
Si in sfarsit am reusit sa pozez dintisorii:
http://good-times.webshots.com/photo/2623928460103382524LEgcyK
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Luny, ca de obicei, Mufa e mortal!!! M-am uitat azi la filmuletele cu el de doua ori!
bubu05 spune:
Vali, super pozele si bradul si mami si dintzisorii 
De unde ati cumparat bradutul? cat a costat?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Liana, cam scump muzeul din ocean!
DE-abia astept sa ma duc si eu!
Si am uitat sa zic ca m-a bucurat cadoul din cutie!
Valentina, foarte frumos! Aceleasi intrebari ca si Bubu am! si ce face Matei cu bradul?
ca eu am un feeling ca Seb va trage de el nonstop!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Vali, super pozele si bradul si mami si dintzisorii ![]() De unde ati cumparat bradutul? cat a costat? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze |
L-a luat Alin din Hornbach cu 60 ron.
VALENTINA C spune:
Cata, incercam s-l tinem departe de acele bradului, ca deocamdata nu merge de-a busilea si n-are cum sa traga de el daca noi nu-l ducem asa de aproape. Ii place insa sa se uite la luminite. Azi le-am tinut toata ziua si am ascultat colinde. Daca ar ninge macar putin am simti si noi ca e iarna.....
http://good-times.webshots.com/photo/2779486790103382524tIdiBm
VALENTINA C spune:
Am uitat sa va spun : ieri am avut serbare la gradi.
A venit Mosul intr-o sanie ( cu sine, dar si cu roti) trasa de reni adevarati, cu spiridusi adevarati ( adica oameni pitici). Copiii au putut sa-i mangaie pe reni, au stat de vorba cu Mosul, au primit cadourile...a fost frumos...
La un moment dat a inceput asa o lapovita...ar fi fost frumos sa ninga putin in acele momente...![]()
VALENTINA C spune:
Asa ca eu am intrat deja in starea de sarbatoare....

clauclau spune:
Mancam pomana porcului cu mamaliguta si muraturi!
Apoi baita si sper sa revin dupa ce se culca sufletica mica.
Vali, am vazut pozele cu bradutul si cu dintisorii puiului, foarte frumoase!
Si ce frumos a fost la serbarea de la gradinita, parca imi si inchipuiam renii...
Tuchi, Rebe sta sa-i tai unghiutele, cu conditia sa ma misc foarte rapid si reusesc in mai putin de un minut sa le tai la amandoua manutele. ea nici nu-si da seamaprea bine ce fac si pana se dezmeticeste ea, eu am si terminat...
Bubu, bravo pentru kilogramele pierdute, eu stagnez fir-ar sa fie, am inca 60 de kg!
Eu vreau sa ajung la 51-52...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Clau, sa va fie de bine! nu pot decat sa 
Pai oricum tu esti slaba! si eu mai vreau cel putin 5 kg sa dau jos...daca n-o sa mai dau saptamana care vine, o sa tin regimul ca la carte dupa sarbatori si e imposibil sa nu mai slabesc si eu putin!
Oricum de ieri am inceput sa mai ciugulesc cate putin, azi am papat si o felie de paine din aia bunaaa 
Vali, e super bradul si n-a fost mult. Vazusem si la Ikea, dar nu m-am dus sa vad cat costa...abia astept si eu sa facem bradul, dar noi in ajun il impodobim.
Si eu cred ca Stef o sa stea calare pe el
are o viteza de-a busilea de te sperii ![]()
Mai am putin in bucatarie, sa dau frigiderul la o parte si sa spal faianta dupa el si apoi sa spal si frigiderul si gata! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze