Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Bag seama ca nu v-ati mai intalnit...adevarul e ca e urat rau afara! Mi-e dor de varaaaaa!!!
Mie imi face mereu cadouri randunoiul, indiferent de eveniment, nu nimereste mereu cadourile potrivite dar se straduieste!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
tuchita spune:
Clau, pe tine ma fac ca nu te aud...
al tau te da cu crema, face mancare, ii merg afacerile bine....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Tuchi, gata, nu mai zic nimic de randunoi!
Face numai lucruri rele...
, e mai bine asa?
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Pauza de masa!
Pfiu...mai am cam un sfert de bucatarie si termin...m-a ajutat si randunoiul si a spalat faianta si apoi s-a dus la nani.
Imi pare rau ca Luny si Tuchi sunt triste...chiar nu stiu ce sa zic...e pacat sa nu stii sa faci un cadou si sa nu te bucuri de un cadou...la randunoi ma refer...
La noi intotdeauna s-au dat cadouri si chiar ne face placere...gata, nu mai zic nici eu nimic sa nu le mai intristez pe fete...
Fug sa pap...de fapt pap in fata calculatorului ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Clau, hai ma, lauda-l si nu ma baga in seama!
O avea si al meu parti bune, numa' ca de ceva vreme sunt asa de dezamagita si de suparata pe el, ca i le vad numa' pe alea rele!
Voi cum taiati unghiutele la copii? stiti vreun truc?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Se pune daca am papat putina cioco amaruie??
simteam ca lesin daca nu mancam...
Ca un bilant, in 3 saptamani am slabit 5,5 kg. Mai tin si saptamana care vine...daca mai pot...ca nu prea imi mai vine sa tin regim 
Cris, si eu vreau sa ne intalnim!
L-am vazut pe Mufa cum face nani, ce haios e! eu aveam impresia ca a adormit pe jos ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Si eu de-abia astept sa vina vara, sa ies cu amandoi copiii in parc, Seb o sa mearga, ce bine o sa fie!
Bubule, nu mai manca la calc!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, eu i le tai cand sta in scaunul de masa. Dar sta si in pat, deocamdata n-am probleme cu taiatul unghiilor.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Am vazut si eu pozele de la serbarea lui David, f. frumosi au fost copilasii si David si Sam ranjitul 
Tuchi...asa mai fac sa stii...mai mananc si la calculator 
Sa ma duc, sa nu ma duc....sa termin treaba odata...Stef doarme cu tati...Zuzu mare e la soacra-mea...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lianam spune:
ccris auchan din militari este in spate la practiker; adica se intra pe aceeasi alee si ai sa vezi in spate; inca se construieste acolo, ca se fac si galerii comerciale; am fost si noi acum....ziceam ca mergem ca la muzeu si tot am lasat vreo 3 milioane
...da' am fost economi de data asta
....i-am luat lui teo niste pantalonasi, body (f ieftine, si bunut materialul, 4 ron buc), un cosulet cu jucarele lego (nu ca ar sti ea sa le construiasca acum, insa mai roade, le mai invarte
)...mai luam o jucarica si ceva hainute si gata cadou de mosu, macar acu ca nu stie si nu cere ![]()
tuchi teo a stat mereu sa ii tai unghiutele; sa vedem mai departe; nu conteaza unde: in pat, la mine in brate...e cumintica
gata, send, ca am musafir si tre sa fac papa....curatenie....maine ceva....luni ceva....incetisor ca e timp ![]()
Liana, mami de Teo