Puiuti de randunici 2008!! (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce vreme!
Cata, tare rau mi-a parut sa aud de Seb cu urechea! Cred ca e buna ideea sa mergi la medicul care a vindecat-o pe nepotica lui Gudinde.
Ma bucur de Merveille ca e mai bine si astept cu interes povestile de la doctor.
Luny, mortal cum a adormit Mufa. intr-adevar daca nu te uiti cu atentie ai zice ca acusi pica din pat
Eu m-am pus pe gatit, ca sa mai scap zilele viitoare: castane coapte (oare-mi ies??), cartofi gratinati la cuptor cu sos de lapte, oua si cascaval, ostropel de pui si daca mai am timp si o ciorbita acolo. Dupa-amiaza ma vad si eu 2 ore cu niste prietene ca sa ne dam cadourile de craciun dat fiind ca apoi unele pleaca din Buc. Randunoiul s-a induplecat si o sa stea el cu Iulia, mai haios e ca va avea sa-i dea si iaurtul cu biscuite, sa-l vad cum se descurca
De Craciun eu, v-am zis, cica primesc un ceas mov. Iar randunoiul va primi papuci , o camasa cu mov si trebuie sa-i mai caut o cravata frumoasa, ca si-a luat mai demult niste camasi faine si la capitolul cravate sta cam prost. Mai sunt insa parintii, soacra, cumnatii, finutul, nasii, nasii Iuliei...nu scap eu prea usor la cadouri

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, spor la bucatareala .
Eu am ciorbita de peste si o sa fac file de cod la gratar cu cartofei natur, deh, tinem la siloieta.
Aoleu, mi-ai amintit si de fini cu cadouri de Mos, dar sunt departe si nu stiu daca ne vedem.
Noi n-avem chiar asa mare bataie de cap cu cadourile de Craciun, sa vad ce-i iau lu' micutza, Catelusul vorbitor de la FP il are deja, telefon are, hainutze are, poate ceva de incaltat sau alte jucarele .
Eu mi-as dori un cojocel, dar e scump rau sau... un portofel, daca e plin si mai bine.
Randunoiului nu stiu ce-o sa-i aduca Mosul, maica-mea si-a manifestat dorinta pentru niste tricouri flausate, mai grosute, lui taica-miu iar nu stiu ce-o sa-i iau, mama zice un tening.
Iar la ai randunoiului, iar nu stiu, lui nepota-miu un pulover, iar la cumnati .

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Randunici, uer ar iu?
Eu sunt c-o mana la inmuita si cu una pe tastatura .
Mimo, tot la masina de spalat vase te joci?
Bubule, cum merge curatenia?
Tuchi, ce face surubelu'?
Kya, nu mai zici nimic?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ccris, sunt pe=aici, numa' n-am ce vrbi...citesc articole despre otita medie....

Surubelul doarme, Surubica si ea...
Naty, ce harnica esti! Moarta-coapta eu la dr ala o sa ma duc....numa' ca as vrea sa vorbesc cumva inainte, ca parca nu-mi vine sa ma plantez luni dimineata la usa lui fara sa fi vorbit...tocmai ce am aflat ca sotul unei colege e rezident pe ORL si e in stagiu la Budimex, poate ma ajuta el cumva!

Eu de Craciun nu voi primi nik, ca de obicei, si cred ca e primul an in care nu voi mai alerga dupa cadou pentru randunoi, ca m-am saturat ca treaba asta sa fie unilaterala....si asta e un motiv suplimentar de tristete!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi ref la codoul ptr sot, sunt in asentimentul tau..pana acum, el imi lua mereu ceva frumos, dar acum cateva zile 's-a spart'...si a spus ca-l enerveaza faza cu cadourile ca nu stie ce sa-mi ia, sa-mi iau singura si ca ptr el faza asta e ca o obligatie generala(fata de parinti, frati etc, nu se refera la mine cica)...si cum stam si ff prost cu banii, anul asta ii sarim pe toti, ne scuzam si asta e...pe mine m-a suparat tare mult, am plans si m-am simtit ranita, si el se uita in gol..si de ce e asa??din cauza lui ma-sa cea minunata, care niciodata nu le-a facutr cadouri, nu a stiut cum..a luat lucruri de care aveau nevoie sau le-a dat bani, ea nu a gandit niciodata ca zambetul si bucuria unui cadou surpriza sub brad e maul mai important, dincolo de haine si ce mai era nevoie... e asa de trist..eu sunt tare trista, se pare ca tinde sa se ia de mana cu al tau...uite cum mi s-a luat si mie, din cauza lui, orice spirit de sarbatori..
naty si eu azi am bucatarit singura, ca s-a ofticat omu' ca am uitat sa iau spuma de la carnea de vaca ce fierbea si nu mai e zeama clara, a zibierat, a trantit si s-a culcat... asa ca am facut eu ciorbita de vitel, am alimentat si Mufarinul cu mazare cu vaca, si acum fac o fasole verde cu aripi de curcan...si poate mai si iesim la cumparaturi dupa aia, daca mai are chef ovcors..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, si la al meu tot de la lipsa de cadouri de la ma-sa i se trage...
si nu numai ca el nu face, dar nu stie sa se bucure candd primeste...
adik ii fac cadou un pulover, se uita la el, zice mersi si il pune la loc in punga, fara sa-l probeze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu ma joc la masina, mai rau e ca si omu' se joaca la masina si a pus o tona de sare dupa care a citit in carte ca trebuia apa si pe urma sare Sper ca si "constructorii" masinii au considerat ca e tot una, ca altfel imediat trebuie sa ma apuc de spalat vase
Si m-am mai jucat pe la "ocean" la niste codoloaie de zici ca vine vreun cataclism, vreun razboi si lumea trebuie sa aiba provizii
M-am mai jucat si cu rufele in-out-in si tot asa
Fetele cu soti care nu dau cadouri sa stiti ca mie mi-a luat vreo 10 ani sa il invat cum vine treaba asta...abia acum timid asa, a inceput sa intre in joc...dar nu si cu sufletul, doar cu obligatia Baga parfumuri si creme la greu ca stie ca e mai greu sa dea gres cu astea
Si nu in ultimul rand , Vladutz spune CO-CO Se pune?
Nu pot sa raspund fiecareia in parte, n-am vazut poze si n-am citit decat ultimele doua pagini ...dar recuperez eu odata si odata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf..ce ne facem?...eu nu vreau sa fie asa, e trist, la naiba! o sa trag de el cat pot!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimo, 10 ani de casnicie sau 10 ani de cunostinta?

Ca sa stiu cat mai am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Mimo, 10 ani de casnicie sau 10 ani de cunostinta?

Ca sa stiu cat mai am!

Calculeaza si tu cu numarul care-ti convine cel mai mult, apoi mai baga si un coeficient de eroare acolo, vezi tu, tot in avantajul tau Si uite asa, poate vei fi mai optimista
Eu am mancat de crap si zac in tembelism hepatic

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput