Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Liana
daca ajung in Unirea poate mai "pescuiesc" cate ceva!
Mai, la noi e naspa rau cu cadourile in luna decembrie...pe langa faptul ca am multi carora trebuie sa le iau cate ceva, copiii mei s-au adunat in asa hal in luna asta+ ianuarie de-ti vine sa mori, nu alta! si vorba lui Nico, nu pot lui Stef sa nu-i iau ceva, mic, ca ma intreaba Vlad de ce n-a primit
. Asa ca iau mai multe si le dau fractionat! fii atenta si sa-mi zici daca nu-ti vine sa
:
- mos Nicolae
- mos Craciun
- Sf. Stefan
- ziua de nastere a lui Vlad
- Sf. Ion
Deci lui Vlad de 5 ori trebuie sa-i iau "ceva"
Am zis ca nu mai iau jucarii, ca nu mai stiu unde sa le pun...o sa-i iau hainute pt. ziua lui, dar tot o sa fie si o jucarica, cat de mica ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Trebuie sa-mi duc si eu puii mei la serbarea de Craciun organizata de firma mea. Va avea loc la CinemaPro, doar ca pentru Rebecca este luni si pentru Razvan, miercuri.
Si miercuri are si serbarea de la scoala, sa vad cum o sa fac...
Olgutz, ma bucur ca te-ai linistit si abia astept sa povestesti sfaturi bune de la duamna doctor.
Sophie.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Da, Olgule, povesteste ce-a zis d-na doctor!
Alice, cu placere!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Luny, totusi a dormit cateva ore legat Muffa, zici ca de la 1 si ceva s-a trezit taman la 5, eu zic ca e bine... Ce sa zic, si eu daca o tin pe rebe in patut la ea se trezeste foarte des si acolo la ea nu pot s-o linistesc. Reusesc asta doar cu mine in pat si cum incepe sa se frichine putin deja o mangai , ma simte langa ea si in final se culca la loc. O sa reusesti, stai linistita, eu aproape am intarcat-o pe timp de noapte...
Bubu, chiar ca are multe zile Valdut, el e cel mai avantajat si fericit!
luny spune:
na, ca s-a schimbat planul...plecam la cumparaturi dupa pranz..mai citescx si eu din urma sa vad ce-ati mai ciripit![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
bubu
...trimite un CV la mos craciun, ca eu cred ca te angajzeaza la cate cadouri tre sa faci
....aaa, ai uitat sa pui pe lista de cumparat o
...sa mai uiti de una alta ![]()

clau
...sper sa fie si ea zambareata, ca mie taaare imi place ![]()
....eeee, pai trebuie sa o "initiezi" si pe sufletica in cumparaturi, sa ai partenera
...pana acum teo e foarte fericita la cumparaturi, nu zice nici pas; casca gura, se intinde sa traga din rafturi
....rar e bazaita la cumparaturi
luny
foarte bine, sa nu va lasati, ca trebuie sa reusiti cu mufa....cumparaturi zici
? pai sa aveti spor si sa nu vada randunoiu tot ce pui in cos ![]()
olgutzika 
sa se insanatoseasca puiu mic
alice
cam rarutza "mutritza" ta pe aci ![]()
zozeeeeeee 'mneata ce mai zici? ![]()
geckooooooo esti vie? te-au mancat rudele?
...po-ze, po-ze ![]()
send si mai revin ...
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Aaaa Liana, ei ii place la cumparaturi, dar eu as vrea sa ma desfasor putin si fara ea... E greu sa probez toale cu ea , chiar daca o tine randunoiu' o mai apuca ca vrea la mine si asa mereu ma grabesc si mai bine nu mai probez si raman fara ce vreau eu sa-mi iau...
lianam spune:
clau asa e, ai dreptate...cam asa patesc si eu cu teo uneori la probat....las' ca cresc ele, si nu le mai scoatem noi din cabinele de proba ![]()
Liana, mami de Teo
Simo27 spune:
Va trimite David la toate
si cate o
!(asa mi-a zis sa va zic
)
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Deci am decis: Niciodata nu o sa-mi mai adorm copilul in brate. E deja a doua oara cand fac asta si patesc la fel. In seara asta era mai agitata si cu mai mult chef de joaca inainte de nani, asa ca am luat-o in brate si am adormit-o leganand-o. A adormit in primele 5 minute. Si ma uitam la ea cat de frumoasa e, ce piele fina are, si cum inchidea ochisorii si adormea cu un zambet fericit pe fata, mai tragea din suzi, mai strangea pumnisorul, mai ma mangaia pe fata. Si respira asa de frumos si egal, si mirosea frumos dupa baita... Si m-am pus pe un plans de se sarea camasa pe mine. Ma gandeam ca o iubesc atat de mult si daca ar pati ceva, as muri! Si am plans in hohote ca o tampita... ![]() Ma duc sa citesc din urma... Raluca mamica de Sanziana - o mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |

Kya, si eu mai patesc asa, dar imi alung repede gandurile negre... Trebuie sa gandim pozitiv si sa-i vizualizam mental mari, la casele lor, la randul lor cu copii, ca altfel o luam razna.Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!