Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 12
ccris_ccris spune:
Neata randunici!
Citeam din urma si nu m-am putut abtine sa nu-i scriu mai intai Kyei.
Va pup pe toate si va doresc o duminica frumoasa si calduroasa.
Noi am avut o noapte linstita, am dormit duse, cu o trezire pe la 4 dimi dupa tzitzi si apoi toocmai la 9.
Aseara n-am mai intrat ca a adormit greu, pe la 12 si m-a doborat oboseala dupa cateva nopti cand m-m culcat la ore mici.
Fug sa ci tesc din urma, sa vad daca ne mai intalnim si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Deci am decis: Niciodata nu o sa-mi mai adorm copilul in brate. E deja a doua oara cand fac asta si patesc la fel. In seara asta era mai agitata si cu mai mult chef de joaca inainte de nani, asa ca am luat-o in brate si am adormit-o leganand-o. A adormit in primele 5 minute. Si ma uitam la ea cat de frumoasa e, ce piele fina are, si cum inchidea ochisorii si adormea cu un zambet fericit pe fata, mai tragea din suzi, mai strangea pumnisorul, mai ma mangaia pe fata. Si respira asa de frumos si egal, si mirosea frumos dupa baita... Si m-am pus pe un plans de se sarea camasa pe mine. Ma gandeam ca o iubesc atat de mult si daca ar pati ceva, as muri! Si am plans in hohote ca o tampita... ![]() Ma duc sa citesc din urma... Raluca mamica de Sanziana - o mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Mie mi se intampla asa cand citesc la umanitare despre copilasi bolnaviori. Atunci imi iau copilul in brate si plang de tristete pentru mamicile acelea incercate greu de Dumnezeu , si de fericire pentru mine ca am copilul sanatos si ma rog la Dumnezeu sa-l tina asa in continuare.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
ccris_ccris spune:

Sambata placuta am vrut sa zic...
de
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Ce scumpa e Tea de Liana la cutiuta!
Cuscra, spor la curatenie! Eu tot sper sa ne vedem si noi odata fata in fata, nu doar pe forum. Cred ca mai toate "perechile" s-au intalnit, numai noi nu.
de
POZELE MELE
luny spune:
poftim, ce scump sunt!
mihatp
..ce simplu ar fi cu apa, daca ar vrea, si daca ar suge din bibe, dar din pacate la noi nu merge..m-ai spart cu proiectele alea, mai ales cu sumele, nici nu-mi vine sa le pronunt!
![]()
stela si mie mi-a iesit branza doar cu lamaie, o pui cand fierbe laptele, cam o lingurta, doua..
ariel suna tare bine numele firmei, felicitari!!!!
simo foarte frumos la serbare, iar costumul po.p.u.lar al lui David este superb!!
clau a fost mai nasol la voi azi noapte vad...sper diseara sa fie ok!
da, a dormit, de faspt de la vreo 2 la 5, dar 3 ore, e minunat!!sper ca nu a fost doar o intamplare asta...si eu ma mir ca a dormit asa in pat la el..am zis ca-l iau si-l tin cu noi doar daca adoarme greu sau urla cand il pun la el!
olga ma bucur ca se simte bine Sofia si papa!..astept cu nerabdare povestile![]()

liana nu mah, mergem la mr. bricolaj..
noi am decis sa nu ne cumparam cadouri de Cracioun anul asta...doar ptr bebe, e cel mai important..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Da Luny, e un scump Muffa!
Spor la cumparaturi azi...
Randunoiu' meu s-a dus sa taie porcul, diseara mancam pomana porcului cu mamaliguta si sorici proaspat!
Cris,
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Simo27 spune:
Luny,ce scump e Mufarinul
cum doarme!ce pozitie si-a ales
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ccris_ccris spune:
Ariel,
, sa-ti fie de bine firma, succes in afaceri si sa te vad patroana!
Simo, am vazut fulguleti frumusei la serbare
, si un barosanel zambaret!
Tuchi, imi pare rau de Seb, sper sa fie totul bine.
Clau, super, hai ca poate ajungi sa dormi si tu o noapte intreaga!
Iti dores relaxare placuta!
Dau send sa nu pierd iar mesajul.
de
POZELE MELE
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny poftim, ce scump sunt! ![]() liana nu mah, mergem la mr. bricolaj.. noi am decis sa nu ne cumparam cadouri de Cracioun anul asta...doar ptr bebe, e cel mai important.. LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) |
scumpic raaaaaaau! pai chiar poftesc sa "pap" asa cumpete....ce frumos doarmeeee 
da luny, stiu cum e cu cadourile pentru noi....si noi suntem la restrictii...nici noi nu ne-am luat nimic, i-am mai luat teodorei si alte cheltuieli....randunoiu ma tot bate la cap sa ma duc sa imi caut si eu ceva sa-mi iau cu banii de la mosu....sa vedem, ce va mai fi ( credite, alte credite vrem sa facem...ne dorim mult casa si nu stiu in cati ani se va concretiza visul nostru, dar mai toti banutii de-i strangem mai facem cate un pas catre ea - in afara de scumpicica noastra
Liana, mami de Teo