Puiuti de randunici 2008!! (162)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
'Neata!
Branzica de vaci a fost suuuper! a lins tot castronelul Stef, e tare cremoasa si buna. Asa ca
Partea nasoala e ca nu se gaseste mereu la Mega, dar acum mai am 11 cutiute pt. 11 zile ![]()
Mimo, macar daca imi luam pt. mine de la reduceri
, dar am luat pijamalute de fetite super frumoase de la Mark's&Spencer cu 45 ron
, i-am luat si nasei o pijama tot de acolo f. draguta cu 99 ron, lui Vlad pijama cu Car's cu 60 ron si de la Debenham's i-am luat lui Stef doua pijamale-salopete cu totul Disney cu 70 ron si pt. finutul meu mic 2 body cu maneca lunga cu 29 ron, pt. nasicul mic un set caciula si manusi cu 30 ron si i-am luat si lui Vlad
. Cam asta am luat...plus ca mai luasem de la Ikea niste jucarele de plush/zornaitori tot de plush si am completat cadourile. Iar ce-am luat pt. ai mei copilasi plateste soacra-mea, ca ea e genul care da bani sa-i luam noi cadouri si bugetul a fost de 100 ron de copil, m-am scos ![]()
Si cand am ajuns acasa am scris pe lista cui mai am de luat...faza tare e ca abia astept ce primesc inapoi
, nu neaparat eu, ci copiii...oricum, nu de-aia le iau la toti cadouri, daca avem cu ce sa luam, le luam, daca nu, nu...
Aaa, pt. socrii am luat de la Ikea un tablou in care se pot pune 3 fotografii si e f. modern si dragut. Si o sa facem o poza cu Stef, una cu Vlad si una cu noi, adultii
.
Uof...si mai am o gramada de luat 
Cam asa ne distram noi acum
dar mie imi place mult la cumparaturi 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Tuchi, imi pare rau de surubel cu urechiusa, offf ce-a mai tras saracutul cu otita asta! SA dea Domnul sa fie totul bine. A venit tarziu randunoiu' aseara?
Simo, ce frumos ca-l duci pe Davidutzu' la concerte de sarbatori, e foarte fain!
N-am apucat inca sa ma uit la poze, acusica' ma intorc la ele...
Eu am reusit cu sufletica doar sa o culc aseara la san si apoi nu i-am mai dat pana dimi. La 2 i-am facut un bibe mic, a baut 70 ml si apoi la 5 a mai baut inca 60. Si la 7.20 am pus-o la san...Intre timp a mai avut cateva treziri, vreo 3-4 dar nu i-am mai dat nimic..., a cam plans si marait azi noapte, dar n-am putut pana acum sa verific daca a mai spart vreun dintus, eu insa cred ca da...Acum face nani si cand se trezeste ma uit in gurita ei.
O astept pe mami a mea! In cateva ore o sa fie la mine si o sa mai respir si eu putin...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Clau, ce bine ca incet-incet nu-i mai dai san noaptea, bravo! si eu astept sa-l duca randunoiul pe Vlad la soacra-mea, sta pana maine sa ma apuc si eu de bucatarie, ca asa am un elan 
Vali, daca mergi in Unirea, plecam impreuna
si nici eu nu te bag in seama ![]()
Blanka, spor la bagaje si ma bucur ca ati rezolvat de tot cu puti!
Baai, daca ati sti ce m-am speriat aseara
, l-am decalotat pe Stef, nu avea nimic, si apoi nu mai puteam sa trag pielicica la loc
si capul ala mic imediat se vascularizeaza si se facuse atat de mov si Stef incepuse sa caraie, ca-l durea...noroc cu randunoiul ca era acasa si l-am chemat repede si a rezolvat problema
...ce nebuna si eu 
Tuchi, sper sa se rezolve cu urechiusa si sa-i treaca odata!
Simo de Bv, felictari pt. curatenie! n-am apucat inca sa vad pozele, dar ma uit mai incolo!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
clauclau spune:
Alice, multumesc mult, nici Thea nu-i mai prejos!
Vali, pai hai, e timpul sa faci surioara frumoasa pentru Matei.

Bubu, esti in asentimentul meu...si mie-mi place rau la cumparaturi si de-acum sa vezi boierie pe mine ca o sa pot merge fara sufletica dupa mine si o sa ma destrabalez, nu gluma!![]()
tuchita spune:
Clau, 
Hai ca incet incet parca mergeti spre bine!
Ce bine ca iti vine ajutorul!
randunoiul a venit la 1 noaptea si dimineata se dadea obosit!
M-am suparat pe el ca n-a dat nci macar un telefon, l-am facut sa se simta destul de prost din cauza lui Seb!
Alice, eu sper sa ii ia sister catelusul ala vorbitor lui Seb de Craciun, ca l-am tot laudat cat e de minunat si cum n-am eu bani sa-l iau...eu i-am luat telefonul si cu greu ma abtin sa nu i-l dau!
Vali, 
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Neata!
E mai bine copilul meu, multumesc tare tuturor care s-au gandit la noi
In sensul ca a inceput sa manance si a facut o singura data kk astazi, destul de "legat". Nu e alimentara problema, e virala, parerea doctoritei la care am fost ieri. Posibil si din cauza dintilor, dar mult mai degraba viral! Pana atunci, Smecta, Prolyte, regim si ceai de menta. Si MUSAI tzitzi! Cand ma mai adun, poate va mai povestesc din ce am mai aflat de la doctorita ( mare bafta am avut sa pot merge la ea, m-a programat o colega la solicitarea sefei mele
. Si asta e alta poveste de spus..)
Cata, tinem pumnii Sebului! Du-l la medicul nepoatei lui Gudinde, e si parerea mea!
Bubu, ma bucur ca ti-a placut branzica, e minunata!!! O mananca Sophie in combinatie cu muuuuulte. Are exact gustul aleia pe care o faceam eu in casa cu iaurt. Ma bucur tare cand au ideile/descoperirile mele succes 
Alice, Catzelul de FP asteapta sa ajunga in ghetele piticei de Mos
Pup Thea dulce!
Simo, ce mai fulgulet ai tu acolo 
Mimo, sa stapanesti sanatoasa bucataria ta cea noua
Si bafta mare la teza ( hai ca e usoara chimia de a noua, ia electronu', ia valenta, ia protonu'
) Stie sa echivaleze redox? Sau nu au ajuns inca? ce dor imi e de un redox ![]()
Ma alatur Lianei intr-ale calcatului, ca Bubu a tradat Clubul ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Bubule, am uitat sa te felicit pentru cumparaturi! De-abia astept si eu un moment asemanator!
Olgule, ma bucur ca sunteti bine, si , mai ales, ca ai dat de un dr care nu te-a pus sa intrerupi alaptatul!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
lianam spune:
randunici!
am vazut davidutu la serbare
....fumusel tare in costum po****r si fulg de nea (cred) si acolo unde scrie 2009 insemna ca el reprezinta anul ce vine? aaaaaaa, pai daca da, asa an frumooooooos
....nici nu imi mai fac griji, sigur va fi un an bun
!
vali pai vorbim cu mosu de anu asta, de anul viitor, cand vrei tu, sa iti aduca o fetita (frumoasa se intelege ca va fi, ca are de unde iesi asa
)
bubu
mai dai si azi o tura de cumparaturi
? hai ma ca ar merge, ca tot nu ai de calcat ![]()
blankar
bafta in pregatiri, sa incheiati anul frumos si sanatosi ![]()
eeeeee, duamna secretara ariel mumos nume de firma ati ales, da' nu-mi trece prin cap ce va inspirat
....si sa nu va dati la sefu, da? ca asa fac secretarele astea, stim noi ![]()
tuchi
bine ai facut ca ai dus proba....hai ma tuchi, nu te mai invinovati...pai daca ar stii omul intotdeauna ce e bine sa faca....tu esti mereu trup si suflet langa ei...hai ca tre sa treaca si asta, ai vazut ce "an" frumos ne-a aratat simo ca vine
....da' "cadoul" meu la cutiuta ce ti l-am oferit aseara sa te binedispuna nu ti-a placut
?
mimoooo ma seduci si ma abandonezi
?
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Liana, am vazut duracell smecherut la cutiuta!
Bineinteles ca nu mi-o inchipui altfel pe Teo decat zambareata. Si pe mamica ei al fel.

Simo, foarte frumoasa serbarea, mi-au placut pozele. Iar David in cor este absolut frumos in costumul lui national. Cred ca esti tare mandra de puiul tau cel mare.
luny spune:
hello..intreaga si nevatamata..prea mult!..Nu a mers azi noapte...s-a culcat la 9,30..prima trezire, la 11..a supt nitel, nani la loc. Urmatoarea, la 1,15..l-am lasat in patut la el pana a dat-o in plans..l-am luat in brate, l-am pupat, l-am mangaiat, i-am cantat, l-am leganat..degeaba, se zbatea, a plans cu niste lacrimi si cu urlet, a fost nasol rau
..dupa 10 min, l-am pus la san ca mi s-a parut ca se chinuie...a adirmit in 10 min, l-am pus la el in pat...s-a trezit la 5..l-am lasat sa maraie in pat, s-a ridicat in fund, apoi in picioare si mieuna la noi, dupa vreo 15 min, a pus capul jos si a atipit...fix 15 min..cand a luat-o iar cu scandal..iar san, nani in pat cu noi..la 7 si un pic era drepti!..
Concluzie: daca il iau eu din pat sa incerc sa-l adorm fara san, esec total, chin maxim!
mai incerc sa-l las in pat la el, sa-l ignor, cand maraie si poate adoarme singur, daca o da in plans naol,atunci abia il iau..nu am incercat cu bibe ptr ca s-a trezit mai rar..Liviu a zis ca o sa incerce si el sa-l linisteasca si o sa incerce cu biberonul...nu ma las!
kya ce dulce ai fost cand ai pove cum ai culcat-o pe zana in bratica!
mie mi se intampla ff des sa ma uit la el cum doarme si sa plang...asa ca e ceva normal, suntem mamici de bebici
am vazut Terorista dulce, ce pupa oglinda!!![]()

revin...plecam sa cautam stabilizator de tensiune..
cu intalnirea..nu stiu..vad ca nu prea sunt amatoare, o lasam pe alta data..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!