Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Luy si eu sunt intr-o mare dilema cu cadoul de Craciun pt Cristi si tati...al meu l-am primit aseara![]()
Roxana, sa-l vezi pe Cristi dimineata, dupa ce se trezeste, ii schimb pampersul il imbrac si apoi il duce la gunoi( tati duce sacul cu gunoi dimineata cand pleaca), asa ca el scoate galeata,eu pun sacul si apoi el arunca tare satisfacut pampersul si inchide usa, cand termina cu usa se primde de pantaloni si rade...cra cra
Si daca tot sunt la capitolul laudat, azi ne-a iesit si al 3-lea canin...uffffff ce plansete din senin a tras si eu nu stiam ce are
chiar m-am enervat si l-am intrebat acu de ce mai plangi???abia dupa baita cand a inceput sa urle am vazut ca a mai spart unul, iar ultimul nu mai are mult.....sper sa apara si ala sa avem un carciun linistit..
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luy, nu am vazut poza cu masinuta
Roxana, sa aveti o super seara, meriti...poate totusi ai fata cuminte si pleaca singurica la nani![]()
Moldoveanca,sa atapaniti sanatosi masina, la cati mai multi km fara peripetiiiiiii.
Andreea11, felicitari.
Fetele, eu miercuri nu pot sa stau mai mult de ora 3, dar eu zic ca de la 12 la 3 ar trebui sa cam terminam...daca nu ramaneti pe3 metereze fara mine![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Luy, am votat azi, dar nu s-a modificat imediat nr de voturi, nu am vazut eu bine, s-au dureaza pana conirma votul???????
Am verificat acum, cand am votat( dimineata) aveati 971 acum sunt 972, doar eu am votat azi???? cam ciudat....
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaio,. da' la voi e doar o farmacie? |
La cartier...da! Iar pana in centru, unde sunt multe, e cale lungaaa!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
gata, am vazut ca este Yaia prezenta, eu am dovedit capitolul asa ca iau o pauza, sa ne faca d-na Y un capitol nou, nu de alta dar trebuie sa exerseze.![]()
noapte buna
Cecilia si
poze noi
asa crestem
luy spune:
Cecilia, nu stiu ce s-a intamplat cu votul. Ai incercat sa mai votezi o data ? Teoretic ar fi trebuit sa se schimbe nr de voturi imediat. Multumim 
Uite masinuta aici
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !