Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 19
greyeras spune:
Merg sa ma joc cu fata sau mai bine zis sa strang dupa ea.
Seara buna va doresc!
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
ANDREEA11 spune:
Salutare!
Apar si eu dupa o absenta motivata de sustinerea raportului!!!
In sfarsit am terminat, pana prin martie....
. Totul a fost ok, comisia a fost impresionata de lucrarea mea
, sincer nu prea ma asteptam, mie mi se pare cam depasita tema si f greu de realizat, avand in vedere sistemul de invatamant din Romani, dar vad ca dc cei acreditati considera ca merita incercat, atunci de ce nu?!
Va pup si ma apuc sa va citesc. Vreau sa intru si la subiectul Papanashei.
ANDREEA11 spune:
Papanash iarta-ma ca nu am mai citit. Aveam impresia ca am zis ca serbarea este intre17-18. Am fost ff ocupata cu raportul asta, iar ieri m-am intors din Pitesti la 7 seara rupata....
. Dc va mai pot ajuta cu ceva va rog spuneti-mi. Nr de tel am incercat sa il pun in lista dar nu am reusit.
Andries spune:
papanashhhhh iubita lamureste-ma si pe mine cu ajutoarele mosului:
pachetul de la Dantje il aduc la locul de impachetat din data de miercuri 17 dec sau vreti sa fac altceva cu el? am vazut ca fata a cumparat deodorante si tampoane, pentru cine sunt ele?
eu nu sunt available in data de 19 dec la ora 10 pentru serbarea de la centru, pentru ca am un training la job si in conditiile actuale in care ne tot chitaie astia ca ne disponibilizeaza nu prea am chef sa lipsesc... sa nu dea vina pe mine ca nu imi indeplinesc obligatiile de serviciu...dar daca vreti sa mai particip activ in pregatirea pachetelor sa-mi spuneti de ce mai aveti nevoie si ma mobilizez eventual cu un shopping noaptea in metro (ca e non stop... eu acolo imi fac cumparaturile)
idee: la alte actiuni am cumparat dulciuri vrac (napolitane, bomboane) si le-am pus noi in pungi din alea mici de sandvisuri, in felul asta iesi mai ieftin si sunt la fel de bune, doar ca trebuie cineva sa pregatesca pungutele, sa-mi spuneti daca vreti sa vi le fac eu si sa vi le aduc undeva... miercuri, joi...
si la budimex cine merge si cand?
Andries
luy spune:
Buna seara si de la noi, nu am reusit sa mai postez de cateva zile 
Intai de toate :
La multi ani, Lavinia ! 
La multi ani, crishtina ! 
La multi ani, sora de Yaia ! 
La multi ani, nepotzica de Marunzika ! 
La multi ani, sotz de Teodora ! 
Felicitari, Ank83 !
Bine ai venit, micuta Cecilia ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Azi am fost la Carrefour Orhideea, voiam sa iau un costum de Craciunita ( rochitza ) si o masinuta www.carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=008" target="_blank">Activity Train Winnie The Pooh ( ma rog, e la pagina 8, ca vad ca nu-mi ia link-ul )
O aglomeratie de nedescris, rochita n-am gasit decat pt 3 sau 4 ani
( eu voiam pt 2 ani ), iar masinuta... ioc 
Tare dezamgiti am ramas, sotul a propus sa mergem maine la Carrefour Feeria, dar mi-e tare teama ca batem atata drum degeaba prin traficul ala infernal 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Azi Maria a cazut de 2 ori de pe tricicleta, una-doua se duce si se suie pe ea si asteapta sa o plimb prin casa ori se suie cu picioarele pe sa. Sau sta pe tricicleta si se apleaca si se intinde dupa diverse obiecte de pe jos 
Asa ca m-am gandit sa inlocuiesc tricicleta cu o masinuta de-aia catre care am pus link, cred ca o sa duc tricicleta la bunici ( ei stau la casa si au mai multe camere ), urmand s-o luam inapoi la vara.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am vazut prin poze ca mai sunt copilasi care au genul acesta de masinuta. Vi se par ok ? Adica sa nu fie periculoase si sa fie interesante... Sa nu dau banii degeaba...
Ca nu prea stiu ce sa-i iau de Craciun si nici mult timp nu mai este.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Hai ca am dat o raita pe forum, dar nu prea am timp. Munceste tati pe la bucatarie de ceva timp si mi-a pregatit cina, astept sa fiu chemata la masa.
Foarte frumos din partea lui, chiar m-a impresionat. Deja am degustat pastele pregatite pentru Alex si erau delicioase, astept acum cina mea: orez cu legume si pui cu ciuperci. Vad ca aseaza si paharele de vin, ce sa mai, zau m-a dat pe spate. Se voia a fi cina romantica dar nu a fost chip sa scapam de atomica, asa ca o sa fie romantica in 3. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Greyeras, chiar ca ar fi fost frumos sa ninga. La mine nu ploua, dar e un vant. Oricum nu l-as fi scos pe Bubu in asa vant, m-a daramat numai cat am iesit un pic pe terasa. Seara buna si tie! 
Andreea11, felicitari pentru lucrare, ma bucur ca a fost un succes. Ne poti da PM cu nr de tel?
Andries,
stiu ca esti super busy si totusi te implici asa de mult.
Luy, imi pare rau de cazaturile Mariei, cred ca trebuie sa tii departe tricicleta. Nu stiu ce sa zic de masinuta, nu am avut asa ceva.
Gata, ma duc la masa. Va pup. Seara placuta si noapte buna!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/