Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Io am alta problema: nu mai iese ultimul incisiv lateral. Are si masele si el nu da semne ca ar apare...

Si sa te tii cand or da semne de apareala...! Sunt cei mai durerosi. Eu la Alex am tras o luna de zile cu ei si ma gandesc cu teama cum o reactiona Andrei!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

Bernix

si noua ne era dor de voi, io tot va citesc, sunt la curent cu toate, dar cand vine vb de raspuns mai greu, ba cade bebe si are nevoie de consolare, ba-i e foame etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Am uitat ca am rezolvat in sfarsit cu masina in urma accidentului.Am cumparat alta ieri.Si sunt super happy ca in sfarsit am si eu un portbagaj maaaaare

mami fericita de Vladut Dominic

Ohooooooooo! Esti buna de cinste! Sa o stapanesti sanatoasa si sa faceti impreuma mii de kilometri!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim Valentina,trimiteti sacosele sa le umplu

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ma bucur ca am prins si eu o motaiala la pranz ca am obosit rau azi cu ordinea si decorarea. Si nici nu sunt gata. M-a stors bradul asta si inca mai avem de pus globuri, dar o astept pe Alex sa se trezeasca. La etaj nu am apucat sa punem nimic inca si nici sa fac ordine si curatenie. Mi-a luat mai mult de o ora sa aranjez crengutele si sa montez bradul, asa ca s-a trezit Bubu si a trebuit sa prestam treaba cu el in picioarele noastre. Pana am facut si ceva de mancare era deja ora de culcare din nou. Noroc ca am dormit cu totii.

Vai de frig e afara, ati vazut? Am deschis usa numai sa scot sacii de gunoi si am crezut ca ma ia pe sus vantul. Brrrr!

Pana acum Bubu a fost pasnic cu bradutul, se duce si aplauda in fata lui.

Cecilia, cred ca e dragalas Cristi cum se tine peste tot dupa tine, dar inteleg ca vrei sa poti face treburi in liniste. Sa vezi cu 2 cum e.

Diwana, surprinzator Bubu nu a tras de brad. Mai mangaie luminitele dar atat. Sa vedem cand terminam cu globurile, ca nu am ajuns la baza cu ele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Bernix, e ok asa, atunci asa facem. fetele bautoare de laptic Humana. Nu m-am razgandit cu calendarul, doar ca am fost super ocupata si nu am avut timp de selectia pozelor. Poate reusesc azi maine sa le aleg.

Papanash, ne vedem marti. Pana la urma o sa ajung la 12.30 si nu la 12, a intervenit ceva la birou. Sper ca e ok asa. Poti fixa o ora si sa te vezi mai devreme cu Ligia (bumbacel), daca vrei desigur. Nici eu nu am numarul Andreei, nu stiu cum a ramas cu Scoala 8. Mai punem mesaje pe aici poate ne suna ea. Ma gandeam ca era mai util intai sa sortam si apoi sa facem cumparaturile, dar cum nu mai e timp, asta e. De aia pentru copiii de la centrul special putem stabili de pe acum ce luam si mai mergem si joi la shopping daca vrei, eu pot tot asa in pauza de pranz. Ce zici?

Melania, Bubu nu mai papa borcanele de pe la 8 luni de cand nu i-am mai cumparat. Mananca orice fel de mancare gatita, evident cu anumite preferinte. Mai ales de la noi din farfurie.

Moldoveanca, sa folositi sanatosi masina noua!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Daca tot va laudati harnicutii, sa stiti ca si lui Bubu ii place sa stearga praful, dar prefera servetelele umede. Insa azi mi-a fost de si mai mare ajutor, scosesem sacii de plastic sa ii pun in galeti si pana sa ma uit eu ii asezase Bubu, ma rog, cum s-a priceput si el. Era tare mandru de isprava lui, impinsese cosurile la loc si inchisese si usa si zambea larg la mine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Cam atat cu linistea mea ca s-au trezit puii. Va doresc o seara placuta!

Mie mi-a promis tati o cina gatita de el, asa ca astept sa ma delectez cu ceva bun. Merit dupa atata munca prin casa. Zau daca weekendurile nu sunt mai obositoare decat zilele de munca. Apropos, mai stiti ceva de propunerea aia cu sambata lucratoare?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor!

Intr-adevar Rox e tare frig afara, sotul meu e la Comanesti si mi-a zis ca ninge ca in povesti, macar de ar ninge si la noi asa sa nu mai ploua. Azi nu am iesit deloc afara cu Adelina, se intelege de ce, asa ca e tare plictisita, acum se face ca vb la telefon cu tati si zice da tata. A scos tot ce se poate de peste tot si in plus vrea sa cante muzica intr-una, macar a dormit bine cam 3 ore la pranz, asa ca mi-am facut treburile linistita.

Mi-am pus totul la punct asa ca sunt linistita, mi-am facut curatenie in sifoniere, imi stateau pe cap. Si lui Adelina ii place sa stearga praful, cu orice prinde, chiar si cu sosetele (asta sigur nu a vazut la noi).

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

O seara placuta si tie Roxana, asa e we sunt obositoare atunic cand lucrezi, trebuie sa recuperezi toata treaba. Pofta buna la cina pregatita de sot.

Bernix eu sunt inca pe ganduri cu calendarul, dehh, buget de austeritate.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput