Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 17
valentina_22 spune:
alinus, Andrei papa asa de la vreo 10 luni. L-am obisnuit sa-i dau dupa felul principal un mic desert cum ii spun eu. Nu l-a refuzat niciodata. Uneori ii inlocuiesc iaurtul cu fructe cu un danonino, iar fructele din compot i le zdrobesc cu furculita. Compotul il fac din mere, piersici, caise(cand era sezonul lor), pere si il indulcesc cu putina miere.
Spanacul il fac cam asa. Calesc foarte putin o ceapa medie, iar cand a fiert ceapa, adaug spanacul dat la mixer sau pasat cu furculita, si pun la sfarsit putin unt, bulion sau pulpa de rosii. Mai pun si un praf de sare ca altfel nu mananca.La fel ii gatesc si brocoli.
Intre mesele principale mai ia mici "gustari" cum ar fi biscuiti, cate un fruct, saratele. Este un mic gurman, i-am dat chiar si peste, nu poti manca in fata lui daca nu-i dai si lui macar sa guste din portia ta. In perioada cand ii ies dintii nu prea mai mananca bine, adica portia de mancare se reduce cam la jumatate, dar dupa ce trece perioada rea isi revine la normal
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
moldoveanca spune:
Mai fetili iar m-am pierdut pe drum citind din urma![]()
Melania noi avem 7 dintisori (ultimul a iesit azi)dar nu-i mai dau pasat.Molfaie acolo pana termina tot din gurita.Fructele i le dau intregi fara coaja si se descurca foarte bine.Pupici harnicutului
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Adimercedes eu am epilator Braun Xelle si e foarte bun ma tine de ceva vreme.
moldoveanca spune:
Am uitat ca am rezolvat in sfarsit cu masina in urma accidentului.Am cumparat alta ieri.Si sunt super happy ca in sfarsit am si eu un portbagaj maaaaare
valentina_22 spune:
iar alinus, dupa parerea mea nu-i o problema daca bea inainte de culcare sau peste nopate lapte cu cereale. Al meu nu vrea de fel, de mic nu le-a vrut. Eu sincer as fi preferat sa le accepte ca sa nu se mai treazeasca noaptea .
kk are in medie intre 1-4 scaune pe zi, ca sa zic asa o zi nu seamana cu alta, iar in functie de ce mananca in ziua respectiva parfumeaza mai mult sau mai putin casa!![]()
bernix, bafta cu interviul! Sa fie!
y
moldoveanca spune:
Drum bun fetelor care pleaca spre tara sa ajungeti cu bine si sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi

bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Am uitat ca am rezolvat in sfarsit cu masina in urma accidentului.Am cumparat alta ieri.Si sunt super happy ca in sfarsit am si eu un portbagaj maaaaare ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
S-o folositi/forjati sanatosi!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
valentina_22 spune:
bebeka, 

, fetii ii place mai in sange, acum ce-ai si tu cu ea?
valentina_22 spune:
Cecilia stiu cum e!
ma chinui si eu cu doi in cutia asta de chibrituri!
. Nervi tari!![]()

valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
eu iau banutii pe card si in fiecare luna pe 20 sunt intrati....sectorul 3 |
Tipa cu pricina este vecina mea de pe palier. Ea una asa spune ca are dificultati la a-si incasa drepul. Acum daca ea minte, mint si eu!