Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (243)
Raspunsuri - Pagina 16
melaniatud spune:
Multumesc fetelor pt aprecierile voastre…si nu am incarcat filmuletul ca mopul sa vedeti ca face si dalea…de ce vede si el la masa saracul…cand opresc aspiratorul incepe sa planga pt ca mai vrea sa mearga…sper sa nu se “marite”
Cecilia ii pun sosete antiderapante dar mai fac pauza din cand in cand pt ca transpira tare rau in ele ori pt ca sunt mai grosute sau poate de la plasticul de pe talpa…si I se zgarcesc talpile
Diwana am executat o cantarire oficiala aseara sa ma conving…deci 9,600 kg…bine Tudor nu a fost niciodata grasut desi in ultima perioada baloteaza la greu.
Alinus eu sunt de principiul sa-l lasi pe el sa-si faca programul de mancare (de al meu nu a fost nicicand vreun mancau) iar cu biberonul de noapte incearca azi sa intarzii 10 min peste doua zile 15 si tot asa pana il aducu mai spre dimineata si masa de seara sa fie mai consistenta. Iti spun ca asa a procedat fina mea cu cea mica (are 1 an si 1 luna) pt ca bea uin bibe la 2100 dar nu mai mult de 130 ml apoi la 2 tot cam atat apoi la 6 dimineata cam 150 ml - toate bibe cu cereale. Cred ca are baiatul intr-adevar un tranzit rapid din ce zici tu acolo.
Bernix esti o fericita cu asa o fetita cuminte!
Fetelor vad ca iar ati discutat de lapticul de seara si de dimineata….Tudor papa lapte doar dimineata un bibe de max 240 ml cu cereale la ora 5 pe la 9.30 avem un iaurt simplu Tnuva cu un fruct (banana sau mar cu biscuit sau banana cu branzica si avocado), pe la 12, 12.30 baga somn asa ca papa pe la 14.30 chiar 15.00 pranzul (borcanele HIPP sau legume cu carne facute in casa la oala minune sau la cuptor sau piure de cartofi cu ficatel…NU papa ciorbe/supe) apoi un desert o budinca un iaurtel cu fructe sau un Danonino si apoi seara la 19. sau 19.30 cereale cu lapte si uneori cu fructe sau gris/orez cu lapte si mar copt.
Nu PAPA DES INSA MESELE PRINCIPALE SUNT CONSISTENTE.
Uneori dimineata ii mai dau paine cu unt sau branzica topita sau Almette cu smantana iar intre mese paine, pufulti, biscuiti si alte cele….I-am dat si out fiert in apa cu painica si il haleste imediat.Am uitat sa va spun ca e fan peste
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Adimercedes,mi-a placut f camera Lisei.Uite asa ne mai inspiram si noi. Nu mai tin minte ai spus ce aparat de epilat ai cumparat pana la urma?Esti multumita de el? Urez si eu bun venit lui bebe Cecilia. Erina plimbare si distractie placuta. Sincera sa fiu,pe masura ce citeam la pranz ma gandeam ca uite,am rezolvat-o cu revelionul dar vad ca Roxana se face ca nu pricepe aluziile... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)[www.flickr.com]poze Rebeca[www.flickr.com] |
Bebeka, multumim
!!!Am fost azi sa ii luam aparatoare pt pat, dar erau numai duble si cum peretele are o laterala lipita de perete...
Despre epilator: pana la urma mi-am luat www.braun.com/na/products/beautycare/ladyshavingepilation/epilation/xelle.html" target="_blank">Braun Xelle, am gasit o promotie de Craciun. L-am folosit doar 1 data, ca abia ce l-am cumparat. Sunt multumita de el pana acum. Daca ma tine macar jumatate cat m-a tinut Phillips eu sunt fericita
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
melaniatud spune:
Rox, Bubu mai serveste borcanele? Ca Tudor le mananca inca cu placere.Sa nu vada supe sau ciorbe.
Si inca ceva mai e cineva la 1 an si 2 luni cu doar 6 dintisori?
Sa imi fac griji ca nu-i mai cresc?
bernix spune:
Melania, ce am zis io de-ai tras concluzia ca am fata cuminte, ca pe bune nu-mi amintesc s-o fi laudat?
IO insa stiu sigur ca Tudor al tau e un ajutor de nadejde in casa, ca doar l-am vazut.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
alinamuller spune:
sa-i spun Melanieitud ca Sara are doar doi dinti la un an si doua luni!! asa ca n-ai nici un motiv sa te ingrijorezi ca voinicul tau are doar 6!!!mie asa frumos mi-a explicat dr ca fiecare are ritmul lui, si ca nu conteaza ca fiica-mea nu are nici macar 9 kg la 14 luni si doar doi dinti din moment ce e vesela si activa si etc....
de la noi
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui bernix Melania, ce am zis io de-ai tras concluzia ca am fata cuminte, ca pe bune nu-mi amintesc s-o fi laudat? IO insa stiu sigur ca Tudor al tau e un ajutor de nadejde in casa, ca doar l-am vazut. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
Ma refeream la faptul ca acceptat fara mofturi din prima lapticul Humana
melaniatud spune:
citat din mesajul lui alinamuller sa-i spun Melanieitud ca Sara are doar doi dinti la un an si doua luni!! asa ca n-ai nici un motiv sa te ingrijorezi ca voinicul tau are doar 6!!!mie asa frumos mi-a explicat dr ca fiecare are ritmul lui, si ca nu conteaza ca fiica-mea nu are nici macar 9 kg la 14 luni si doar doi dinti din moment ce e vesela si activa si etc.... de la noiAlina si Sara (03.10.2007)www.flickr.com/photos/25327738@N05/" target="_blank">poze www.youtube.com/user/alinamuller" target="_blank">filmuletze |
Aha, m-am mai linistit...o sa le dam pasat pana la majorat
Si Tudor e superactiv...i-am spus ca daca o mai tine in ritmul asta sigur ramane fara frati
bernix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui melaniatud
Ma refeream la faptul ca acceptat fara mofturi din prima lapticul Humana Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Ai dreptate, asta-i de bine.
Uite dom-le cum nedreptateam copilu', noroc cu Melania care mi-a amintit!

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
alinamuller, ce bine ca mai treci pe la noi!
Intr-adevar nu ai de ce sa-ti faci probleme cu dantura. Am mai spus pe aici ca Degetica a avut 4 dinti pana la 14 luni, iar acu, la 16 luni fara 2 sapt are 7 dinti, 2 masele iesite cam in totalitate ("cam" asta inseamna ca nu ma pot uita/pipai f bine), sinca doua incoltite. Probabil va urma si la voi si la Melania o explozie dentara.
bernix spune:
Io am alta problema: nu mai iese ultimul incisiv lateral. Are si masele si el nu da semne ca ar apare...

REBECA-MARIA(15.09.2007)
Sara (03.10.2007)