LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (159)
Raspunsuri - Pagina 16
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Creata tzam fain pt link. Deci nici al tau nu prea face instantanee? Pe mine astea ma intereseaza, ca altfel nu o prind zambind: cum m-a vazut cu aparatul in mana are o moaca serioasa, de zici ca filosofeaza![]() LalaD, nu se vad cuburile Eu cred ca lesinamElle oare livreaza si-n tzara? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 |
laurici .. nu cred .. poti suna la ei sa-i intrebi dar nu cred .. ca-s fragile rau ..
eu as putea sa ti-l comand dar cum il trimit .. face vreo 6 ore pana acolo si e frig afara nu e problema ca se strica dar mi-e teama la transport ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
LalaD , pupam pletoshelul neastamparat sa treaca repede buzita sparta . Ai zis mai demult ca Andrei a primit o masinuta de care e indragostit...ai putea sa pui poze ? M-am uitat in pozele voastre de la 11 luni , dar n-am vazut-o. Nu stiu ce sa-i iau Sarei de ziua ei...as vrea ori o masinuta , ori un premergator din-ala gen geanta postasului , care se transforma in masuta de joaca.Imi place cel de la V-tech , Primii Pasi - premergator si centru de activitati http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html, dar nu-l gasesc pe net , peste tot este indisponibil. |
Gatta uite poza cu masina winnie, pe ea se urca Andrei in picioare
http://good-times.webshots.com/photo/2052610390102115265aSdDwV
O gasesti in Auchan si din cate stiu eu parca si Luca o are, am vazut-o in pozele de la intalnirile voastre
Premergatorul ala de la Vitech il gasesti la magazinul happy baby, vis a vis de patinoar , nu stiu daca cunosti magazinul. E pe bulevardul Basarabia intr-un intrand din ala cu blocuri cand vi spre intersectia cu Socului. Chiar inainte sa ajungi la spitalul Ilfov care si asta e vis a vis de magazin.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana LalaD, nu se vad cuburile Eu cred ca lesinam |
Eu vad cuburile..adica am putut deschide site-ul: http://www.toyshouse.it/index.php?main_page=index&cPath=107_209, sau pagina cu el marit:http://www.toyshouse.it/index.php?main_page=product_info&cPath=107_209&products_id=4385
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 29 ZILE

Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
gabrittza spune:
fetelor ajutati-ma si pe mine.
aveti cumva cunostinte la vreo banca?imi trebuie urgent un card de credit!am primit instiintare de la lumina ca daca nu platesc urgent factura imi opreste lumina
.oricum cablu nu am de 2 sapt i in curand cred ca nici net nu voi mai avea.ca sa platesc astea ne trebuie un card dar nu putem obtine ca avem credite.
cunoasteti pe cineva care sa ne ajute?
nici nu imi vine sa cred ca am ajuns sa va rog asa ceva!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui gabrittza fetelor ajutati-ma si pe mine. aveti cumva cunostinte la vreo banca?imi trebuie urgent un card de credit!am primit instiintare de la lumina ca daca nu platesc urgent factura imi opreste lumina .oricum cablu nu am de 2 sapt i in curand cred ca nici net nu voi mai avea.ca sa platesc astea ne trebuie un card dar nu putem obtine ca avem credite.cunoasteti pe cineva care sa ne ajute? nici nu imi vine sa cred ca am ajuns sa va rog asa ceva! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
gabby uff .. imi pare rau ca nu te pot ajuta .. eu mi-am facut un card de credit la BCR .. cam o saptamana a durat pana l-am primit. cred totusi ca la raiffaisen ai putea sa-l obtii mai repede.
tin pumnii sa rezolvi repede si usor.

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
creata2008 spune:
Huuuu, m-am linistit. M-am tot gandit zilele astea la voi si, probabil, de-aia te-am visat. Bine ca nu a fost un surub!
Eu zic ca sunteti bine si in grafic cu masuratorile. 500 grame pe luna e super-super!!! Acum ei iau cam 2-300 grame pe luna. Deci Saratica recupereaza la greu!
Cati dinti are acum? Noi mergem pe al 9-lea si cred ca va fi un canin. 

Mariuca nu aduce nimic, adevarul e ca nici nu-i cer. Dar daca ii zic diverse nume de obiecte sau persoane, se uita in directia buna si rade cand ajunge cu privirea pe respectivul obiect. Deci stie unde sunt.
Imi pare rau sa aud ca si la voi sunt probleme cu banutii, dar, sincer, ma bucur ca ati optat pentru petrecere acasa, chiar daca nevoiti. Mi se pare o aniversare intima, in locuri familiare pentru copii. Plus ca revin la problema mea cu fumul de tigara in localuri. Oricat de bine ar fi aerisit, tot se simte. Si sa las copilul cateva ore in fum, mai bine nu! Deh, pitici, ce vrei? ![]()
Propunerea era pentru Dana, ca am inteles ca ii vin doar nasii, care sunt italieni si ar vrea meniu romanesc. La voi mergeti pe bufet suedez, ca e cel mai bine. A, si o chestie haioasa. A facut mami de zilele lor de nastere. Se gasesc diverse forme pentru aperitive, de exemplu inimioara si tai cascaval, sunca, jambon de curcan si le pui in scobitori, sau branza + strugure tot pe scobitori. Sunt mai haioase, iesite din obisnuit. Plus ce a zis si Elenuta, aperitive calde, bulete, carnaciori (de bere sau normali), ficatei etc. Iar la felul doi poti face cartofi copti pusi in folie de aluminiu, cu sos remoulade sau sos de branza clasic pe deasupra. Sau legume la cuptor cu sosurile de mai sus. Pe langa bulanele de pui. Cu toate ca n-as exclude nici sarmalutele in foi de vita, mici, maxim 4-5 cm, pe care le poti in gura cate una. Adica sa nu stai sa le tai.
Eu va tin pumnii sa aranjati frumos, sa iasa totul bine si sa va bucurati de obiectele pe care le va alege Saratica.
Spor la cumparaturi si pupam!
PS: sa pui poze cu noul look!! 
| citat din mesajul lui gattasalvaje Silvia , multumim ca te-ai gandit la noi ![]() Surubul n-a mai aparaut , nici in casa , nici in pampers...cred ca nici n-a existat , probabil ca am cumparat jucaria fara el. Noi suntem bine...ne chinuie dintii , mai ales noaptea. A inecput sa pape mai bine , in ultimele 3 luni a luat 1.5 kg , ceea ce zic ca e f. bine...acum avem 75 cm si 8400 g . Suntem o vorbareata , bolborosim toata ziua pe bebelusheasca. Este mortala cand ii zicem "nu e voie" , incepe sa se certe cu noi si sa gesticuleze ca si cum ar zice..."i-a mai lasati-ma mai in pace , fac ce vreau !". Incerc s-o filmez , sa vad daca reusesc. Stie sa arate unde e "Doamne-Doamne" , stie cum le cheama pe jucarii...de ex. , ii zic " adu-i-o lu' mama pe Natasha (o papusa ) " si stie care e Natasha si mi-o da. Sau imi da mingea daca i-o cer , sau pe Ratusca Mac-Mac sau pe Cutzu. Cu mersul singurica , cred ca mai avem de asteptat . Nu se tine singura in picioruse fara sprijin , merge tinuta de manute sau pe langa mobile.Are si ea tendinta de a merge pe varfuri si de aceea stam cu ghetute cu talonete . Acum suntem in febra pregatirilor pentru ruperea turtei. Am vrut sa facem la restaurant , insa datorita crizei financiare si a faptului ca tati va sta acasa o luna fara salariu , n-avem incotro si facem acasa. Cred ca voi opta pentru bufet , pentru ca n-am unde sa pun o masa de 20 persoane intr-un apartament de 55 mp. Ma gandesc inca la meniu , am vazut propunerea ta dar nu prea se preteaza la bufet...cel putin ciorba si sarmalele le sarim. Voi face un meniu cu aperitiv , gustari calde , friptura si dulciuri. Sapt viitoare sunt in focuri , cu curatenie , cumparaturi , pregatiri si petrecere pe 21.12 , duminica. Printre astea , mai ma duc si la serviciu si trebuie sa-mi aranjez si eu putin look-ul , asa ca mi-am facut programare miercuri la salon. Deci , sunt full. Sper sa iasa totul bine si sa ramanem cu amintiri frumoase. Cam asta despre noi , m-am intins ca o placinta. Fug sa-i fac legumele ca e timpul de papa. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:

Matei
Patrick
Alessia
Yannis

La multe lunite Stefanutz-ul meu drag!!!

La multi ani, Ioana!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Zuzici, multumesc pentru urarile voastre. numa] un pic mai avem si facem si noi un anisor! ce repede a trecut timpul!
ma intru mai pe seara...stefan e cu mama la plimbare acum si eu fac o pauza de la curatenie...nu mai suport mirosul de diverse solutii de curatat...
pupicei la toata lumea
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
Ioana,Alessia,Matei,Stefan,Patrick,Yannis
Noi suntem un pic mai bine,acum a plecat mama,am apucat sa smotruiesc peste tot,mai trebuie sa fac ceva de mancare dar termin repede,nu stiu ce faceam de nu venea mama![]()
Sper sa nu mai facem febra
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
creata2008 spune:
Te-ai scos cu mama ta!!! ![]()
citat din mesajul lui rlc_sandor Ioana,Alessia,Matei,Stefan,Patrick,Yannis![]() Noi suntem un pic mai bine,acum a plecat mama,am apucat sa smotruiesc peste tot,mai trebuie sa fac ceva de mancare dar termin repede,nu stiu ce faceam de nu venea mama Sper sa nu mai facem febra ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

tzam fain pt link. Deci nici al tau nu prea face instantanee? Pe mine astea ma intereseaza, ca altfel nu o prind zambind: cum m-a vazut cu aparatul in mana are o moaca serioasa, de zici ca filosofeaza