PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 19
marchplayer spune:
salutare
Vad ca ati terminat deja cu serbarile si cu emotiile. O sa ma uit si eu mai atent prin drop ca doara am intrat si am rasfoit putin. Toata lumea-i pe la curatenii, sters praful si alte cele. Mare, mare pregatire pentru craciun. Si la noi cam la fel, in plus il avem pe tatii proaspat intors din departari si gustam pe indelete din noutate. Copii au primit ceva imbracaminte de la tatii, bomboane si Ioanei i-a cumparat o papusa mare Bratz (jasmine) care are si niste cosmetice atasate(ruj, pudra, sclipici de par si ceva oja care se spala cu apa). Ioana este fermecata de aceasta papusa dar mai ales de cosmetice
, nu le-ar da jos din mana...oriunde merge este cu ele in mana. Cat o tine?? Pun pariu ca nici pana la craciun, parca o vad aruncata prin vreun colt.
Monica hai ca vin eu la cafea...chiar, ce as mai bea si eu una....ia mai bine sa pun sa-mi fac.
Si asa nici nu stiu ce vroiam sa mai spun.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Danielo iti facusi cafeaua? Io astept sa termine husbandu de smotruit cu simt de raspundere aragazul (am pus eu inainte cu jumatate de ora solutie Triumf pe el) si apoi sa merg sa fac si mancare.Am scos o caserola de carne macinata si fac ciorba de perisoare si felul doi chiftelute cu cartofi piure si sos de rosii.
Am sters si praful peste tot,am mai pus un rand la spalat , dar mai avem inca mult si bine,poate nici nu terminam chiar tot azi.
dar cel mai mult am de facut actele
ca iar sau adunat cat cuprinde.
Voi ati cumparat brad deja? Si din ala trebuie luat,nici nu stiu ce preturi au anul asta.Cand ma gandesc ca iar o sa fie ingehsuiala de el p-aci ... trebuie sa mut masuta si scaunelul Dianei si evident bucataria.Si asa tot unul micut vreau sa luam,chiar si ala ocupa loc cat cuprinde.Mare ia mami,ca ei au spatiu.
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
marchplayer spune:
Hai ca m-am enervat de-mi vine sa mooor. Am comandat de pe un site niste puzzle si numai bine venira azi, la vreo 10 zile de cand le-am comandat. Desfac pachetul de fata cu curierul si surpriza, nu corespundea aproape nimic din ceea ce comandasem eu!!!!
monica70 spune:
Aoleu,Daniela ce site era? Ce-ai comandat si ce-ai prinit? O aradeanca de pe Dc s-a trezit cu avize de la Quelle in valoare de vreo 350 de lei,ii trimisesera ... covoare si ea nu comandase nimic de luni de zile 
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
marchplayer spune:
La mine nu a fost atat de scump.
nasol, una comanzi si alta primesti, siteul este http://www.jucariidejucarii.ro
Am comandat 4 puzzle si mi-au trimis ce au avut ei pe stoc
adica in loc de 10 in 1 mi-au trimis 3 in 1( costa mai putin dar nu ma interesa aspectul asta, si restul n-au avut si le-au inlocuit cu ce le-a parut lor
OBRAZNICI!!!
marchplayer spune:
Chiar, am fost azi si ne-am luat un dictai bradul! Costat 180 cu reducere ca lipseste o creanga de jos.
Copii astia ai mei doorm. mai bine ma misc prin casa ca sa le dau scularea ca iara se culca la miezul noptii.
Aseara am tras o spaima cu Rares... se jucau amandoi in geamantan la Robert, are unul maaare in care incap amandoi si mare distractie pana i-a facut vant Ioana lui rares si a cazut asta micut cu capul de podea pe care avem si covor gros. De unde nu s-a pus pe un plans si din plans a dat in tuse ca avea niste muci si din tuse a si vomat ca de, mucii in gat si fiind si tarziu din plans a dat in somn fara sa mai vrea baie( care-i fericirea lui) si fara lapte ( care-i deliciul lui de fiecare seara) Sa mooor de frica, il tot trezeam, i-am facut baie la cur si pe maini, fatza, etc aproape adormit, eu tot cu gandul sa nu fi patzit ceva desi nu prea avea cum si tot vroiam sa-l trezesc, in sfarsit echipat in pijama sforaia baiatul meu de l-am lasat in pace. Eu tot cu ochii pe el sa vad reactii. Reactia a afost ca s-a sculat de trei ori azinoapte sa ceara lapte. este ok copilul.
monica70 spune:
DANIELA bine ca e ok Rares,n-avea ce avea de la o lovitura pe covor ... Cat despre brad tare scump mi se pare.Pune pozze cu puzzle si jucariile primite.Eu am mai ochit ceva pe un site,cred ca le comand ca ce au pe stoc,cica le aduca intr-o zi,deci cel tarziu pe marti am sanse sa apara.Merg sa mananc o farfurile de ciorba si revin.
MONI
marchplayer spune:
Monico fata cred ca ai cazut in farfuria cu ciorba![]()
Sa stii ca asa m-am gandit si eu in ceea ce-l priveste pe rares altfel eram de urgenta la spital. Au fost niste simptome ciudate, cum ar fi voma si somnolenta dar au survenit din motive naturale, sa le zic asa. Copii astia chiar au niste ingerasi care au grija de ei ca oricat de vigilenti am fi chiar si cu noi de mana se intampla nenorociri. Doamne fereste.
Eu nu cred ca mai comand ceva de pe vreun site curand. Tare dezamagita am fost anul asta. Prima data am comandat vreo 5 seturi (3 cutii cu cuburi lemn de la heros, un trenulet si o sina de tren cu tot cu accesorii, astea vi le arat de craciun cand le vor primi copii, respectiv sf stefan, sf. ion. Am primit coletul dupa zeci de telefoane, ok, cand sa platesc rambursul nu era facuta factura si aveam de platit doar transportul, ciudat. Pleaca transportatorul, desfac eu coletul cand colo factura era in interior
. TAMPITI! Plus ca era lipsa o jucarie. Puteam sa profit si sa le zic pas si multumesc de cadoul neasteptat dar nu aveam nici un chef sa se joace copii mei cu jucarii "furate" sau sa ma bucur de prostia unora asa ca dau telefon ne lamurim si dupa cateva zile primesc si jucaria lipsa si platesc factura prezenta plus factura restanta plus inca odata transportul.
De data astami-au completat comanda dupa ureche si cu ce au vrut ei. m-am prins la ret ca aveam de platit vreo 85 lei si cand colo aveam 65 asa ca instant am deschis coletul, surpriza surprizelor ca achitasem deja si semnasem de primire....Asa de tare m-am enervat ca le-am pus pachetul in brate si le-am zis sa faca ce vrea cu puzzle ala ca eu nu le vreau. Transportatorul a fost super dragut, este un vecin s-a oferit sa duca el coletul inapoi si sa-mi aduca banii ori comanda corecta. Sa vad daca o fi asa!!
Denisam spune:
Salutare,
Am fost aseara cu E la show cu Mickey,Minnie si Incredibles- i-a placut maxim ca a fost cu muzica pe gheata si auvenit Donald,Pluto,Baloo,Snow white, cei 3purcelusi, ALice,etc-tema a fost faina, a tinut 1h40min ,decoruri faine.
Am pus poze,mai intru eu dc mai apuc ca ma apuc de gatit-de dimi am fost sa imiia Dr cadou;-inel cu diamant de 1carat sio super bratara de 2 carate-m-a dat gata mosu:)_dar e pt Emma-i-am zis ca e oivestitie de viitor
-nu zic ca fii-mea cerea inel cu piatra albastra-erau depe la 10mii ins us
www.dropshots.com/eric17
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DANIELA de-atunci am mai mancat de vreo doua ori si acum am o stare de foame + greatza asa ca am bagat vreo doi-trei castraveti acri.
A fost si Diana cu mami p-aci ,dar dupa vreo ora iar au plecat si in seara asta doarme la ei.
Eu am avut noroc pana acum cu comenzile prin posta:ce-am cerut aia am primit,iar la carti daca am telefonat si am schimbat comanda m-au servit.Si de pe trei site-uri am comandat,dar nu cele de pe care ai comandat tu.
DENISA am vazut pozele,tare fain trebuie sa fi fost.Bijuteriile nu se vad prea clar,dar banuiesc ca-s faine,sa le porti sanatoasa.
Cred ca ma enervez si io,iau din maldarul de bijuterii de aur ce-l am p-aci o parte si ma duc sa le dau la schimb,sa imi iau si eu ceva mai fain,mai modern,asa platesc doar manopera.Nu prea port eu decat cerceii,verigheta si un inel - astea ultimele cand nu le uit acasa ... Am o bratzara superba dar nu stiu daca am purtat-o de 3 ori ... Si Diana are o bratzara frumoasa foc ,dar unde sa i-o pun? O pierde sau o rupe cat ai clipi.Chiar ne-au zis educatoarele sa nu le mai punem bijuterii de genul asta copiilor ca ele nu raspund daca se pierd sau se rup.
MONI