PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 18
Denisam spune:
Am plecat ca e infernal aici si ne-a trimis sefu aacsa-va pup!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
DENISA ce-i infernal? Ninge tare? Am vazut pozele si filmele cu serbarea,foarte faine costume au avut! Dar oare numai la noi in Romania se fac serbari din astea mai complexe ,fiecare cu poezia lui,plus mai multe cantece,dansuri colective?
INGRID si mie tare mi-au placut baietii costumati asa ,erau tare dulci
, chit ca nu le aveau ei deloc cu coregrafia,oricat se straduia educatoarea si facea pe animatoarea
.Fetitele s-au miscat ceva mai bine totusi,desi nici ele nu s-au sincronizat perfect si mai era si aia ce se smiorcaia printre ele ... Mie mi-a placut la nebunie muzica aleasa,nu m-am asteptat sa fie asa faina,imi venea si mie sa tzopai
Cel mai putin mi-a placut mosul si din cauza mastii aleia oribile de pe fatza si cum s-a comportat, vorbea cam aiurea si parea plictisit rau.
Oricum sunt tare multumita de educatoare si ingrijitoare,nu ma mustra deloc constiinta ca nu am dat-o si pe ea la vreo gradi privata.Nu cred ca o afecteaza copiii ca-s multi ,dimpotriva.Azi au fost doar ... 6 copii si cand a vazut asa ceva nu a vrut sa ramana ,abia a convins-o taica-su sa ramana.Nu stiu ce i-a apucat pe parinti,ca ele ne-au zis ieri ca si azi e zi de gradinita,doar de luni e vacanta.Am vazut la serbare,pe toti ii stie Diana deja pe nume ,ba chiar pe multi cu numele complet si pe fete si pe baieti!
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Mai ati vazut cumva deja filmul Mamma Mia? Daca nu, vi-l recomand, e grozav desi mie nu-mi prea plac filmele muzicale,dar asta e o comedie muzicala romantica plina cu melodiile formatiei Abba
E cu Meryl Sreep o actrita grozava si cu Pierce Brosnan.Chiar ma bucur ca l-a adus Ghita sa il vedem,mi-a zis ca a depasit deja la incasari filmul Titanic desi e lansat doar de vara asta.
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor, s-a lasat frigul aici, desi ploua trist...
Am fost la Mc Donald's drive, a stat in tramvai cu toti copiii, a sarit in piscina cu bile (numai cand au iesit ceilalti, ca tipau si se imbranceau), a mancat cartofi prajiti si a baut suc. Hamburgerul mi l-a lasat mie...Am venit dupa o ora acasa, ca s-a plictisit si aici era prietena mea cu sotul si finutza si cu o pizza enorma, facuta de ei. Am mancat ca o sparta.
Moni, i-am luat cadou o pereche de blugi captusiti si un pulovar fain, in carouri rosu cu gri si alb. Am zis ca papusa i-o fac cadou de Craciun..![]()
Te cred ca nu regreti ca ai dat-o la gradi, cel putin la spectacol a fost frumos si muzica antrenanta. Daca era naspa, nu cred ca statea ea acolo din septembrie.
Ce dragutz a fost fratello, ti-a cumparat DVD...acum numai sa te uiti la filme, daca ai timp. 
Denisa, am vazut pozele si filmele, mi-a placut atmosfera de acolo, cantatul in grup (desi fetitele au fost mai active la faza asta), iar Emma a fost realmente o papusa
. Adevarata. Si Alex era mortal imbracat asa
. Daca mai ai filme cu Emma cantand, sa le pui, trebuia sa te bagi in fata si sa-ti filmezi fata, ca atata m-am holbat pe acolo s-o vad...
Da, Diana a invatat deja poezia in germana, prima strofa din 7 versuri, a declarat ca i-o canta si pe asta lui Mos Craciun. Va trebui sa fie foarte rabdator mosul, nu de alta, dar are in plan un recital de vreo 7 poezii si cantece...in engleza, germana, romana si acompaniate la pian vreo 2. Cred ca va dormi la noi Mosul ala..
Deea, noi avem parchet peste tot si doar 3 covoare in toata casa. E super asa, imediat aspiri praful. Se formeaza si la noi pe sub pat ghemotoace din alea, cam la 3 zile aspir, cu matura parca mai mult le imprastii. Bravo voua ca ati facut curat, maine mai am ceva si gata.
Ma pun sa fac o baita si revin.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID fain cadou i-ai luat!
O sa ma uit la filme,da,fix ca si pana acum adica din an in pasti
Pai asta e al treilea DVD player,daca stau sa calculez ca pe langa cel mutat in dormior mai am si inclus in PC unul,dar cine naiba se uita la filme le PC ? De fapt s-a uitat Ghita de cateva ori cand i se bloca la unele DVD-uri DVD player-ul vechi ... Hopa ca de fapt si ala vechi mai functioneaza, e pe la frate-meu pe undeva in "depozit". Deci 4 avem
... si eu care nu voiam deloc sa avem ,ca sa nu stea husbandul numai la TV la filme
MONI
monica70 spune:
Mai am o foame in mine ceva de groaza.Azi am mancat pe la 11 pizza,pe la 16 pui cu mazare,pe la 20 o farfurie plina cu paste si ton,iar acum imi ghiorlaie matzele efectiv de parca n-as fi mancat de doua zile.Si intre timp am mai rontait si ceva prajituri - napolitane cu nuca,cornuletze ... S-a dus husbandu' sa imi pregateasca un platou energizant
: paine cu pateu (de cand n-am mai mancat!) ,ou fiert, branza telemea si ridichi. Pe-urma mai beau si o cana de lapte cu cacao 
MONI
monica70 spune:
Nu stiu ce sa fac cu utrogestanul si no spa-ul ca de la una din ele sau amandoua am asa ameteli precis.La no spa scrie ca trebuie utilizat cu prudenta la hipotensivi ,asa ca azi in loc de 3 am luat doar doua,sa vad cum e,dar n-am mai avut contractii de doua zile,doar rar cate o impunsatura.Utrogestanul scrie ca trebuie luat doar vaginal in timpul sarcinii,sau daca il bei sa o faci numai seara.Apai eu le-am inghitit ... asa am facut si cand cu Diana.Cred ca scad doza si la asta la doar doua pe zi.O sa vad eu ce zice si mandra aia de ginecoloaga luni.
A aparut platoul 
MONI
Ingrid S spune:
Moni, tu poti manca orice vrei si la orice ora! Eu tocmai ce ma hotarasem sa nu pap dupa 19, cand a sosit pizza calda la noi acasa...![]()
Ce cadou sa-i iau lui nepot, e plin efectiv de jucarii...mai bine haine, io-s mai practica la faza asta. I-am luat jucarii de Mos Nicolae..
Noi avem 2 dvd, unul in dormitor, unul in subsol. Ca daca tinem chef acolo...ne trebuie. N-am vazut filmul ala, eu acum sunt cu Hemingway, am o carte foarte faina scrisa de el. Deci, io-s cu lectura mai mult.
Denisa, la voi e furtuna de zapada, la noi o plictiseala maxima. Mai, asa de amorul artei, nu pui un film cum viscoleste pe acolo? Unul mic? te roog...
In fiecare seara ne jucam (eu cu Diana) Nu te supara frate! Si castiga!!
Cunoaste nr de pe zar (adica punctele) si are un noroc..mai si zice cateodata: da Doamne un sase!! ![]()
Apoi, intoarcem tabla pe partea goala si ne alegem doua zaruri. Care da nr. mai mare, ii da celuilalt o pedeapsa. Mor de ras, ma pune sa stau intrun picior, eu o pun sa behaie, sa miste din limba si urechi..na, ca v-am dat o idee de joc!
Am plecat la nani, maine merge sotul cu Diana la o tura cu reni si cai, e in afara Timisoarei la un magazin...iar eu la curatenie in bucatarie.
Noapte buna, dragelor! 
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
INGRID deci i-ai luat si tu jocul ala pana la urma! Eu il pastrez de cadou de mos Craciun.Eram sigura ca o sa ii placa!
Si noi la smotru maine,eu am de gand sa aranjez hainele in dulapuri,iar pe Ghita il pun la frecat usile,wc-ul si celelalte instalatii sanitare,peretii din bucatarie pe unde-s stropiti cu ulei,aragazul si mai vad eu ce
. DE frigider si sters praful ii fac o favoare,ma ocup eu
Si mai sistematizez si din acte,iar daca am chef, sortez si medicamenele ca e de coma ce-i p-acolo 
Acum sa vedem ce reusesc,ca precis pana la 11-12 nu ma ridic din pat ![]()
Apropo de mancat,ma cam strang blugii deja,ce ma fac?
O sa imi cumpar o vesta de-aia lunga neagra cum se poarta acum sa mai maschez ce se poate.Daca nu baga de seama italianca nimic in 12-13 ianuarie,pe urma mai vine doar in februrie din nou si atunci ii si zic ce si cum,totusi,asa cred.Saraca tocmai se bucura ca poate sta linistita si acum ... stiu ce inseamna sa nu ai om de baza, ca si mami si frate-meu au tras ca orbetzii cat a fost in concediu prelungit vanzatoarea cea veterana.
Am plecat la culcare,cred ca renunt la lapte azi totusi,ca m-a lovit somnul brusc,nu mai am rabdare sa stau,beau apa.
Noapte buna!
MONI
monica70 spune:
Hello,nimeni la o cafea azi? Toate sunteti la smotru sau la devastat hipermarketurile?
Nici acum nu mi-am terminat de baut cafeaua de dimineata (= ora 12
) ,deja parca nu mai mi se cere,asa a fost si data trecuta,in primele 4 luni nu mai aveam chef de cafea si ciocolata.Am citit prin arhiva si am vazut ca parca-s trase la indigo simptomele de atunci cu cele de acum! Azi pentru prima oara mi-a fost cam greata cand m-am ridicat din pat,dar mi-a trecut rapid dupa ce am baut cana de lapte cu cacao.
Pe Diana o tine mami azi,ca noi facem curatenie.Ghita a terminat de aspirat si spalat pe jos,a curatat toate florile de frunzele uscate si acum face pauza - imi calculeaza adaosurile la receptii
Eu am terminat cu dulapurile de haine si am si pus la spalat,deci urmeaza sa trecem la bucatarie si baie
.
Cand mai fac cate o pauza vin si ma mai uit la filmuletele de la serbare,ma distreaza cel mai mult dansurile, mai ales cele pe melodiile Sanie cu zurgalai,Ciuleandra si pe melodiile formatiei Romania
.
INGRID mi-am amintit ca ai scris in drop ca cerea Diana bomboane dupa ce a spus poezia,eu nu am bagat de seama atunci ,dar si lumea in sala a izbucnit in ras si prietena-mea din Italia m-a intrebat de bomboane! Insa m-am gandit bine si poate ca Diana ceruse de fapt de la educatoare POMPOANELE, ca ea trebuia sa trezeasca la viata fulgii de nea (celelalte fetite) cu ele.
Ma bucur ca Diana cat de mica e, a primit totusi un rol din asta "principal" la serbare ! Poezia putea sa o zica si mai tare si mai clar,dar a mers si asa ... Comparand-o cu alti copii,a fost super bine,mai ales ca ea nu il poate prionunta inca pe R. Doar vreo 2-3 fetite daca au zis-o mai clar decat ea (le-am si pus in drop pe alea). Ati remarcat ca si microfon aveau,de-aia le-a trebuit combina moderna cu microfon, pentru serbari ...
MONI