PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Hellou, nimeni la cafeaua de dimineata?
Noi suntem in asteptarea pizzei ca v-am zis ca azi facem chef la lucru ...
MONI
5s + SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri-seara am adormit langa Diana la ora 23, asa, in trening..
Pe la ora 4 m-am trezit, ca mi-era sete, mi-am aruncat hainele la cos si am facut un dush, ca sa-mi iau pijamaua. Ma mir ca nu s-a trezit nimeni...
Moni, am vazut acum pozele si filmele, sunt foarte frumoase, am vazut ca si-au dat osteneala cu copiii educatoarele si merita un mare bravo pentru asta!
Diana a fost de vis costumata asa, mi-a placut cum si-a spus poezia, cum a cantat in grup si a dansat.
M-a impresionat serbarea, mi-au dat lacrimile, cand m-am gandit ca putea fi si Diana mea pe acolo (adica nu pe acolo, dar ma intelegi tu
). Never mind, la anul. Si decoratiile au fost reusite si educatoarele cum au dansat si melodiile ales..perfect! Mosul ala merita una in freza, saracuta Diana se tot invartea pe langa el si nimic...lasa ca vine la ea unul in seara de Ajun!
Astazi mergem la ziua lui Robert, nepotul meu, implineste 5 ani. Nu stiu ce sa-i iau cadou..cred ca o papusa, ca se tot joaca la Diana..
, poate turba ma-sa (alias sora-mea).
Mersi de comentariile din drop, acuma canta Stille nacht, heilige nacht, cred ca va invata si prima strofa, ca tot fredoneaza pe aici. E mai greu in germana ca in engleza, infinit mai greu, dar cred ca va reusi. Sa-i invatati cat mai multe poezii, isi antreneaza memoria fantastic.
Mi-am luat ieri de la Metro un asternut de pat cu motive africane si o fatza de masa de sarbatori. In rest, sa mori, n-ai ce cumpara. Cred ca merg in Real, gasesc mai multe acolo sau in Selgros.
Ieri am oprit-o de la tv si comp, avea albul ochilor intesat de vinisoare rosii, a stat 2 ore sa se uite la desene..acum facem o pauza. Lunga.
Denisa, astept serbarea Emmei. 
Va las, ca azi am de mers la cumparaturi pt cadouri...
Mira, AnaM, Jani, Deea, Daniela, Anda va
! (mai scrieti mai, nu dormiti, sa am ce citi deseara!).
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
LunaNoua spune:
Neata. As vrea si eu o cafea, dar nu am timp sa o beau.
Eu de dimineata am facut o baita cu Daria de am gasit tricoul cu metallica, apoi ne-am apucat de smotru. Sunt nervoasa foc ca s-a facut ora 2 si eu numai smotru am facut. Si nici macar nu am facut mare lucru. Am spalat asternuturile, am facut ordine, si maturat, spalat pe jos. Oricum, ador cat de repede pot sa fac curat de cand am parchet in toata casa
Numai acum imi dau seama cat era de murdar la mine cand aveam mocheta.
Degeaba o aspiram... e vax. Cand vad acum cat praf strang cu matura zilnic, ma ingrozesc. Dar ma si bucur ca pot sa il strang usor. Si la voi se strange asa mult praf, sau e doar la mine ca stau la parter ? Eu zilnic trag cu matura smotocei din aia de praf 
blog
Denisam spune:
neatza si o cafea,
LA noi ninge si o sa fie nasol cu drumurile, ca noi dupa amiaza treb sa mergem in centru la spectacolul cu Mickey-nu vreau sa ma gandesc inca
Serbarea a fost faina,pacat ca au fost asa de multi parinti,intr-o sala mare dar totusi neincaptoare, si s-au ingesuit cu filmatul si facutul de poze-iar pe noi A nu ne-a lasat sa stam-adica el a vrut pe scena cu copiii-avem putine filme si poze,pt ca Dragos a filmat pe caseta minidvd-dar o sa pun mai multe de la nasii lui A care au fost si ei si au apucat sa faca mai multe poze.Deci ei au structurat serbarea pe grupe, Emma e in cea mijlocie, si nu e ca acasa sa spui poezii,aici totul se face pe grup,si mi-a placut ca directoarea ne-a multumit pt tot sprijionul(financiar mai ales) si cand le-am dat cosul de la noi-au picat pe spate.
-au fost cativa mici de 2-2,5 ani care au plisn putin, era normal ca la ora 6.30-7 deja sa fie obositi micuti-poate la anul va fi mai bine.
Emma nu a avut probleme in a canta si spune tot ce trebuie, eu nu am vazut -o f.bine decat pe jumatate,ca A a fugit in unghiul opus scenei si de acolo o vedeam dar nu bien incat sa o pot filma si sa il tin si pe nazdravan-oricum el jumate din serbare a fost in spatele copiilor pe scena-ca ii placea cum cantau-chiar a fredonat si el la un moment dat.Am pus ce am pt astazi aici:
www.dropshots.com/eric17
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
Deea-normal ca e mult mai bine cu parchet-noi nu stringem zilnic praful-banui ca si din cauza ca nu stam in centru orasului si pt ca e zona cu multe parcuri, dar ma bucur ca esti multumita cu ce ati realizat.
Moni-cum esti?
Ingrid-ce fain ca stie in germana Dia-azi ai mei sunt la Geta amindoi, sper sa fie ok si sa doarma, mie deja mie somn, desi am baut 2 cafele,merg sa vad care e situatia pe afara:)
Denisam spune:
Mai da voi aveti 20 C si sunteti la plaja de nu scrie nimeni de vreo 4h?
monica70 spune:
Io numai ce-am sosit,am bagat o farfurie de paste cu ton
facute in viteza ,beau acum un sirop si revin cu forte proaspete ![]()
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Am fost la pavilionul Expo ca v-am zis ca-s tobogane gonflabile.Din pacate de data asta au fost doar doua si inca o platforma gonflabila de sarit,fata de 4-5 tobogane si 2-3 platforme cum erau altadata.Asa ca la tobogane era nebunie,plin de baieti mari si Diana nu a indraznit initial sa mearga ma tot chema pe mine cu ea,e obisnuita de la locul ala de joaca unde au voie si parintii.A mers pana la urma la platforma de sarit,acolo au luat-o in primire doua fetite de vreo 5-6 ani,nu mai scapa de ele,tot sa o dragaleasca si sa o ia in bratze voiau.Au dus-o ele si la tobogan dar a fost dezastru,pe scari veneau in urma lor cca 20 de baietzoi de pana la 12-13 ani,le impingeau
,sareau peste ele ma mir ca n-au picat,asa ca nu s-a mai dus decat spre final singura,cand s-a mai rarit in zona,asa a apucat vreo 5-6 ture.Ar mai fi stat dar nu mai aveam chef ca si asa special pentru ea am mers,ca i-am promis.Eu as fi dormiiiit! Macar mi-am cumparat o poseta neagra mai incapatoare ,ca ale mele nu erau proiectate pentru 3 telefoane,extrase de cont si gramezi de euroi sau roni
Si niste maieuri i-am mai luat Dianei.
E o vreme de kko afara,ploua marunt si rece 
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
monica70 spune:
Azi dimineata dupa ce-am scris mesajul am mers si noi sa mancam pizza in sectie cu oamenii si am baut si un pic de sampanie si eu ... Bine ca a iesit ok,am cumparat si mai multe caserole cu prajituri de toate felurile si au mancat muncitoarele la greu,deci le-a placut ce-am luat.Si sucuri de toate felurile,apa,bere,alune, saratele ... de toate am cumparat plus am deschis si niste pannetone sa guste si acolo din ele,ca au primit fiecare si pentru acasa.
N-am mai lucrat nimic,am mai dat niste telefoane in Italia sa dau raportul ca a iesit totul ok si la doua m-am urcat cu colega-mea intr-un taxi,am dus la banca inca 4 pannetone la cine nu apucasem si acasa cu noi.Cum nu apucasem sa beau decat o cafea,am adormit si mai dormeam,doar ca a tot venit Diana sa imi spuna ca vrea la tobogan ,ce sa fac ii promisesem ... Acum e la mami,doarme la ei.
Ma mai bag si eu prin drop la vizionat in seara asta.
INGRID cum a fost la chef,ce i-ai luat pana la urma nepotului,papusa
?
DEEA si la noi se face mult praf mai ales vara,ca suntem la sosea ... Si eu aveam mocheta lipita la casa la socru-meu si faceam cu nervii,mai comod e cu parchet.
DENISA te cred ca s-au bucurat alea de cadouri,probabil acolo nu se prea obisnuieste si a fost surpriza.Si ale noastre am vazut ca au mai primit una alta si in particular,pe langa banii si cadourile stransi la comun.Unele au dus flori,altele,cine stie ce,mami s-a pus si ea si a mai dus niste sticle de cola,ca cica sa aiba si ele ce bea
,ca normal se cumparasera de la comun sucuri si prajituri doar pentru copii.
M-a sunat mami si mi-a dat-o pe Diana,numai aiureli vorbea la telefon,ma intreba ca cine-i acolo,i-am zis ca eu cu tati,ea nu ca mai e un copilas ,eu ca nu-i,ea ca a auzit ea ceva si ca e un copilas aici , m-a mai luat si cu "ceau fetitzo" ...
MONI
monica70 spune:
Am uitat sa va zic ca m-am ales si cu un DVD,mi-a adus frate-meu unul din Austria,nu ii zisesem sa ia,dar a auzit ca vreau sa imi cumpar,asa ca numai bine.El si-a luat alte schiuri ,haine si pantofi.Jucarii n-a gasit nimic interesant,au fost pe fuga.
Tot trebuie sa mai cumpar ceva jucarii Dianei,ca mami vrea sa ii puna si la ea sub brad ceva cadou,probabil ii dau sa puna ea puzzle si o carte de-aia groasa cu povesti (daca vede cat am dat pe una
pica jos) si cumpar altceva in loc.
MONI