PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
Hello eu ma pregatesc sa fug la gradi la serbare , sa vedem ce-o sa iasa ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-asteptam vesti si tinem pumnii sa iasa bine serbarea.
Ingrid-vazut printesa,ma topesc toata cand o vad. Sper sa rezist azi,am pregatit tot, am dus cadou directoarei ca e ziua ei- o felicitare si o floare faina in ghiveci-as vrea sa le duc si la educatoare in loc d epungute cu cafea individuale,un cos fain de la noi aranjat cu sortimente de cafea, bisuciti,gem si niste napolitane beton-cred ca valoreaza cam 40cad-deci ar fi ok- sa vad dc reusesc sa iau azi unul.
Maine nu stiu cum voi ajunge cu E la show-ul cu Mickey-cred ca voi pleca cu 1h mai devreme ca se anunta 15 cm de zapada maine la prima ora.Azi avem un mini-arty de Craciun aiic la ora 1- ce fain ca nu e dupa amiaza si pot sa plec sa o gatesc pe printesa si pe mine, ca baietii i-am rezolvat:)
O zi buna, va pup!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monica70 spune:
Saluti am sosit de la serbare,a iesit super si am vreo 40 de filmuletze de cca 2-4 minute ca am filmat tot ce misca.Nu le pot vedea in PC insa
asa ca am inceput sa descarc tot in drop si sterg pe rand ce-i in plus.O sa las doar dansurile,cantecele,poezia Dianei,pupatul Diana+Dani
si mai vad eu ce.Au si plans o fetita cam non stop si cativa baieti la poezii ...
Revin.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Na gata am terminat,am pus aici tot: http://www.dropshots.com/dia5#date/2008-12-18/15:49:14
Cele mai distractive-s dansurile,mai ales ala unde-i animatoare doamna Lenuta ,m-am spart de ras
Am sters multe din filmulete ca v-am zis i-am filmat pe fiecare cum zice poezia si cel putin la baieti la prea putini s-a inteles ceva din ce ziceau,sau spuneau foarte incet sau mai neinteligibil.Mie mi-au placut mult costumatiile si la fetite dar si la baieti,ale lor chiar erau mortale.
Se vede ca s-au straduit mult educatoarele sa iasa ok serbarea. A zis doamna Lenuta ca se asteptau ca doua dintre fetite sa nu zica prea bine poeziile,dar cele doua le-au spus bine,in schimb au izbucnit in plans doi baietei care chiar stiau bine poeziile ,probabil emotiile ... Diana a fost cam a treia la spus poezia,se pare ca ea trebuia sa trezeasca la viata fulgii de nea cu pompoanele alea,din pacate nu se vede bine filmarea ca eram in spate si pana m-am infiltrat mai in fatza a trecut deja prestatia ei.
Din culisele sarbarii:langa mine o tipa avea un mini-catzel adevarat
in poseta se si vede intr-unul din filme ca nu m-am abtinut sa nu il filmez
. Deci vorba aia lumea a venit cu catzel cu purcel
.Noi am fost toti,cu exceptia lui fratelo cel plecat in Austria ... si chiar a intrebat Diana de el ca unde e 
Denisam spune:
Moni-am vazut tot-nu pot insa lasa comentariile la toate,nu stiu de ce-mai incerc maine- a fost ok,ma buucr ca a iesti bine,si Dia superba-pupicei dulci.
Am taiat-o la Christmas lunch si apoi cred ca mai stau 1h si pelc si eu acasa sa imbrac printesa, sa il pescuim pe A si sa mergem la concert
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
LunaNoua spune:
Moni, excelenta serbarea !!! M-am emotionat pana la lacrimi. Cu sclipicii si hainutele alea albe, sunt niste ingerasi !!! 

Nu am reusit sa vad toate filmele, ca se incarca foarte greu. Merge tare rau netul la mine. Criza mondiala a taiat si din banda de net
O sa ma uit la ele cand trece criza. Apropos de barza, cand e ziua lui Ghita ?
Moni si Daniela, prestati adresele pe mess sau pe PM, ca am vrut sa pun azi pachetele si nu am stiut unde 
blog
monica70 spune:
Diana nu vrea sa se culce nici la ora asta
Eu am zis ca nu mai stau cu ea sa astept pana adoarme, ci merg sa mananc ca mi-e foame.Ea repede ca vrea si ea,asa ca a mancat cu mine salam,cascaval si ridichi.
Mi-a zis Diana azi ca Dani e mai cuminte acum,dar ca "s-a facut rau acum David" . Dani chiar a zis si poezia,doar la un moment dat a tras o mica plimbare de pe "scena" pana la ma-sa si inapoi ...
Apropo de scena,Diana era tare dezamagita ca nu au facut serbarea pe scena - are gradinita una afara in curtea din spate,dar e folosita la serbarile din vara presupun.
Oricum a fost mai mult decat ma asteptam,nu credeam ca o fi atat de lunga, ca a tinut vreo ora show-ul. Chiar mi-a zis prietena-mea din Italia ca Alessia a avut ieri serbarea care a constat doar dintr-o poezie si un cantec,amandoua interpretate in cor ...
La serbare au fost prezente pe langa educatoare si ingrijitoare si directoarea si administratoarea,in plus in premiera ne-au prezentat-o pe profesoara de engleza care e tanara si pare dragutza.De semestrul viitor incep engleza deja 
Ca si cadouri au primit fiecare cate o plasa cu dulciuri,napolitane, biscuiti, bomboane de pom, ciocolata,pufuleti,portocale etc. astea fiind din partea gradinitei.
Ce nu mi-a placut a fost masca mosului ,chiar m-a intrebat Diana acum seara de ce a avut moshul ochii asa si i-a labartzat demonstrativ cu degetele 
![]()
DENISA sa ne zici cum v-ati distrat!
Mai voiam sa zic ceva dar am uitat momentan,merg sa vad ce ma fac cu Diana poate o conving sa se culce odata 
monica70 spune:
De data asta,cum a pus capul pe perna cum a adormit!
INGRID am vazut filmele,puteai sa faci mai multe si mai lungi! Deci Diana ta a luat-o si pe engleza si pe germana
... cand pui si cantece in maghiara ca precis stie si din alea ?
Cine imi da si mei versurile de la Ginglle bell ala? Si sa nu uit vreau si eu maine seara pe mess linkul ala cu melodiile alea multe.
Deci mai maine si vacanta
Mai am de rezolvat luni niste treburi prin oras si in rest smotru,cumparaturi de Craciun ...
Cand i-am zis Dianei ca mergem maine la tobogan m-a intrebat ca vine si Diana de la Timisoara?
Pe urma a zis ca sa vina Diana sa se joace ele aici acasa la noi si noi- adica mamele - sa plecam de -acasa ca ne gasesc ele 
ANAMARIA banuiesc ca a sosit deja Nicu.Chiar m-am gandit azi ca a ratat Clara anul asta serbarea
,ce sa faci recupereaza de Pasti ....
DANIELO si Robert a sosit,nu? Sa pui poze cu cadourile alea de ziceai,sa vedem si noi.Cum mai stai cu puricimea ![]()
ANDA nicio poza inca cu Mark si finutzu???
monica70 spune:
IRINEL tu cand primesti concediul? Sper ca atunci sa ai timp sa ne pui filme de la serbarea Ilincai,cred ca o fi grozava,avand in vedere ce super a fost si de Hallowen.
DEEA am vazut ca ti-au placut si decoratiunile de pe pereti,pacat ca mi-e cam jena, ca as fi mers sa mai fac fotografii si pe celelalte holuri,e foarte frumos peste tot. Gradinita e mare - are parter,etaj,are si cresa si-s o multime de holuri frumos decorate plus ca imi imaginez si ca in fiecare sala e la fel de frumos aranjat ca la ei.
monica70 spune:
Mi-am adus aminte ce voiam sa zic: poezia de care ma miram eu de unde o stie Diana mea,am auzit-o interpretata de fetita cea mai mare din grupa,Denisa ... Dealtfel mi-a zis doamna Lenuta ca fiecare stie poeziile tuturor celorlalti ,de obicei asa se intampla.
Acum au fost ocupati in septembrie-octombrie cu acomodarea,in noiembrie-decembrie cu repetitiile pentru serbare,sa vedem ce-or mai face interesant din ianuarie incolo - in afara de engleza si sport.Chiar sunt curioasa.
Se pare ca numai eu bantui la ora asta,mai stau pana imi beau laptele.
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)