PRIETENE FARA TITLU (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Ieri am fost ocupata cu bucataria, am terminat-o si pe asta, apoi am fost la fratele meu care a facut gratar. Fara Diana. Si natural, ca ma suna maica-mea si mi-o da la telefon, plangea pe rupte si nu vroia sa doarma..vinooo acasa!! L-am lasat pe ala cu gratere si mici si aripi si am venit. Ghinion.
Azi am fost cu ea la Teatrul de papusi, s-a jucat Peticica si omul de zapada, s-a distrat, apoi a venit Mosul (din partea Teatrului) si le-a dat la fiecare copil o punguta cu dulciuri. L-a pupat si la- rugat sa vina la ea acasa....
Acum iar o sa avem niste musafiri si dupa aia plecam la cumparaturile finale de cadouri la Selgros. Vreau sa-i mai iau pe Alba-ca-Zapada si Print, o caracatita, un trenuletz Thomas cu tot cu sine si atat, ca restul primeste de la rude. Mamutul soseste marti...
Deea, vezi ca eu merg la posta marti sa ridic jucaria Dianei, nu mai astept pana vine factorul postal, daca imi dai codul de la coletul cu tablouri, il ridic si pe ala. Scrie-mi pe mess.
Moni, am citit ca ai probleme cu Utrogestanul, mie mi-a fost rau de la el, dar n-am redus doza, am suportat. Dupa cateva saptamani l-am luat intravaginal si a fost ok. Vad ca nu prea ai greturi, doar o foame mare. Asa eram si eu, parca aveam o gaura neagra in stomac..
Eu zic sa nu te agiti cu curatenia foarte mult, lasa-l pe Ghita sa faca, tu sa te odihnesti.
Daniela, frumoase jucarii au primit copiii de la tati. Dar cel mai de pret e insusi el...cred ca stau acum lipiti toata ziua de tatic. Si nepoata-mea de 9 ani e obsedata de Bratz, i-am luat de Mos Nicolae una si prevad ca nu o sa-i displaca daca ii mai cumpar.
te cred ca ai tras o sperietura cu Rares, mi-ar fi stat inima in loc daca il vedeam cum pica si mai ales ce a urmat. Sper ca e ok acum si ca a varsat doar de la plans. Mai urmareste-l cateva zile, sa nu aiba perioade aiurea de somnolenta sau varsaturi. In orice caz, covorul amortizeaza, Diana a cazut in cap pe parchet...
Denisa, am vazut ieri pozele, superb specacolul pe gheatza,le-a placut copiilor cu siguranta. Ce fain de voi ca aveti asa evenimente, eu unde naiba s-o mai duc pe Diana? Cica e in centru nu stiu ce trenulet, tot imi spune cumnata-mea, care ii plimba pe copii..sa vad daca se scoala in timp util poate trag o fuga pe acolo, pana stau musafirii la tata-meu...ca dupa aia urca la noi...![]()
Si bratara si inelul cu diamant sunt frumoase
, sa le porti sanatoasa, pana le ia Emma sunt ani buni. Nu mai faci o poza la ele, se vad cam in ceata?
V-am pupat, imi spal vasele si ma duc langa Diana, poate se scoala..
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
monica70 spune:
Saluti si eu pe fuga,ca acum a adus-o Ghita pe Diana de la mami si plecam toti trei nu stiu unde ... la aer,prin oras,vedem noi.
INGRID a inceput deja si greata mai nasol de ieri incoace.Deocamdata mi-e greata si foame in acelasi timp
,asa a fost si cu Diana la inceput. Noroc ca nu vomit si ca macar sunt acasa trei saptamani ...
Mai intru diseara,am fugit.
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Ne-am intors,acum descarc pozele.
Am fost in centru la brad si ieslea instalata in zona ,apoi in parcul copiilor.Dupa care, ne-am dus la Kaufland.
La iesle m-am spart de ras ca Diana cand a vazut personajele m-a intrebat : "CINE-S PIRATII ASTIA?" 
( dealtfel avea oarecare dreptate fata,cam asa aratau : http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-12-21/17:25:36 )
In fatza la Kaufland,trei tipi imbracati in mosi craciuni cerseau http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-12-21/18:05:50 , adica zdranganeau ei din instrumente,dar tot aia e ... Pe Diana a bufnit-o rasul la asa imagine ... I-am dat si ei niste bani sa le puna alora in geamantan ... i-am zis ca strang mosii bani ca sa aiba cu ce cumpara jucarii copiilor 
Ce naiba sa ii fi zis???
MONI
5s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Am uitat,priviti ce i-am luat de la Kaufland :http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-12-21/19:08:04
Acum avem unde sa il culcam si pe bobo!
MONI
monica70 spune:
Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131072
MONI