Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Desire, am votat si eu de pe 2 conturi ! Bafta, sa aveti noroc sa castigati !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Simona, am uitat sati spun cami pare rau ca sunteti bolnaviori... lasa ca va ajuta Dumnezeu si in curand o sa si uiti ca au fost bolnaviori !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Desiree mai da odata linkul, sa mai bagam un vot

Multumesc

http://www.competico.com/photo/it-s-a-beautiful-world-2

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Am votat si noi!

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

si de la noi,ca pana scriu eu,voi terminati capitolul!!!Nici nu ma mai apuc de conspect,ca nu ma mai tine neuronu'...Scriu repede,pana nu-mi vine concurenta la taste.

Iuliaam folosit un cub mic de unt de masa,normal,de cumparat,la pachete de 250g,nu's cum sa zic...oricum nimic special.Pentru ca intr-adevar trebuie putina grasime,orice,ulei,unt,margarina zic eu ca este exclusa,sa inceapa sa le secrete si lor fierea(suc biliar)ca sa poata digera grasimile.Am fost plecate cu sorcova la mama,pana am terminat curatenia,dar nu ati vazut asa ceva,sa nu stea fara mine nici 5 min...!!!Bine,asta si din cauza bidoanelor,ca nu am putut-o lasa singura niciunde,s-a obisnuit fata numai cu mine .Plus ca plange la oricine,inclusiv la ai mei,zici ca e crescuta in padure,trebuie sa fiu eu prezenta.Deci,tati a fost consemnat sa presteze singur la curatenie,macar a fost linistit si nu l-am mai perturbat noi

Cleoasa am citit si eu in "Capraru",fara sare pana la un an,ca nu le fac fatza rinichii la sare si ar exista si risc de hipertensiune.Asa ca ne punem noi la regim daca vreau sa-i dau din papa noastra.Tot aici am citit cu supa in 3 pasi,am mai scris asta:intai supa/crema de legume,apoi supa+ulei(olinguritza),apoi supa+carne/ou...deci asta ar fi ordinea dupa ei,nu's cum o fi mai bine,dar incercam si noi sa introducem carnitza.

Referitor la canini si noi avem gingia mai umflata parca in dreptul lor si eu scriam aici,dupa ce povestea o mamica pe forum,ca ar fi semn de rahitism iesitul alandala al dintilor,adica,inaintea incisivilor, caninii.

Citesc tot si poate mai revin,cu "temele"facute de data asta!!!Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

salutam si noi pe toate fetele
noi am avut 2 treziri azi noapte...desi noi ne laudam ca nu sunt treziri de la 10 la 6...dar se pare ca e bine sa nu zici ca se schimba pe dos....
am vazut ca vb de vaccinuri
s ava spun aici cum e. m-am uitat in cartea lui eric si am vazut asa:
dupa nastere ca 1-2 zile i s-a facut vaccin hepatiita b, , la o luna iar, la 2 luni hepat b, polio, dta- adica difterie, tetanus, pertussis, plus hib - influentza ti b, rota virus si prevnar, la 4 luni la fel pediatrix- adica dift, polio, hepb, apoi prevnar , hib si rota- e ceva ce ii da pe gura, la 6 luni vor fi aceeleasi vaccinuri, , la 9-12 luni am vazut ca incep analizele la hemoglobina si urina, apoi la 1 an mmr, ca nu stiu inca ce vaccin e , varicela si tb.
la mancare zice ca la 4-6 ;luni mar, banana, ananas, para, piersici si caisa, la legume mazare, fasole verde, morcovi , bostan si cartof, pt 6-9 luniintroduci carne: pui, miel, vitel, vita,ficatei
galbenus ou fiert, suc: mar, portocala si ananas.
Asa scrie pe fisa lui de la dr.
as se dau aici vaccinurile. aici nu e ca tu nu vrei..astea sunt obligatorii.

acuma in legatura cu sarea in bucate...nici aici pe borcanase scrie ca nu e sare. ceea ce e bine. eu cand mai fierb legume pt noi ii pun si lui si amestec cu supa de la noi, care putin contine sare, nu multa.
nici eu nu am vrut sa il pun in rotobil, apropo de incalcatul reguliilor la getutza...si uite ca al meu ficior nu vrea sa stea numai in picioare...ce sa fac ca ma dor mainile...tre s aii iau un rotobil...asta e

sar la alta idee..va rog nu dati cu rosii si alte legume dupa mine dar am o intrebare si o nedumenrire..reallaura si simonacip sunt gemene??? ca seamana ca 2 picaturi de apa. ma uitam pe la pozele voastre si zic...doamne dar e aceeasi persoana...nu se poate ..tre be ca sunt gemene...e adevarat? nu va suparati pe mine...e dimi nu sunt obosita sau asa se presupune..inca vad bine...nu dublu...
revin

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ca_eric da, sunt surori gemene, Laura si Simona. Eu parca incep sa le deosebesc putin in poze.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

am trimis pe mailul comun o carte cu ce sa ii dam de mancare la bb, o carte scoasa aici in state
plus cateva retete...nu toate sunt ok...cel putin pt mine sunt unele combinatii sinistre...dar ma rog fiecare cu gustul luui....

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

doloress tu ai trimis linkul cu sarea?
interesant...nu mai ii dau la bb din supa noastra..o sa ii fierb separat fata de noi, sau daca ii fierb in aceasi oala cu noi nu mai pun sare
merci de pont!!!

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Chiar asa,Sara e cam rosie la fundulet..degeaba ii dau cu Bepanthen...altceva?????nu inteleg de ce..oare s-a schimbat ceva in urina/KK decand cu diversificarea?sau...?ca habar nu am

Am citit zilele trecute ca si asta poate fi semn ca dau dintisorii... Nu ma intreba ce legatura exista, dar cica exista... printre altele ca febra, roseata in obraji, balosirea extrema etc. Iti doresc sa fie doar asta.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Miss, pe borcanelele din Ro scrie negru pe alb "SARE".
Pe cele din Austria n-am vazut la ingrediente sare, insa scrie "ohne Zusatz von Zucker, Konservierungstoffe ... - laut Gesetz.
Deci, eu inteleg ca au zahar si conservanti insa intr-o anummit procent acceptat de legi.
Sau inteleg eu gresit?

Gris exista si fara gluten, special pt. bebelusi, eu ii dau Annikai Grießbrei

Simona, Lara a avut o tuse nasoala, luata de la gradi, cu siguranta, da am tratat-o pana la urma cu ceaiuri si siropuri, ridiche neagra si globului ... amestecandu-le nici eu nu pot spune exact ce anume a avut efect. Mai tuseste, da f. rar.
Ne-am molipsit de la ea si eu si Annika. Eu mai rau, tusesc puternic, Annika si ea, sporadic insa, da de ceva vreme deja, nas nu are infundat si nici mucios, febra nu ... am fost la doct., n-are nimic la plamani. Ne-a dat si noua Nurofen si Ketof. I le dau si sper sa-si faca efectul.

verisoarei noastre i-a iesit primul dinte la un an: CANIN. nici urma de rahitism. Nu cred ca e regula.

Ylari, nu te-am mai intors de la petrecerea de Craciun? cum a fost?

Adriana

Mergi la inceput