Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
Cleo, bun subiect ai deschis:cum ii aparam, protejam, intrim imunitatea.
Ca si Andreea cu Mariuca ei eu n-am avut probl cu david pina la 1,6 ani cind l-am dat la cresa. Nu mi-am inchipuit vreodata ca o sa trec prin ce trec acum, e o perioada extrema, sunt terminata la gindul ca mai sunt 3 luni de iarna si apoi vine primavara care pe undeva e mai rea in privinta alergiilor si a microbilor care apar ca-i mai cald si le e si lor bine.
Andreea, ii dadeam urmatoarele siropuri: Sinecod, Eurespal, Ketof, apoi i-am dat si paxeladine prescris de pediatra.Si le dadeam de 2 ori pe zi mai putin ketoful.Cred totusi ca paxeladinul a fost puternic, scria pe prospect pentru peste 15 kg
Da, lui i-a iesit streptoccoc pneumoniae la nasuc.Pediatra nu prea are incredere insa in analizele de la medlife, mi-a spus sa repet la cantacuzino...dar nu stiu cind mai ajung.Oricum, am tratat si streptococul cu pic de nas...sper sa nu mai fie...
Vorba ta, mai bine o enterocolita decit o bronsiolita, dar sa stii ca atunci cind il vad cum se strimba cinf face kk sau cind aud spirciiala(scuzati-mi plasticitatea) mi se stinge inima la fell ca atunci cind tusea, hiriia...off.Oricum asta se vindeca mai repede cred eu ca nu e virala.
Deci ce facem? Si eu urasc antibioticele. Le urasc, dar uneori cind nu pot fi inlocuite nici cu aerosoli, nici cu altceva ce facem?
Si ca preventie? Eu ii dadeam deja lui mateiportocale si mandarine desi initial voiam sa nu-i dau pina la un an din cauza alergiilor. ii dadeam si pic de vit C. Mi-a racit insa si cind frat-su era bine merci...Deci trebuie ceva mai mult. Am intrebat dr de viusid(Ralu
) pt Matei, dar mi-a spus ca nu stie mare lucru despre el si sa TESTAM Lantigen B. Sa testam...pai asta e, totul pe circa copilului. Asa am testat si la David Bronchovaxon si dupa fiecare cura de 10 pastile imi tragea cite o repriza de raceala..de-am renuntat. I-a mers bine insa cu Imunobaby..acum vad ca nici asta nu mai da roade.
Adev e ca fiecare copil reactioneaza diferit la medicamente, etc, dar totusi mi-e greu sa spun ca testez pe copil...de parca ar fi cobai..ooof, greu subiect
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Doloress spune:
Nici eu nu sunt de acord cu sare in mancarea bebelusului, uitati aici un articol despre cat e de periculoasa, http://www.wholesomebabyfood.com/saltinbabyfood.htm , mai ales pentru rinichii lor imaturi. Copii inca nu stiu ce gust are mancarea cu sare si cea fara sare, daca nu au mancat niciodata, nu fac diferenta. Bineinteles ca daca le dam odata, apoi normal ca vor numai cu sare, ca dezvolta o preferinta. La noi nici o marca de borcanele nu contine sare. Si ni se zice peste tot, inclusiv la doctor, fara sare si zahar.
Miss iti sta bine noua freza. Abia astept si eu azi sa merg la coafor. Ma tund scurt, n-am mai fost asa de cand eram mica. Si apoi la botez sa ne destrabalam!
Desi cu tot cu pitic, o sa fie fain si asa. Cat despre gris, eu stiu ca are gluten si glutenul nu prea e bun la bebei asa mici. Poti sa incerci sa-i dai cereale de orez, sunt primele care se introduc aici pentru ca nu cauzeaza alergii. Pe de alta parte s-ar putea sa constipe. Al meu s-a constipat si am trecut pe cereale de ovaz. Deci eu as fi de parere mai bine sa-i dai cereale specifice pentru varsta lui. Uite un articol despre glutenul in mancarea copiilor : http://www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/gluten&babiesexpert/
Oricum, la noi cat a papat numai lapte a dormit toata noaptea, cand am inceput diversificarea a inceput sa se trezeasca 
Insa ssssst! si azi noapte a dormit bine, numai cu o trezire, zic incet incet sa nu m-auda ca-l laud sa si-o ia in cap!![]()
Getuta imi pare rau ca te-ai certat cu tati! Lasa ca o sa creasca acusi piticul si o sa vrea tati toata ziua sa se joace cu el. Si al meu capoteaza dupa vreo 2 ore, mai mult n-ar putea sa stea cu el. Intr-o zi cand era bebe marait, il gasesc cu casti in ureche si muzica la maxim, sa nu-l mai auda.
Insa macar stie sa-mi intre pe sub piele, ca toata ziua ma lauda, si imi zice ca sunt mama perfecta, ca nimeni nu are grija mai bine de bebe ca mine, asta ca sa mi-l paseze mie mai repede ![]()
Am vazut si eu elfi simpatici! Am ras de m-am prapadit!
Mihaser ma uitam ce fetita frumoasa si sanatoasa e Eli si imi aduceam aminte cum te sfatuiau doctorii sa renunti la sarcina
Tare bine e sa facem cum simtim noi cateodata si sa nu plecam urechea la toate prostiile. Iata ca Dumnezeu a avut grija de voi! Eu de aceea nu am facut nici dublu test nici triplu test, numai ecografie si atata. N-as fi putut renunta la bebele meu orice-ar fi fost.
Simonacip si Andreeap multa sanatate bolnaviorilor! Mi se rupe inima cand citesc despre copii bolnaviori.
simonacip spune:
Miss, iti vine f bine coafura. Te-ai blonzit de tot?
Doloress, nici eu n-as fi putut face nimic orice ar fi fost la analize..Cum spunea Simonix, dupa ce ai simtit bb in burtica, dupa ce ai nascut...as spune eu dupa ce l-ai gasit si pe Dumnezeu(cazul meu) vezi cu totul altfel.
Si mie mi-e frica de gluten. Eu am extins limita de la care se poate da la 8 luni...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
gabitzam spune:
Simona, eu i-am dat lui Andrei cand era mic Viusid, dar mi se pare ca avea peste un an, nu in prima iarna. I-am dat de mai multe ori, recomandat de pediatra noastra, ca imunizant. Acum pediatra insista mult sa-i dam www.magazin-naturist.ro/siropuri/asbrip,-sirop,-150-ml--1098" target="_blank">Asbrip, care este facut de acelasi producator ca si Viusid-ul, si este special pentru afectiunie respiratorii. Lui Andrei ii dam 5ml pe zi si mi-a zis sa-i dau mult timp, toata iarna. Nu e prea bun la gust si mi l-a cam refuzat Raducu, dar dupa ce o sa mancam mai bine o sa i-l "ascund" in mancare, cate 4 ml.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
Super Gabitzam, merci mult, parca ai mai spus de Abrip, nu stiu de ce nu am retinut...
Si Viusid cit ii dadeai? Cum i-a mers lui Andrei cu el?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Pina sa mearga la gradinita racea f. rar, nimic grav. Ii dadeam tot timpul cate ceva, ba Viusid, ba Septilin, ba Imunobaby. Nu-mi aduc aminte dozajul la Viusid, parca 5ml pe zi. Dar toata iarna il tineam pe siropele din astea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Desiree sper ca tot pe locul 1 sunteti...o sa mai fac un cont sa va mai votez! Va pupam! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
tot pe primul.
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
monik16 spune:
Nu pot scrie mult ca o trezeste tastatura pe Sara...Sssssst!
Am dormit si eu o ora juma' si ma simt alt om.
Am vazut pozele cu craciuneii si craciunitze la intalnire. Super!! Dar nu-mi place ca l-ati suparat pe Raducu.![]()
Na, ca s-a trezit sara...
Repede intrebare: Cine a facut vaccinul prevenar ca medicul la ultima vizita si ultimul vaccin a zis ca ar mai fi si asta si ca il putem face la 7 si 8 luni... El zice ca nu crede ca ar avea nevoie dar daca vrem ar fi bun...Cat mai costa si asta?
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Desiree mai da odata linkul, sa mai bagam un vot |
Multumesc
http://www.competico.com/photo/it-s-a-beautiful-world-2
_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02