Pepenasi de iulie - august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
atb spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ileanna atb te pupam si iti tinem pumnii. Oricand vrei sa ne povestesti mai multe despre cosmarele personale, noi te asteptam cu drag!! mama gandacelului Vladut , 08.07.08 |
Ile, neuronu meu e cam slabit la ora asta... nu-mi aduc aminte de cosmaruri personale...
Si la ce imi tii pumnii? La sesiunea din ianuarie? daca da, merci mult!!! 
Tecky, flo, dma votat!!!
Narcisa, multumim mult!

Moni, super!

Mai, si Nicholas si sotul sunt raci dar pe ei nu i-a afectat deloc luna plina, ba din contra, au dormit mai mult decat de obicei!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
_giulianna_ spune:
Va multumesc fetelor!
Mitzi76, Ankalaura, Anilansa 

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
diarux spune:
am votat si io pe FLO si TECKY. Nu mai stiu unde sa caut pentru alte voturi, asa ca...trimiteti PM.
GIULIANNA 1. noi nu l-am leganat niciodata. il adormim cu suzy si un catel de plus. de obicei ii mai bag un tzitzi inainte.Trebuie , cred, sa ii gasesti un punct sensibil. Nu vrea mereu asa, ne mai luptam, mai inventam cate ceva, chiar am incercat din disperare si cu leganat, dar se enerva repede.
Am citit undeva, cred ca tot pe DC aici, ca trebuie sa fiu atenta la primele semne de oboseala si sa nu incercsa ii pun muzica, sa-i zdranganesc jucarii etc, ci sa il pun cat mai repede in patut. asa ca asta incerc sa fac.De ex acum, nu vrea nicium sa adoram. asa ca ma lupt cu el. ii mai bag suzy, ne mai certam si spsr sa faca nanai pana la urma.
2. cu diversificarea ti-au rasp. fetele. Io cred ca o sa incep cu morcov.
asaaaaaaaaaaaaaaaa
si acuuuuuuuuuuuuuuuuuum...:IRLANDEZIAAAAA
deci: cum ti-am scris si pe mess, imi place de tine, da cand o iei razna o iei. asa ca shuturile...vin repede repede. Sfatul era sa fii mai relax ca ajungi la nebuni. si daca te stresezi tot nu se rezolva. Io cand am luat-o razna am inceput sa urlu la cupil (eram si la menstra)si dupa aia mi-am dat vreo 2 pumni in cap si am luat-o de la capat incetisor. d ex. acum nu am calcat rufele de o saptamana, nu am dat cu asiratorul de doua, mancare mi-a adus mama de vreo 2 sapt, azi nu mai am nik, am inceput meditatiile,nu am luat cadouri pentru nimeni, Andrei ma innebuneste de cap, nu pot sa merg si io sa ma destrabalez la un mic mic microrevelion ca treb la 2 ore sa fiu acasa sa ii dau papa si tare m-as mai fi destrabalat oleak, oricum haine nu am pt asta deci ar trebui sa umblu si dupa ele, mai am si o problema cu sotzu (![]()
)si tot asa...Dar..asta e...am preferat sa ies din casa cate 3 ore cu carutzu pana mi-au inghetat organele interne si externe de totsi toate sunt tot asa cum le-am lasat ca nu le-a rezolvat nimeni.
daca mai vrei shuturi, iti dau gratis ca e de unde.
Iar SOR'MIA e o dulce!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ioana spune:
Boticelina: fetita mea are 5 luni si o sapt. si NU se intoarce singura. Daca o pun pe burta, ramane asa pana incepe sa planga. Numai de 2 ori s-a intors singura. In rest, a inceput sa stea in fund, sprijinita de perna, apuca jucariile (foloseste ambele maini pentru asta), cand sta cu fata in sus se intoarce pe o parte. Ii place din ce in ce mai mult sa-si manance picioarele, isi scoate sosetele si apoi se apuca metodic de rontait...
Eu nu sunt deloc ingrijorata, o sa se intoarca ea cand o sa aiba chef...Desi maica-mea nu a uitat sa-mi aminteasca (la telefon) ca are 5 luni si ca ar trebui sa inceapa sa se ridice la marginea patutului... E drept ca baiatul asa a facut, dar fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare.
Fetita mea refuza complet biberonul asa ca a trebuit sa-i dau legume si fructe cu lingurita, nu se satura in nici un caz numai cu lapte din sanisorii mei delicati, ea si cele 8 kg ale ei... Mananca relativ bine piure de legume (morcov, patrunjel, pastarnac, conopida, dovlecel), mai putin bine piure de para plus mar si binisor cereale (placut f. mult Bebelac, acum avem de la Humana dar ii plac mai putin).
In rest, san cat cuprinde, mai ales noaptea! Se trezeste ffffff des, chiar daca manaca bine peste zi. Asta este, nu o sa dureze mai mult de cateva luni (sper), o sa rezist cumva, desi mi s-au dus okii in fundul capului de nesomn si oboseala.
Eu am citit pana la cap. 45 si abia acum am mai reusit sa citesc.
Vreau sa va mai spun ca am avut rezultate foarte bune cu Sudocrem (pentru niste bubite la fundulet).
Numai bine va doresc.
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008)
P.S. Ca tot veni vorba de oboseala si pierderea memoriei. Alaptam eu intr-o noapte si cum stateam asa, la marginea patului, moarta de somn si cu oki usturatori, vad cerceii fiica-mii si ma gandesc: "Doamne, are cercei!... da ce, ii fetita?!!..." Apoi mi-am aminit ca am si o fetita, dar acum 7 ani eram tot in postura asta, alaptandu-l pe fii-miu...
M&M spune:
Flo, am votat...
Bufi, sper sa reusesc sa ajung si eu la dr. Totusi nu pare a fi sindrom de tunel carpian...
La mine a inceput in timpul sarcinii si s-a agravat dupa ce am nascut...
Votat!! Ce scumpa e Ioana...de ce nu ne pui mai multe poze cu ea??
Rontzy, ce nr are tetina de la Avent pt sucul de morcovi??? Sa incep si eu sa ma aprovizionez...![]()
Mina,
e nasol; acum ca e si perioada sarbatorilor, majoritatea dr. nu prea mai au chef, la privat nu gasesti loc sa iti faci programare...Innebunesc...
..
mamamruta 

ce bunataturi faci tu acolo...
Moni, de unde ai luat minunatele povete???
Mada,
multumesc..
Ma duc si eu sa fac o salata de cruditati, ca mi s-a facut pofta. Azi nu cred ca iesim afara, bate vantul, iar eu am foibie fata de vant..deh...ale copilariei amintiri..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Mitzi76 spune:
Ioana

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
flo1980 spune:
Ioana si eu la fel....
tare faza...
Multumessc mult fetelor pentru voturi!
noi
un fulguletz
un pepenash
rontzy spune:
Cris-eu am sacrificat tetina de la bibe-cana de la Avent....m-am uitat pe ea dar nu are numar....are o gaurica mica si una mai mare in forma de dreptunghi![]()
bujo spune:
Moni ce-am mai ras
Valabil si pt Ioana Adevaru e ca si io patesc cateodata asa, sa ma lase mansarda. Am momente cand vorbesc despre el la feminin si apoi ma imi amintesc ca e totusi baiat![]()
Giuliana nici io nu l-am leganat niciodata pt ca am mai stat cu copilasi invatati asa si tare greu a fost. Daca vrei sa-l dezveti ter sa ai nervi de fier ca astia micii nu prea cedeaza usor si nu renunta la un lucru cu care s-au obisnuit.
Azi avem petrecere cu copiii la Uniunea Arhitectilor. Filip o sa fie cel mai mic, nush ce-o sa faca el acolo![]()
bujo mami de Filip
carissma spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bufi Multumim mult pentru vot! Va pupam pe toate! mergeti la vot de bebei bufi http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html |
vot 386
Am votat si celelalte mamici si pepenasi!
Bafta tuturor!