Pepenasi de iulie - august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moni-or

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

gata am votat toti bebeii
nici a mea nu se intoarce!e c.ru prea greu

mai fetelor dar lapte mai ieftin gasim undeva?

intreba cineva de dm: dmdrogeriamarkt.ro e site-ul

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

ok Mada!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

hmmmm. dar mult mai scrieti..cand credeti ca am eu timp sa citesc atata????

Flori, am votat!!!

Ileanna, Powder e un film superb, o drama despre un baiat muult prea inteligent pentru vremurile noastre..Eu am vazut filmul acum ceva ani si mi-a ramas in minte. Asta ca tot ziceai tu ieri ca HBO, a dat miercuri numai drame..

Ingry, nu ma priceo ce sfat sa iti dau..

Ooooo. Ariadna, bun revenit!!! Iesi odata din butoi sau marog, de sub el...

Ana_a, si tu ai patit-o cu un catel???Cred ca e ceva in aer...Hmmmm, interesant comportamentul lui Stefan, poate unde si in ziua de azi se mediatizeaza atat violenta , agresiunea...offf!!!!

Mitzi,

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

V-am votat pe toti, in afara de Flori, care nu mi-a trimis inca PM.
Moni esti criminala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa stiti ca toate sunt 100% chestii care se potrivesc vietii cu copii.
Parerea mea, nu dati cu clor pe bibe. Se infiltreaza in plastic. Mai bine sacrificam unul, nu le dam suc o viata, nu?

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele care ma aveti in lista de messenger si aveti albume va dau parola pe mess asa ca verificati si mess-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Motive de butoi

In principal...am incercat bey sa-mi dau demisia din job-ul de mama si n-a avut cine sa mi-o primeasca!!! S-au imbolnavit amandoo deodata saptamana trecuta, plus irlandez bonus, iar n-am dormit o saptamana ca lumea si acuma, dorm...si nu ma pot trezi, nu-mi ajunge somnul, as dormi 24/24. Acum s-au linistit lucrurile, slava Domnului!

Al doilea motiv e felul in care mananca Julia, adica in somn...si-am tampit toata lista de messenger cu faza asta, de ma urasc toate de la un cap la altu' si mi-au bagat tabu pe subect! Auzi la ele!!!! TABU!!! Asaaaaaaaa, acuma sa facem corecturile de rigoare...Julia mananca treaza numai vreo 80-100 de ml, apoi facem pauza, timp in care da sa adoarma, daca ii bag biberonu' in gura prea devreme e nasol, prea tarziu nu-i chip...la vreo 5 minute asa si papa si restul. Acum solutiunea de o saptamana, pare a fi, tetina numarul 3. Si am aplicat (bold-ul e pt stiu io cine ) si sfaturile Dianei, vis a vis de faptul ca numai la ea in pat mananca, si i-am ridicat capul, nu stiu daca la 30 de grade, dar oricum mai sus decat corpul. Acum a mai ramas una singura problema...si aceea ca se pare (tot ele zic ) ca sunt obsedata de cantitatea pe care o mananca. Nu le contrazic, probabil ca sunt, dar raman la convingerea (incapatanata de!) ca trebuie sa insist sa manance macar minimul necesar...

Asa ca....SARITI MA ABUZA NEBUNELE!!!! (ai auzit cuscra???? )

Gata, m-am descarcat...(asa a ordonat profa!! ) si mi-am mai revenit...(cu suturi tot de la profa si vreo doo de la sor'sa da' cu aia am avut noroc, n-avea timp! )

V-am pupat!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bufi am votat printesa.
Mada astept parola.
Anna intru acum sa vad ce ai postat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am sunat acolo la medical duo unde a zis diana si din pacate nu mai au aqua gym dar fac inca masaj
ma bate gandu s-o duc pe mandra sapt viitoare la o sedinta
va spun cum a fost

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Anna nu stiu unde sa vad pozele.
Mada mersi pt parola.

Mergi la inceput