Pepenasi de iulie - august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ioana tare faza!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Multumim tuturor care ne-u facut frumoase urari azi cand implineste Mara 4 luni!!!....uf, ca tare repede mai trece timpul....

Am votat si ieri si azi tot ce am avut la "tema"-Tecky, flo, bufi, iro..succese la fete si pepenasi draguti!

Mada sa nu ma uiti cu parola, ca tocmai ce facusem curat in poze sa pot pune altele!...pot sa te adaug la mess?

Moni_or ce-am ras la "pregatirile" expuse de tine......deja am starnit zambete la cativa prieteni care ne-au anuntat de curand ca asteapta bb-i...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Rostogolit : Maya nu face des sportul asta, in schimb sta in fund singura, nesprijinita, si se joaca cu jucarii. In schimb ambitie=0. Daca se blocheaza intr-o pozitie, incepe sa planga, nici macar nu incearca sa se descurce singura .

Azi am fost la oftalmo, la SPITAL. Pentru prima data, si ultima sper din tot sufletul. Spitalul public in fr e la fel ca in ro. Ajung cu cateva minute inainte de ora h, si ce vad coada de numa la inregistrat. Oook, stam vre-o 15 min , ajungem, dau cartea de asigurat :
- o piesa de identitate va rog
- nu am
- cum nu aveti???
- foarte bine, nu am la mine. (eu cand ies cu carutzu nu imi iau geanta, decat portmoneul)
- cum nu aveti, ca scrie pe usa ca va trebuie
- pai daca vin pentru prima data, de unde sa stiu ce scrie pe usa????????????
- ok, asta e, dupa consultatie treceti sa platiti si apoi va dam cartea de asigurat (pedeapsa ca nu aveam buletinu :))). mergeti la ghiseul A, la infirmiere.
Buun, trecem la ghiseul A, unde 3 infiermiere de coiesc, trec 5 min si ne intruma spre cabinetul XXX.

Mergem in sala de asteptare si asteptam, si asteptam ...apare doctorul, unu si una imbracati la 4 ace, navalesc pe el, si se inchid in cabinet. Trece un sfert de ora, ies aia, in sfarsit incepe consultatiile. Era un alt bebe inaintea noastra, intra ala, termina repede, intram noi :
- care e problema
- canalul lacrimal infundat, la ochiul stang.
- ok, de cand?
- de 2 luni, dar intre timp, s-a vindecat singur
- a super, ia sa vedem, da s-a vindecat,pai pa si pu
- nu puteti sa verificati daca are strabism
- aaa nu, asta nu e specialitatea mea, trebuie sa va faceti alta programare

Consultatia a durat 30 de SECUNDE, nici macar nu s-a uitat si la celalalt ochi nimic.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

atb nu tu ai mentionat expresia "cosmare personale" ci este a mea. Cred ca fiecare are asa ceva, si am denumit "generic" situatiile grele prin care trece fiecare dintre noi (sigur ca la fiecare este alta ciorba ... mai acra sau amara). In fine, am zis asa pt ca am retinut ca ai o serie de probleme si situatii dificile si ca esti terminata de oboseala. Numai ca am observat ca de obicei nu povestesti prea mult (cum de ex facem io si moni) ci doar mentionezi scurt ca e "groasa". Probabil esti genul careia nu ii place sa detalieze pe probleme personale nici macar pe net .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ne-am intors de la dr - concluzia este ca de vina a fost sucul de portocala pe care i l-am dat weekendul trecut si din cauza aciditatii s-a iritate ea pe fata. Acum cica s-o sterg cu musetel dar sa nu-i mai dau nici o crema (destul de ciudat ca pielea e aspra si uscata), eventual doar crema de galbenele pe care insa s-o testez o zi doua intr-o alta zona sensibila si nu pe fata ca sa nu cumva sa fie alergica. Dar eu tot am s-o dau cu Trixera... A, si ne-am cantarit de 5 luni, avem 7300g. Cica ar fi trebuit sa ia 500 luna asta si ea a luat doar 400. In fine, nici un stres.

Moni ce m-am distrat, super tare...pai daca ma apucam eu sa fac chestiile alea nu mai faceam copii in veci

Anilansa
mersi pt link.

Tecky nu stiu daca e pe undeva lista de poze din concurs, banuiesc ca apare dupa ce trece data limita de trimitere, habar n-am. Adica in februarie parca.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!!

In sfarsit am prins un moment liber, ca sa nu ne uitati cu totul!!

Noi suntem bine, ne trezim pe la 11, papam, ne schimbam, ne jucam, ne imbracam si pe la 14 iesim afara pana la 17, cand intram, iar papam, ne jucam, facem baita, ne culcam iar dupa aia mami face sport cat poate de mult.... Nu prea imi ramane timp de nimic...

Miruna a invatat sa chiuie, ceea ce exerseaza toata ziulica, si-a descoperit picioarele si se trage de ele... e o dulceata!! Sta tot mai mult in funduletz, sustinuta deocamdata...cand sta pe spate isi ridica capul destul de mult, imediat o sa stea singurica in fund!

Cu diversificarea merge binisor la capitolul fructe si cereale papa bine si mult, inca da din picioare ca un catel cand vede canitza! La legume nu e prea roz...abia mananca morcov cu telina si patrunjel, cartof si bostan...da mai rarutz si doar cateva guri...o sa incercam dovlecel si conopida si ardei copt. Fasolea verde nu i-a placut...

Imi pare rau ca am ratat atatea capitole si intamplari, sper ca pepenasii si mamicile sunt bine, sanatosi si veseli!!

O sa incerc sa mai intru cand mai apuc, va pup si imi lipsiti muuult!!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA, multam de parola!

ILE, glumim noi glumim cu acelasi magazin, da din pacate eu incep sa ii dau dreptate mamei mele care in van imi spunea mie in sarcina sa nu ma enervez si sa nu ma consum ca o sa am un bebe isteric, nu am ascultat-o. Da nici nu prea aveam cum, ca eu pe langa ca sunt o fire cam colerica am si avut tare multe pe cap in timpul sarcinii: servici, cursuri de mba (eu fiind filolog, deci m-am luptat din greu si cu alea), stresul cu vandutul apartamentului din buc. in conditiile in care piata imobiliara era cam inghetata, stresul cu impachetatul si transportatul calabalacului din buc. in oradea, despachetat oradea, cumparat mobila etc etc etc... Si rezultatul: un Luca pe care-l iubesc ca pe ochii din cap da care e argint viu si cred ca asa va fi forever, nu e doar o faza bebeluseasca.

Ariadna cand te mai apuca nervii si depresia mai descarca-te aici, ca dupa cum ti-am spus mai sunt si mame denaturate (adica moi) care te inteleg...

Diarux

Ioana

Bujo, vezi ca recunosti si tu ca ti-e greu sa crezi ca e baiat fi-tu, la cat de frumos e??? Ca vorbesti de el la feminin

Ma bucur ca v-am descretit fruntile cu "sfaturile" pt. viitori parinti, le-am primit si eu, da era deja prea tarziu

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

la bebelusi!!!

Oooo carisma si anaco good to see you!
De ce asa de rar pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ohoooo fetelor ce de voturi am acumulat.Multumim.Am luat-o razna,e clar.
irolf am votat.
Anna eu zic ca e foarte buna greutatea Ioanei si in poze arata super.Trebuie sa comenteze si dr astia ceva ca altfel nu se simt doctori.
Vicky eu am zis ca numai in Romania nu-si dau interesul dr dar vad ca m-am inselat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Ne-am intors de la dr - concluzia este ca de vina a fost sucul de portocala pe care i l-am dat weekendul trecut si din cauza aciditatii s-a iritate ea pe fata. Acum cica s-o sterg cu musetel dar sa nu-i mai dau nici o crema (destul de ciudat ca pielea e aspra si uscata), eventual doar crema de galbenele pe care insa s-o testez o zi doua intr-o alta zona sensibila si nu pe fata ca sa nu cumva sa fie alergica. Dar eu tot am s-o dau cu Trixera... A, si ne-am cantarit de 5 luni, avem 7300g. Cica ar fi trebuit sa ia 500 luna asta si ea a luat doar 400. In fine, nici un stres.

Moni ce m-am distrat, super tare...pai daca ma apucam eu sa fac chestiile alea nu mai faceam copii in veci

Anilansa
mersi pt link.

Tecky nu stiu daca e pe undeva lista de poze din concurs, banuiesc ca apare dupa ce trece data limita de trimitere, habar n-am. Adica in februarie parca.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

npc... la noi merge destul de bine crema de la hemel ... eu am luat-o pt fundulet... si nu am avut probleme de loc... o folosesc de la 1luna.... acum am dat comanda de aia... pt bebei ...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput