*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mamici de capsunici, intru sa va urez si de la noi

Craciun fericit!
Mosul sa aiba sacul plin cu sanatate, prosperitate, fericire, intelegere si armonie in familii, realizari ... si mai ales sanatate ptr. puiutii mici!

Noul An sa fie asa cum vi-l doriti!

La multi ani!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Bravo Soniuta!!! Sa te refaci repede! Oana, multa putere si va asteptam cu drag acasa!

Kid, si Andreea si-a propus sa ma dispere cu mancarea in ultima vreme, ia cateva lingurite, apoi scuipa si cere apa. Apoi gata masa, nu pare nici sa sufere de foame, fuge, se joaca, e f vesela, dar nu are nimic, nu e nici racita, nici maselele nu par sa o doara. Oricum mereu a mancat putin si cu circ pe langa ea. De acum o sa manance chiar cat vrea ea ca nu mai merge cu pacaleala. Dar cand o vad ca e trasa prin inel, are talie. Asta e, unii or fi mai slabi, sanatoasa sa fie.

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ma bucur tare mult ca totul e bine dupa operatia Soniei si ca de acum va avea o viata normala. Pupici Oanei, mamica puternica si micutei luptatoare.
Chiquitita, Kid cel mai mult ma enerveaza cand ma chinui sa-i gatesc ceva (ca nu sunt asa bucatareasa pasionata) si refuza sistematic. Dar am observat ca ii plac mai putin retetele clasice si mai bine mananca chestii usoare si rapide pe care si mie imi place sa le fac. Duminica a mancat cu mare placere fructe de mare cu legume, ieri dupa ce a refuzat ciorbita si s-a culcat nemancat a mancat paste cu ton, pestele ii place tare mult. Probabil baiatul nu vrea sa ma puna foarte mult la treaba si eu nu pricep. Dar ma intrebam dupa ce i-am dat fructele de mare daca o fi ok sa manance. Voi ce stiti, ati dat la capsunei?
Poohy si Andrei mi-a spart de vreo doua ori buza cu capul. Pana la urma a facut Manu varicela sau ati scapat? Ai mai facut investigatii pentru bebe?
Chris nu ai mai scris de mult pe la noi. Ce mai fac copii?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

vin zile de sarbatoare... al doilea craciun alaturi de puiutii nostri....sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta!
Sarbatoarea Craciunului sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri!
La multi ani!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana am vazut pozele aseara, ce frumoasa erai la petrecere. Sarbatori fericite si distractie placuta la Braila.

dideip am vazut blondul tau. Nu i-ai luat motul?

SARBATORI FERICITE TUTUROR SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII!!!

oana nu m-ai mai sunat aseara. Te sun azi mai tarziu. Si unde sunt pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare! Daca nu mai intru azi pe forum urez si eu
CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Si noi vrem sa va uram sarbatori fericite si multi ani frumosi! Ne pare rau ca nu putem intra mai des. Sa speram ca la anul se schimba situatia.

Suntem alaturi de Oana si Sonia. Multa sanatate si numai bine!

Craciun fericit!

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare din Romania!

Multumesc tuturor fetelor care ne-au urat bafta cu drumul.
Sa va povestesc cate ceva din el.Prima zi a fost super ok :am plecat la 12 noaptea si a dormit pana la 4 cand am ajuns pe bac si ne-am jucat 2 ore la soft play .Pe urma a dormit de4 la 6 la 10 ,am mancat cerealele , pranzul de acasa chiar si cina cand am ajuns la hotel in Germania.
De a doua zi a inceput cosmarul.Tampita de mine am cumparat de la un peco o cutie de lapte din Austria dar nu era dulce ci lapte batut.Poate fetele din germania stiu ce este butter milch cred ca se scria si i-am pus peste cereale/In 2 ore a inceput sa vomite din 5 in 5 min nu a mancatasolut nimic doar a zacut efectiv.Vomita si dormea la interval de jumate de ora.Spre seara cand am intrat in Romania a inceput diareea .Ingrozitor!numai lichid pentru 2 zile si nu voia sa manance.L-am tinut pe ceai de menta si cereale simple de orez de la bebelac si bamane dar cate 2 lingurite ca mai incepea sa icneasca.
In a treia zi a inceput sa mai manace din proprie initiativa cate o coaja de paine.Acum e mai bine dar tot a dat-o pe diaree cand i-am dat cateva lingurite de fructe la borcan.

Incepem azi cu supa de legume si de maine ceva carnita.
A SLABIT CA UN OGAR SI I SE VAD TOATE OASELE desi cantarul arata 12 kg nu mult mai putin decat de obiei.Ultima oara acum o luna avea tot 12.

Am mai luat in aeasta perioada un siropel de plante(revin cu numele ca mi s-a parut eficient impotriva starilor de greata)smecta si biotics.

Cam asta e pe scurt povestea calatoriei.Numai vina mea.

Liviana , Rares merge la cresa in buzau si nu e asa greu de obtinut un loc cand tot neamul lucreaza in invatamant chiar si numai pentru o perioada scurta.

Recomandati Septilinul?

pupici de la kkciosul de Rares si scuzati greselile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Acum am terminat de citit ce ratasem dar in fugasi vreau sa spun atat:
Bravo Soniuta fata puternica!Te asteptam acasa!
Ioana iti trimide draga de Arcadia pachetul.Acum am vazut ca esti la munte.Distractie placuta!

Craciun Fericit tuturor capsunelelor si multe cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Va doresc un Craciun fericit si sa va aduca mosul tot ce va doriti!

Betty 10+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput