*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)
Raspunsuri - Pagina 20
doxinu spune:
CRACIUN FERICIT SI TOT CE VA DORITI!VA DORESC SA VA ADUCA MOSUL TOT BINELE DIN LUME
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
An@ spune:
CRACIUN FERICIT SI MOS BOGAT TUTUROR!!!
Oana si Sonia, ma bucur ca a reusit operatia! Refacere rapida si ca abea asteptam sa va alergam prin parc
!
Am facut cozonaci dupa reteta Miniutei...ff simplu si destul de rapid mi s-a parut procesul. Si au iesit dementiali...o sa pun poze
.
Acum astept sa adoarma Ana sa impachetez cadourile. Abea astept
.
Aaaaaaaaaaa, si mai astept sa mi se inchege piftia de curcan. Urati-mi succes
!
mami de Ana (22 mai 2007)
mica0307 spune:
Succes la gatit. Noi facem meniu american maine la pranz si vineri plecam la chicago pentru week-end.

dideip spune:
Ptr. Sonia si Kay:Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima si sarbatoarea de Craciun sa va aduca sanatate,impliniri si multe bucurii alaturi de cei dragi, iar casa plina sa va fie de belsug si bucurie.Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile, lasand in schimb lumina si speranta.CRACIUN FERICIT.
Paula mami si
Paul Cristian
poze nunta/poze bebe/asa creste mare Paul Cristian
dideip spune:
IN PRAG DE SARBATORI,CU PACEA,LUMINA,SI CALDURA IN SUFLET, VA DORESC TUTUROR SA AVETI PARTE DE ZILE MINUNATE, DE UN MOS CRACIUN DARNIC SI BUN, SA VA BUCURATI DE ANUL CARE VINE, UN AN MAI BOGAT IN IMPLINIRI, MAI INALT IN ASPIRATII SI PLIN DE SUCCESE. CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI.
Paula mami si
Paul Cristian
poze nunta/poze bebe/asa creste mare Paul Cristian
carstea spune:
Craciun fericit !,dragele mele prietene.Sa aveti parte de un an bun si linistit alaturi de puiuti si familie.
Chris ,mi-e dor de mesajele tale!
Dideip , mi-a placut mesajul tau catre Sonia.
miniuta spune:
Sarbatori fericite! alaturi de toti cei dragi, sanatate multa si bucurii la anul!
mamica lui david(21.05.2007)
Madi spune:
CRACIUN FERICIT SI MULTA BUCURIE IN JURUL BRADULUI! 
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Madi spune:
Mami de Ana s-a inchegat piftia?!
Vrem poze cu cozonacii!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
Craciun fericit, multa sanatate si tot ce va doriti!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007