*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(88)
Raspunsuri - Pagina 18
mihamora spune:
Bravo SONIA!
Un milion de pupici
sa te refaci repede! Oana 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
doxinu spune:
OANA ,doar imi pot imagina ce-i in sufletul tau,iubita.Suntem langa tine si ne rugam pentru SONIUTA sa fie totul bine si sa veniti acasa repede.

l-AM PUS AICI pe DJ-UL MEU
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
tamaraspt spune:
Va doresc sarbatori linistite si Mos darnic care sa va aduca orice doriti - mai ales timp pentru cei dragi.
Craciun Fericit!
Noi ar trebui sa plecam maine la mama, dar depind din pacate de niste cadouri, comamndate pe net si care astazi mi-au spus ca nu au in stoc, asa ca maine tb sa vedem cum facem sa le procuram si sa le raspandim.
Am vazut ca l-ati privit pe Matei, ati vazut ce picioruse are? Sau gropitele de pe manute
? Nu vreau sa par ironica, el este un scump asa durduliu, felul cum alearga ca un ursulache, dar toate graficile imi spun ca are cam multe kg la inaltimea lui. Are aproape 15kg si 92 de cm. Deci raman la parerea ca tb sa am grija la greutatea lui. Si in ultimile zile mi-a cerut cel putin 1 supliment de lapte noaptea.
Tamara si
Matei Alexandru (20 mai 2007)
kid spune:
ella Tu masori cantitatile la piscoturi? Cum trebuie sa fie aluatul? Am facut si eu in seara asta, dar au iesit cam tari, cred ca am pus prea multa faina, nu stiu...
Cuptorul la ce temperatura trebuie sa fie?
madaiulia M-am certat si eu cu juniorul azi, ca tinea mortis sa-si dea degetele prin razatoare si s-a suparat foarte tare ca nu l-am lasat... Si cum ridic un pic tonul, se supara si incepe sa planga. Pe mine ma termina cel mai mult faptul ca se prosteste la masa. Azi mi-a scuipat toate mesele
Maine cred ca o sa manance paine cu sticksuri, singurele chestii pe care nu le refuza niciodata, ca eu cedez nervos sa gatesc de 3-4 ori pe zi degeaba.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
kay spune:
Avem poze noi, post op, cu Sonia.
ATENTIE !!! Sunt destul de dure si de greu de digerat... asa ca daca nu va simtiti up to it, nu va uitati !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
monicoasa spune:
bravooooooo SONIA esti o luptatoare, multi pupici de la vlad

Oana esti o mamica tare si puternica, iti doresc sa ai in continuare aceiasi putere si DUMNEZEU sa va calauzeasca pe calea cea buna.
CRACIUN FERICIT, linistit si un AN NOU MAI BUN SI CU MULTE REALIZARI.
Madi spune:
Un pupic MAREEE pentru Sonia iubita si mamica ei!! Refacere cat mai rapida!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
poohy spune:
Soniuta bravo!!!! Sa te refaci repede!!!
Oana, multa forta!!!
Un
maaare de tot!
Eu nu mai apuc sa intru cu serviciul asta, cu bebe strumf si cu domnisoara pugilista :D (mi-a invinetit mai nou buza :D)
Dar va urez Multa sanatate, mult noroc, fericire si tot ce va doriti cu ocazia Sarbatorilor!!!!!!
Anca
23+
& Manu
02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
chiquitita spune:
Bravo Sonia! Oana
! Va asteptam cu bine acasa!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
Madaiulia, merci pt update.
Kay, minunate vesti, ma bucur nespus ca Sonia e bine! Pupici din partea noastra si recuperare grabnica!
chiquitita, merci dar sa stii ca n-am slabit, dimpotriva. Daca voi avea o stare buna de spirit la anul, as vrea sa mai tin o data Monti caci tare mult m-a ajutat.
Doxinu, hehe... asta e singurul meu rasfat. Macar atunci sa nu gatesc. Eu nici curatenie generala nu am timp sa fac. Curatenie fac saptamanal, dar nu din aia cu super-puricat toate colturile.
Poohy, asa-i ca astia mici au capul tare? Si mie mi-a spart buza B de nu-stiu cate ori pana acu.
Fetele, nu cred ca mai intru pe forum anul acesta, asa ca va urez:
CRACIUN FERICIT cu multe cadouri, liniste sufleteasca si armonie in familie
un AN NOU 2009 cu multe impliniri si belsug in toate
Sa ne straiasca capsunelele si sa ne umple viata de fericire, cel putin la fel de mult ca pana acum.
Pupici tuturor din partea noastra.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Oct-Nov 08
NE JUCAM