LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Buna seara, fetelor!
Va scriu ca sa va rog, daca aveti un minutel, sa intrati si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130582

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooooo!!!!!!!

adina - nu ma ascund si nici nu-s suparata .. sunt prinsa cu altele pe-aici pe langa casa ... am fost plecati zilele trecute la Roma sa ne cunoastem ultimul membru intrat in fam., un nepotel adica, abia nascut ... mi-a trezit asa multe nostalgii de bb mic!!! Silvia e iar mucioasa ... doar atat, nu are alte probleme ..si din cauza asta nici zeama aia de somn pe care o avea n-o mai are ca nu poate sa respire bine mititica ... inrest, merge bine, vrea numai joaca si atentie.

Cu suzeta sunt si eu de acord ... am sa o las pana cand o s-o elimine ea ... nu vad nimic rau in folosirea ei, mai ales ca acum sunt modele speciale care nu fac rau dentitiei ... Noi o numim dra. Suzi, suza-zuza sau bubu .

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am fost la pediatra si de la cumparaturi, la programul zilnic. S-au povestit multe vad.
Roxana, am ras cu lacrimi cand povesteai de ursulet. Parca il vad, la cat de zvapaiat e, cum fuge peste tot.
Maria mai nou adora curatenia . Iubeste mopul, matura, farasul, aspiratorul (doar cand e cuminte), cum prinde un servetel sau prosop sterge cu el pe jos. Ma rasfata, eu nu mai am voie sa fac nimic, cum vede ca pun ceva in ordine vine si rascoleste. :)) S-a imprietenit de curand cu Fifi, papusa primita cadou. Pana acum o tara de o petala prin casa, mai nou o pupam pe rand.
Noi parca am trecut de faza cu gunoiul, uneori il rasturna de tot, atunci alergatura...

Ank, poate Ceci asteapta 12.12.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

La multi ani Andrei si Tudor !

Victo, bafta la examen! Imi pare rau ca a fost o perioada asa stresanta pentru tine.

Primul orice

Mergi la inceput

Ellis, pai o las pe Maria sa se catare peste tot pentru ca nu am avut incidente serioase. Ma gandesc ca fiind asa usurei nici nu se lovesc rau la cadere, nu? Asta pana la proba contrarie. Odata am prins-o de glezne in timp ce sarea peste o margine mai inalta a canapelei.
Adina, multumesc. Imi pare rau de dintisori. Amuzant cum spui ca parca e primul si ultimul copil caruia ii ies dintisorii. :)
Vorbeam de chioscurile de sarbatori; acum in Bucuresti este inchisa circulatia de la Casa Poporului pana la Unirii si sunt chioscuri de lemn unde se vinde vin fiert, gogosi. Inca nu am ajuns, doar am trecut pe acolo. O sa revin cu impresii.

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

eu am fost la un concert de Advent...cand m-am intors, sotul fericit ca a culcat copila(era cca 21,30)...si de-atunci tot o culcam, cand eu cand el....
colac peste pupaza am pierdut chestia aia de la mouse-ul wirless , asa ca acum tre sa stau pe calculator...in sufragerie, deci nu pot fuma...
adinag, crezi ca asa e cu somnul?si sotul mi-a mai zis dar eu...o tineam p-amea, ca orbul de bata!adevarul e ca toata agitatia asta in care traim mi-e groaza sa incerc sa-i schimb programul!merci de sfat...
am vazut-o si pe Yasmi...aceasi scumpete ca intotdeauna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

AM O VESTE MAREEEE:: IN SEARA ASTA LA ORA 21 A VENIT PE LUME O MINUNE MICA PE NUME CECILIA, BB DE ANK!!! ARE 3100 GR SI 52 CM !!!
FELICITARI MAMICO !!! BUN VENIT PE LUME CECI !!!! SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI FRUMOASA FOC!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

AM O VESTE MAREEEE:: IN SEARA ASTA LA ORA 21 A VENIT PE LUME O MINUNE MICA PE NUME CECILIA, BB DE ANK!!! ARE 3100 GR SI 52 CM !!!
FELICITARI MAMICO !!! BUN VENIT PE LUME CECI !!!! SA FII SANATOASA, MANCACIOASA SI FRUMOASA FOC!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Felicitari Ank! Sa fiti sanatosi, sa te bucuri de comorile tale!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Felicitari Ank!! Refacere rapida si multa sanatate tie si Ceciliei!! Abia astept sa-ti vad scumpetea de fetita!

Lavi, ai vorbit cu ea? Cum se simte? Cum a fost nasterea?

Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, da am vb cu ea. e bine, a spus ca ceci e bruneta si are par in cap in comparatie cu raulito..... nasterea a fost cam grea, a zis ca se astepta sa fie mult mai usoara.

_

Mergi la inceput