LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc pt raspunsuri!! adina, lala, miha, mamici de bb2 astept si parerile, experienta voastra.
sunt sigura ca nu va fi usor sa o dezvat. acum imi pare rau ca a avut o perioada in care nu o mai vroia si eu i-am tot dat-o am zis ca si asa nu se omoara dupa ea....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adina, cum sa va uit?
doar ca mi/e tare greu acum cu serviciul.lucrez cat mai repede, ca pot pleca cat mai repede- adica in jurul orei 3.iar acasa in ultima vreme am fost un pachet de nervi, ca nu am vreme de nimic..de/abia mai prind cate o ora de stat cu piti.
nu crdeam ca ma voi consuma nervos pt scoala de soferi..:(:(

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu sunt multumita de existenta suzetei pt ca de foarte multe ori m-a salvat de crizele lui Matei. Oricum, nu o sa ajunga el la majorat cu suzeta in gura .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

va multumesc pt raspunsuri!! adina, lala, miha, mamici de bb2 astept si parerile, experienta voastra.
sunt sigura ca nu va fi usor sa o dezvat. acum imi pare rau ca a avut o perioada in care nu o mai vroia si eu i-am tot dat-o am zis ca si asa nu se omoara dupa ea....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

BB, eu am citit ca majoritatea copiilor au nevoie de suzeta sau altceva de supt inca pentru mai mult timp. Le alina durerea, si din punct de vedere psihologic le face bine, fiind ceva ce pot controla ei (in rest, cam totul controlam noi, sau macar incercam: vezi el vrea la gunoi, eu nu-l las... stiu eu de ce, dar clar ca el nu poate intelege ).
Unii copii au nevoie mai mult timp de ea, altii mai putin.

Jasmina a avut-o destul de mult timp, insa si multima maseluta a avut-o abia la 2 ani 9 luni. Nu am vrut s-o stresez cu suzeta, oricum trecusem si prin experienta despartirii de tatal ei, de mediu (noua locuinta si oras) etc. Vorbeam deja des cu ea despre, dar ea nu vroia nici chip, parca mai indragostita era. Eu ii ziceam des ca sa n-o doara (stiam ca se mai musca de limbuta, dar nu din vina suzetei ;-)))Pana la 2 ani si 6 luni cand deodata a zis ca nu mai vrea suzi, ca ea face aua (se muscase probabil tare sau ce stiu eu) si n-o mai vrea. Am intrebat-o daca sigur??? de doua ori. A zis ca da. Si impreuna am aruncat suzetele (bine, eu am pastrat cateva de amintire fara sa stie ea atunci ). Si nu am avut nici o problema, a fost hotararea ei, si daca hotarasc ei singuri fara presiune e muuuuult mai usor.

In general jasmina mea are nevoie de a lua singura hotarari, spusesem candva, cu olita a fost la fel, fara alergat dupa ea si fara accidente, EA a vrut sa hotarasca cand e momentul potrivit (cu toate ca pe la un an mai facea, insa deodata n-a mai vrut...)

M-am intins. Eu cred ca depinde si de copil, insa nu le-as forta, ca are si asta sensul lui. Se spune ca suzeta este inlocuitorul sanului in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

sunt de acord cu ce spune Adina legat de suzeta...greu e procesul in care vrei la o anumita varsta sa "ii propui" tu copilului sa renunte la suzi.

Adina, inca o data

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adina,

ati vazut ca pe pagina cealalta v-am dat vesti despre ank???

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

BB eu nu pot sa iti raspund deoarece ai mei amandoi au preferat degetul si nu suzeta oricat de mult am incercat eu sa o introduc
Din punctul meu de vedere e de o mie de ori mai bine cu suzeta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

copii vostri folosesc suzeta?? pana la ce varsta ii lasati cu ea?? iasmi pana acum cateva saptamani nu prea era dupa ea, de cand cu maseluta e disperata dupa didi....eu ziua nu io dau decat la nani si uneori vine si se maraie ca vrea didi (asa ii spune). mi s a spus ca de acum tot mai tare va fi dupa ea, asa o fi??>? daca o las pana la 1 an jumatate e mult????

_

si noi suntem buni prieteni cu suzi...

si n-o lasa nici in somn nici ziua...dar daca nu i-o dau uita de existenta ei...

eu insa nu-mi fac probleme, sunt de acord cu ce a zis Adina...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Petro, pe unde te ascunzi? Hai ca-ti ducem lipsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, Anca, mai stiti ceva de burticoasa noastra? O fi iesit Ceci? Spuneti-ne si noua cum aflati ceva. Nu ne tineti in suspans

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput