LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
Sorina, nu pot sa zic ca stiu prin ce treci, iti doresc doar sa fii tare, Dumnezeu sa te aiba in grija si sa fii fericita pana la adanci batraneti alaturi de comorile tale...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
sorina, multa putere. ai incredere in dumnezeu, trebuie sa fie bine!!! in prim afaza m-am bucur tare cand am vazut ca ai postat dar dupa ce am citit....offff. te imbratisez cu drag!!!
flory,
bine ai revenit!!! sper sa intrii mai des.
erik, irinush, stefania, sherri, darleena, stefania,ramonella, eni, totulii, jasmin, bibyrox,adriana, lixa, roxx, iuliana, va asteptam si pe voi cu vesti!!! 

mykydutza, cum te mai simti? esti bine?? 
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
iarasi sunt singurica.....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
ellis spune:
CAMI - greu cu sistemul sanitar din Ro...
VICTO - bafta la traseu!
CREEM - macar sa manance mofturici; eu nu pun ou, fiind crnea f slaba oricum se leaga; si le-am fiert tot in suc de rosii diluat si cu pulpa...am mancat si eu si sotu si bebe cu smantana sau Tnuva - cremicios; f bun - eu am facut si dovlecei si rosii umplute...parca prima data Andreea imi zisese ca a facut pt Eric;
pt maine am pregatit ciorbica taraneasca de vacuta si mazare cu carnita;
eu maretrag ca am "cerut voie"
la o baitza de o ora ca am oasele frante; pupici si noapte buna ca daca nu e ANK vad ca se sparge gasca nocturna![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
cum ellis dar eu sunt aici.... incerc sa adun gasca....![]()
_
ellis spune:
am venit si eu cu un baiat frumos, e prietenul Alessiei, MATY, si va rugam sa il votati www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/197-matei-cristian-alexandru.html" target="_blank">aici 
am fugit![]()
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
LAVI, nu ma provoca, eu chiar merg sa fac o baie, acum ca mi-am obtinut si permisiunea
, dar tu striga gasca in continuare, ca poate te aude cineva!
Ellis,
de
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
yuhhuuuhuuuuuuu gashcaaaaaa..............
........
ellis, scumpic foc prietenul alessiei. l-am votat!!!
_
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi yuhhuuuhuuuuuuu gashcaaaaaa.............. ![]() ![]() |
Prezent!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Prezent! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
miha tu erai prima in gandurile mele cand am scris mesajul....

_