LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Victo, si noi fusesem vaccinate de curand si totusi ne-au facut analize; cica sunt interzise "intepaturile" intramusculare, nu intravenoase..eu le-am crezut pe cuvant, nu stiu daca este asa ...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Sorina, fara cuvinte. Iti doresc multa putere!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

astazi mi-am facut de cap cu forumul, acum va las; poate mai reusesc maine sa intru pe aici

Va dorim multa,multa sanatate si toate cele bune!!!!

P.S. Miha,sper ca baietelul este mai bine, nu de alta dar si tusea asta poate fi foarte parsiva,chiar fara alte simptome (eu de ex. nu fac febra decat f.f.f.f. rar,chiar sa fiu rau bolnava); eu am patit-o acum vreo 8 ani, am facut o pneumonie interstitiala de toata frumusetea,cu spitalizare si tot tacamul- o tratasem initial cu paracetamol si ceaiuri
daca tusea vine dinspre plamani si se aude ceva pe acolo, s-ar recomanda si o radiografie (se poate face si eco?), dar nu stiu daca nu e prea mic..Sper ca vorbesc deja de lucrui trecute si nu mai are nimic..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Sorina, iti tin pumnii sa iasa totul cat mai repede bine! Eu nu mai stau la Viena, dar daca ai nevoie de ceva, zi-mi, poate reusesc cumva! Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

EU acum am aflat....
FELICITARI ANK!!!!!!!!!!!!!! PT BEBELINA SANATOASA SI FRUMOASA!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sorina, cuvintele sunt de prisos in acest caz. Ma rog la Dumnezu sa te faci bine cat mai rapid, sa fii puternica si curajoasa!!

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sorina, multa multa sanatate si putere sa treci peste! Ti-am trimis un pm.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sorina...multa multa sanatate! sa dea Domnul sa te faci repede bine si sa n-ai nevoie de prea multe cure de citostatice. Stiu ca te simti rau acum, din cauza lor, dar vor trece toate efectele si te vei simti bine! Ai incredere, rabdare si curaj!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ellis pana la urma am pus prea multa zeama, era sa imi curga din tava am mai luat din ea cu un linguroi...s-au facut intr-un final, dar cam fade la gust, cred ca n-am pu eu destul mirodenii.

Pussi reteta e de la Ellis cu rosiile umplute: carne de pui, morcov, ceapa, orez, mirodenii, verdeata, suc de rosii, ou (cam ca umplutura de ardei sau perisoare) si se bga la cuptor cu suc de rosii, apa si ulei de masline. (nu mai stiu daca era exact asa reteta lui Ellis, eu asa am facut).

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Sorina ...nu stiu ce as putea sa mai spun in cuvinte...dar suntem cu sufletul alaturi de tine si,daca te putem ajuta cu ceva,suntem aici! Iti doresc din suflet sa te faci bine cat mai repede! Multa sanatate!

Mergi la inceput