LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 21
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha tu erai prima in gandurile mele cand am scris mesajul.... ![]() ![]() |

Pai cine mai e cucuvea in afara de mine?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
miha, te las pe tine sa continui.....![]()
eu ma bag la un film
pupici
PS: poate ajung maine la ank si va aduc poze cu printesa mica!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
Nu mai vine nimeni,sa predau stafeta? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
pt ca maine nu am vreme, io gatesc..la ora asta, in loc sa dorm, ca/s trezita de la 6 si am stat la coada la politie pana la 11

deci, nu va miroase a pulpite de puiut? dar a mancarica de inimute si pipote?
mi/s gata si masinile de spalat..rufe si vase..pe maine mai ramane curatenia si pot rasufla ca e si la mine cat de cat ca intr/o casa cvasi/normala.;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ellis spune:
na, mai pot fi eu suparata???????????? ziceti si voi ce face margelutza mea...
...mi-a trecut tot!
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/AlessiaMaria122008#5279017405192920370
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis na, mai pot fi eu suparata???????????? ziceti si voi ce face margelutza mea... http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/AlessiaMaria122008#5279017405192920370 |
Iu iu iu...

Foarte tare!
mariussimiuc spune:
Victo,mai mai ca as manca si eu o pulpita...Dar mai bine ma abtin si merg la nani. ![]()
adinag spune:
Adica eu vin cand s-a spart gasca? 
Victo, pulpitele miros bine, vreau si eu. Maruntaie nu mananc...
Ellis, scumpica foc dansatoarea! Cand faci mazare cu carnita, ce faci pe langa? (cartof, mamaliga, nimic?) Mai fur si eu idei :-)