LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Ellis, Amy . O sa vina vremuri mai bune. Acum au intervenit mai multe in viata noastra, o sa se stabileasca un nou echilibru...Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
daca stii tu ceva, zi-mi si mie, cand vin vremurile alea mai bune?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
RGE spune:
ELLIS...deci inca o data aduna-te!!!...sa inteleg ca te-ai cam delasat putin..ambitioneaza-te!..un copil trebuie sa te ambitioneze sa vrei mai mult !

ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE AMBRAMBURIKA..multumesc!...fetita cumnatei mele le-a preferat pe ambele ![]() ELLIS..stiu ca nu te putem ajuta, dar increde-te in Dumnezeu si se vor rezolva toate problemele la un moment dat..incercarile vietii sunt multe si probabil si mult mai grele ....sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu putere si intelepciune sa rezolvam totul asa cum trebuie..te pup si daca iti face bine sa scrii poate reusim sa ne dam cu parerea cumva te asteptam cu drag![]() ..si sa nu te mai aud "in unul sau doi mergem mai departe " ca te omor cu mana mea...de cand esti o persoana slaba?...familia si incercarile vietii sunt pt oamenii puternici si cu credinta in Dumnezeu!ADUNA-TE!------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
mai, tu sa nu ma faci sa plang acusi! sunt puternica, poate prea si de asta am si gresit; ca toata lumea ma percepe asa si cica nu am nevoie de sprijin...dar asta e alta discutie...uite, pana si fii-mea ma vede cu lacrimi in ochi si rade de nu mai poate, ce-o fi crezand ea, ca asa rade ma-sa????

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
pufulet74 spune:
Buna dimineata mamicilor si bebeilor !
Cecilia, bine ai venit, sa ai parte de o viata minunata, orice incercari sa te faca mai buna si mai inteleapta, sa ii bucuri pe cei din jurul tau si sa fii fericita !
Iar mamicii multa sanatate si refacere cit mai rapida ! (asta nu inseamna sa nu fie rasfatata cit mai mult de cei din jur ;) )
Roxana (RGE), bine ai revenit :)
Lavi, pupici pentru strigarea catalogului 
Ellis, e greu, sunt sigura, eu cred ca un lucru e tare important mai ales in perioade asa dificile, nu uitati de voi doi ca si cuplu, fac minuni citeva minute in care doar sa va rasfatati sau sa povestiti
Despre suzeta, Joshua nu foloseste suzeta si nici nu isi suge degetelul, cind adoarme inca foloseste suzeta naturala care da si lapte ![]()
Dar si eu ma tot gindeam ca uite, nu a avut nevoie de ele, desi poate e din cauza ca inca mai suge si ii e suficient asta?
Si alta chestie la care ma gindeam, e ca nu s-a atasat de vreun ursulet sau jucarie in mod special, sa se joace mai mult cu ea, sa sa o ia cind adoarme. La voi cum e?
Altfel, suntem vioi si crestem, a inceput sa manince mai bine, desi il chinuie dintisorii de multe ori, acum cred ca ii creste o masea cel putin ca e tare tare inflamat...
Nici noi inca nu mergem, e mult mai usor in 4 labe :( Am tot incercat sa il stimulez sa vina de la tati la mine, da e smecher, un doi se pune in 4 labe si se prezinta la mine ![]()
Va pup si va doresc o zi minunata
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Roxxy80 spune:
FELICITARI, ANK-ULE!!!!! AI DAT NASTERE LA INCA O MINUNE!!!!
CECI, SA FII SANATOASA PRINTESA MICA!!! SA FII CUMINTE, VESELA, MANCACIOASA!!! SA FITI TOTI 4 SANATOSI!!!
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Roxxy80 spune:
Imi pare tare rau sa aud ca atatea fete dragi au probleme. Cred ca este inevitabil in viata asta sa nu trecem prin momente din astea. Eu zic ca este foarte important sa ramanem uniti in cuplu, pt a depasi mai usor situatiile (si mai stiu ca este usor sa dai sfaturi, dar mai greu de pus in aplicare cand esti in situatia de criza).
Eu sper ca sarbatorile de iarna sa aduca la toata lumea liniste sufleteasca si rezolvarea cu bine a problemelor. Va pup pe toate 
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
RGE spune:
ELLIS
..sti ce fac eu cand ma napadesc lacrimile si imi este greu si imi aduc eu aminte de problemele mele?...il iau pe Ionut in brate si ii spun cat de mult il iubesc, il innebunesc cu pupici pana nu ma mai suporta si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat si asat imi da putere sa merg mai departe..imi da putere sa trec muntii ...ma uitam intr-o zi la televizor am vazut-o pe Laura Badea ...saraca si acum sufera atat de mult, avea lacrimi in ochi..daca va aduceti voi aminte ce mai plangeam noi cand a aparut site-ul ei si eram gravide si ne gandeam la tot felul de nebunii...
...hai sa nu lasam tristetea sa ne copleseasca inimile..viata e atat de frumoasa si ne ofera atat de multe minuni..eu spre exemplu de vreo 2 zile sunt f f fericita ..in fiecare noapte imi strang sotul in brate si ii spun ca-l iubesc..pot sa spun ca sunt o mama si o sotie fericita....sa ne aducem aminte asta iarna ca imi doream sa ma ia Dumnezeu la El?..vezi?..toate au un scop si o rezolvare...rabdare!!

RGE spune:
PUFULE
VA MULTUMESC LA TOATE PENTRU PRIMIREA CALDUROASA!!!..IMI PARE RAU SI SPER SA MA INTELEGETI DE CE NU AM MAI INTRAT...trebuia sa-mi revin cat de cat, sa trec la o noua etapa din viata mea..mi-a fost dor de voi si sper ca de acum incolo sa fim iar ca la inceput..

RGE spune:
..eu imi cer scuze o sa revin mai tarziu...ma duc sa-mi scot copilul putin pe afara, sa-mi epilez mustata si apoi la solar...incep sa ma pregatesc si eu de sarbatori
..nu ca m-as duce undeva dar asa..sa fiu si eu "flumoasa"..ca oricum daca nu observa sotul nimic schimbat la mine fi'miu observa sa stiti..ma mangaie pe par cand vin de la coafor sau se uita la unghii cand mi le fac..asta da barbat!!! o sa fac din el un CAVALER!!![]()
Amy26 spune:
Ellis,eu nu ma simt in stare sa te sfatuiesc pt.ca eu la randul meu sunt cum sunt
.Incerc sa ma incurajez singura gandindu-ma ca vor veni si zile mai bune si ca situatia asta nu v-a continua la nesfarsit...tb doar sa am rabdare.Roxana are mare dreptate,increderea in D-zeu ne ajuta sa mergem mai departe si sa speram la mai bine!
sper din toata inima ca lucrurile in fam.ta sa reintre pe fagasul lor normal!Multa sanatate tatalui tau!
Alina, multumesc!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

....sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu putere si intelepciune sa rezolvam totul asa cum trebuie..te pup si daca iti face bine sa scrii poate reusim sa ne dam cu parerea cumva te asteptam cu drag