LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
ellis cred ca un moment dat toate am trecut prin asa ceva ,dar trebuie sa fim tari pentru astia mici 
Hai sa va pun cateva pozici cu Mariuca ,de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2643779400101626593EnYohp
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anacami spune:
hello!
La Multi ANi tuturor puiutilor care au implinit un an de o luna incoace (si pe care nu i-am felicitat, desi m-am gandit la ei)
Si noi avem multe de povestit, din pacate nu87 prea mai reusesc sa intru pe DC am citit cate putin din ultimele pagini si cand ma apuc sa scriu cate ceva, intervine altceva de facut
(altceva cuvantul zilei la mine..)...
Roxana,ai un ursulet traree dragalas! noi nu avem nimic impotriva suzetei, o prefer degetului...Nici Sebastian,nici Stefania nu au folosit vreodata degetul pe post de suzeta
Ank,felicitari, bun venit pe lume Ceciliei (apropo, lasa sa semene si cu tine unul dintre ei..)
Ellis,sanatatea este cea mai importanta (si nu ne dam seama decat atunci cand o patim...); restu'..trece, mai usor sau mai greu..Desi sunt o fire optimista si vesela, cand intru si eu in butoiul cu pesimism si suparari, ma gandesc ca poate fi si mai rau...
Gata,trebuie sa fac altceva
, va pupam!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ellis spune:
AMY - multa putere si tie! sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul asa cum trebuie si sa zambim fericite din nou!
RGE - ai dreptate ca sunt probleme mult mai mari si ai dreptate ca nu ma mai pot gabndi la lucrurile astea cand imi vad puiul...dar tot pt ea imi este teama, ca nu pot sa ii ofer ce vreau...iar cand tot speri ca va fi mai bine, dar vezi ca pici din groapa in prapastie e fff greu; sper insa sa treaca mai repede perioada asta
CAMI - ESTI BINE?
ANCA - am vazut cu Alessia pozele si a ras de Maria ca era murdarici la gura
...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
Vasari spune:
Andreea, la multi ani!! Iti doresc multa fericire si dragoste!!
La multi ani Tobia!
Cami, ce bine ca ai intrat !
Te-am sunat saptamana trecuta, dar nu ai raspuns, m-am gandit ca esti ocupata. Cu altceva-uri vad! :) Ce mai faceti? Cum te mai simti? Ai ajuns la dr?
Roxana, si la noi e cam greu cu aragazul, eu am tot felul de cosmaruri legate de aparatele din casa, dar mai ales de aragaz. Nu gatesc nimic pe ochiurile din fata. Desi am luat un aragaz cu exterioare reci tot se incing lateralele destul de tare, si in fata, dar mai putin. Eu ii ziceam au-au-arde! cand se apropia de aragaz, ceea ce o distra teribil si a inceput sa puna cu grija manuta pe el de fiecare data cand se apropie. Si ii place si ei sa spuna "arde".
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adinag spune:
Ellis, stii, de multe ori ma gandesc ca de fapt problemele sunt aceleasi ca inainte, dar ne-am pierdut noi flexibilitatea in modul de a le privi. Pe de o parte pentru ca nu putem, e usor de zis: ia-ti 2-3 zile numai cu sotul, faceti o excursie, e bine ptr cuplu etc etc, dar ce faci cu copilul? Pe de alta parte, se schimba drastic modul de viata si activitatile dupa ce apare bb, parca ne mai pierdem si simtul umorului... Iar in ce priveste gandurile ca nu-i poti oferi ce vrei, tu de fapt ce crezi ca are un copil cel mai mult nevoie? Eu cred ca de dragoste si ingrijire, atentie si timp. Daca i le dai pe astea, eu zic ca ai o fata tare fericita! 
Amy, la tine, suplimentar, cred ca e si stresul provocat de serviciu plus ingrijire bb, e greu... Vor veni si alte timpuri, dar nu stiu nici eu cand. Poate la anu'? ![]()
Cami, tu cum stai cu sanatatea?
eladea2005 spune:
BINE AI VENIT, BULGARAS MIC! SA AI PARTE DE MUUULT NOROC SI SANATATE, SA FII CUMINTICA SI SA TE BUCURI DE VIATA!
MAMI, REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT SI MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!!!!
multumesc fete dragi pentru urarile voastre...
iarasi ma apuca melancolia, cand ma gandesc ca anul trecut de ziua mea eram in maternitate, unde am primit totusi un tort frumos si un buchet maaaaare de flori...![]()
![]()
eliiiiiiiiiiiissssssss, tu vrei bataita mami???? sa nu te aud cu povesti din astea!!!!!!!!!!! tu crezi ca noi nu avem probleme? exista familie fara probleme, ia spune-mi tu?????![]()

acum serios, e grea viata, dar e si frumoasa...stiu cum e, copilului ii oferi toata dragostea si energia ta, seara esti epuizata, sotul are chef, tu nu vrei decat sa dormi, stiu cum e... in plus apar discutii de tot felul...banii sunt problema principala, niciodata nu sunt de ajuns, mai ales cand ai un copil...vrei si tu timpul tau, aduni frustrari ca nu esti cea mai buna mama si sotie, ca nu faci destule,etc.etc.etc.
Alunga-ti gandurile negre din cap... tu esti cea mai buna mama pentru copilul tau, esti cea mai buna sotie pentru el... si numai tu stii cate sunt de facut intr-o casa cand ai un copil mic prin preajma...si cine le face toate? TU!!!!
Eu zic sa-ti faci putin timp, stiu ca e greu, dar incearca... chiar nu aveti pe cineva cu care s-o lasati pe Alessia si sa mergeti voi la o plimbare, un film, ceva??? mie cel putin asta mi-a recomandat o buna prietena psiholoaga...![]()
![]()
mai vorbim, acum am multa treaba...pregatiri, curatenie, mancare...
va pup si va doresc o zi luminata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
Ellis pai normal ca rade copilul nu ai vazut ce mozolita era?Imi pare rau ca nu am surprins momentul in care a inceput sa arunce cu frisca![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
anacami spune:
Ellis, multumesc bine in ceea ce conteaza cel mai mult;... desi am avut si noi tot felul de peripetii in ultimul timp, iar timpul asta nu ne mai ajunge de parca ar fi intrat in sac)-partea buna ca timpul limitat poate insemna si un numar mai limitat de "peripetii",nu
?
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
cristi07 spune:
Andreea, la multi ani!!
La multi ani Tobia!
Cami, superba poza!
Ancad...am vazut si scumpetea care evadeaza din patutul ei...
Cristina si Radu 3.12.2007
ancadragoman spune:
Cami m-ai omorat cu poza aia
Cristina multumesc
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI