LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (144)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Ellis noi suntem aici daca vrei sa te descarci
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
Neata!
Bine ai venit pe lume, Cecilia!!! Sanatate si sa nu o superipe mami!!! Iar mamicii ... refacere rapida si laptic mult!!
andreea - LA MULTI ANI FERICITI!!!!!! Sa ai parte numai de bucurii!!!
o broscuta mica, mica ...
RGE spune:
ANK FELICITARI SA FITI SANATOSI SI FERICITI!! REFACERE GRABNICA SI MULTA SANATATE SA VA DEA DUMNEZEU LA TOTI 4!!! NUMAI BINE!! VA PUPAM CU DRAG!!
LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR NASCUTI AZI!! SA CRESTETI MARI!
Noi acum ne-am trezit...eu una nu m-am trezit bine..am dormit pe partea cu inima si cand sa ma ridic parca caram un bolovan..cam naspa senzatia

Legat de SUZETA..noi nu am folosit niciodata..sincer nici nu sunt de acord cu ea ..adica ma gandeesc ca ei oricum isi sug degetul si asa de ce sa ma complic sa scap de 2 chestii cand pot sa scap doar de una..Ionut isi suge degetul doar cand ii e foame sau cand se bag ala somnica dar cand adoarme si-l scoate.
ELLIS..daca te putem ajuta cu ceva
..si noi trecem printr-o criza..eu am fost nevoita sa inchid firma..acum ne chinuim sa tot vindem masini, terenuri sa ramanem cu banii in casa ..ca deh...nu se stie
..vin vremuri naspa
...AM UITAT SA ZIC 'NEATZA
abramburika spune:
roxana (RGE) - bine ai revenit!!!
Despre suzeta ... eu stiu ca unii copii prefera suzeta, altii degetul .. dar nu pe amandoua. Deci, nu ai 2 probleme de eliminat. La noi Silvia prefera suzeta, degetul niciodata nu l-a supt ...
o broscuta mica, mica ...
Vasari spune:
Buna dimineata!
Am sters amr-ul. ![]()
Roxana, succes! Cred ca nu e asa usor sa vinzi in domeniul imobiliar in perioada asta.
Adra, astazi ne-am uitat si noi la www.youtube.com/watch?v=za4mta7vcIo" target="_blank">un episod din Pocoyo. Eu am ras, Maria a inceput sa-i interogheze pe toti. Ati luat-o pe Miffy?
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
aoleu, iar o luam de la capat
, maeci pt sprijin, toata ziua ma vaicaresc, eu acu ale mele...
ADINA - nu-s numai ale mele problemele, dar uneori recunosc ca prea imi vars nervii pe el...si pe urma nu as vrea sa incep sa scriu(Doamne fereste!) la rubrica "in unul sau doi mergem mai departe"
AMY, ROXANA - tot de genul ala sunt problemele, cu jobul sotului, care ramasese fara job din vara, acum el se tot zbate sa castige bani, dar niciodata nu ajung, avem o fasie de teren si tare mi-e ca se duce naibii visul cu casa , ca nu mai vad din ce sa platim rata si asa ma ingrozesc ca voi sa cu chirie toata viata
...la serv nu pot sa ma intorc ca nu as face mare branza pt ca ar insemna sa angajez bona...al meu a castigat procesul cu fostul angajator, asa ca trebuie sa il reincadreze, dar tare mi-e ca incep amenintari si alte alea si nu ne vom vedea in veci macar salariile restante(din cauza carora suntem acum in rahat)...ce sa mai zic, sunt franta, sotul e si el obosit ca sta la calc pana tarziu ca tot face diverse lucrari sa mai scoata un ban, iar parintii nici ei nu sunt bine, tata a trecut printr-o criza cu cresterea brusca a tensiunii, scadere glicemie, calciu...si mai au si 3 strabunici de ingrijit...uite asa
iar va impui capul cu prostiile mele...
multumesc din suflet ca sunteti aproape
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
RGE spune:
..ALINA..multumesc , Doamne ajuta!apropo de treaba cu curatenia..Ionut alearga prin casa cu un faras dar nu face ce trebuie cu el
..mi-a mancat zilele, numai prostii face..mai nou il tenteaza aragazul, i-am dat de cateva ori peste mana desi m-a durut sufletul dar degeaba

Vasari spune:
Ellis, Amy
. O sa vina vremuri mai bune. Acum au intervenit mai multe in viata noastra, o sa se stabileasca un nou echilibru...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ellis spune:
na, ca a inceput si ploaia si nu cred ca mai iesim, vroiam sa cumpar niste carne de manzat sa fac ciorbita si mazare sa pape si puiul...si afara ploua, si eu nu mai ies cu ea asa, ca am avut ieri mustrari de constiinta ca imi raceste copilul ca am iesit pe gerul ala si avea mainile bocna, intepenisem si eu de frig...
...si mai sunt si cat o balena si nu ma mai incape nimic, am dat 10 kile jos, dar nu sunt sanse sa se vada, iar acum vin sarbatorile si poate ma straduiesc sa le pun la loc
...mai, unde e vointa mea de altadata???????????? cand mancam sanatos si slabisem 24 de kg si eram si eu ca un om, nu ca o balena????????
s-a trezit si minunea mea si tre sa papam fructe...si nu as vrea sa monopolizez discutia aici
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
RGE spune:
AMBRAMBURIKA..multumesc!...fetita cumnatei mele le-a preferat pe ambele
..si nu renunta nici la suzeta nici la deget.
ELLIS..stiu ca nu te putem ajuta, dar increde-te in Dumnezeu si se vor rezolva toate problemele la un moment dat..incercarile vietii sunt multe si probabil si mult mai grele
....sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu putere si intelepciune sa rezolvam totul asa cum trebuie..te pup si daca iti face bine sa scrii poate reusim sa ne dam cu parerea cumva te asteptam cu drag
..si sa nu te mai aud "in unul sau doi mergem mai departe " ca te omor cu mana mea...de cand esti o persoana slaba?...familia si incercarile vietii sunt pt oamenii puternici si cu credinta in Dumnezeu!ADUNA-TE!